Ito ay ang iyong cum funcționează Shopify? (Ianuarie 2022)

Denvață de la zero cum să începi să vinzi pe Shopify sa 7 pași simpli.

Kung nag-subscribe ka sa isang serbisyo mula sa isang link sa page na ito, maaaring makakuha ng komisyon ang Reeves and Sons Limited. Tingnan ang aming pahayag ng etika.

Dacă te-ai întrebat vreodată “Ce este Shopify? " sa susunod na lokasyon. Este posibil să fi auzit de Shopify după ce am discutat despre potențialul de a construi un business online. Poate v-ați uitat la câteva videoclipuri pe YouTube ca să înțelegeți despre ce e vorba. Sa pamamagitan ng pag-access sa acestea, simpleng detalye sa loob ng maraming beses na maraming multilayine de incertitudini. Există încă magkakaibang domenii de acoperit când răspundem la întrebarea “Cum funcționează Shopify? "

Sa kabutihang-palad, Shopify oferă o interfață simplă și un coș de cumpărături all-in-one pe care toate persoanele indiferent de nivelul de karanasanență îl pot înțelege. Cu toate acestea, odată ce ați început să lucrați cu Shopify, puteți deveni puțin confuz. Ang iyong urma urmei, este încă o soluție SaaS (serviciu software) ay tinutuluyan ng isang makabuluhang minuto mula sa pagpapatakbo ng mga propesyonal sa loob ng maraming operasyong ito sa pamamagitan ng pag-aalaga, sa pamamagitan ng pag-aayos ng proyekto, pagmemerkado at disenyo ng web.

Deci, este posibil să răspundem la întrebarea „ce este Shopify cumi cum funcționează acesta? ” fără a intra în prea multe detalii? Sa gayon, mayroon ng un mikropesyo mula sa ngayon.

Prin urmare, am împărțit fiecare întrebare astfel încât să aibă sens pentru toată lumea, cu răspunsuri directe pentru întrebările dvs. frecvente și explorarea caracteristicilor pe care trebuie să le aflați. Sa karagdagang, dezvăluim avantajele și dezavantajele pentru a vă oferi o viziune clară dacă Shopify ito sau nu potrivită at utilă pentru afacerea dvs. ng e-commerce. Dahil dito, mayroon nang iba pang solusyon sa e-commerce na pangangalaga sa apelăm.

Deci, ito na Shopify cumi cum funcționează? Mai jos aveți răspunsul!

Mga Cuprins:

Ano ito Shopify?

Dacă accesați pagsisimula Shopify, ve obseri observa că brand-ul își vinde serviciile folosind motto-ul “Orisin, oriunde poate începe un negosyo.”

 

shopify homepage - Ce este shopify cumi cum funcționează

Bine, grozav. Dar cum function Shopify? Costă ceva? Puteți vinde produse provite de la Shopify sau trebuie să veniți cu un fel de inventie genială?

Pentru a oferi un răspuns acestor întrebări, începem cu o definiție de bază pentru Shopify:

Shopify Ang platform na ito mula sa e-commerce ce funcționează at hindi sa online na gawin at offline na pag-uusapan ang unahi na website, kasama ang magazinul dvs. sa online Kung hindi mo ito masisisiyahan, maaari kang mag-iwan ng mas mahusay na elemento ng dezvoltare na web, kung hindi mo ito masisisiyahan, o ang iyong teritoryo ay dapat na mag-isip. Ang Marea ay pinangungunahan ang isang instrumentelor de care aveți nevoie pentru a rula un magazin online vin cu abonamentul dvs. de Shopify.

Sa pangkalahatan, Shopify Ito ay ang tagalikha ng site-uri ng web, espesyal na pentru magazinele online. Mahusay na magazine sa online, maaari itong makita sa pag-aalaga ng realizează vánzări sa online na ito ay nag-iwan ng isang beses na printr-un coș de cumpărături, ang ilan sa mukha ng Amazon o Amazon. Shopify oferă, de asemenea, instrumente de procesare a plăților pentru întreprinderi în persoană, astfel încât să puteți configura un sistem de punct de vânzare pentru a colecta plăți la magazinul dvs. de vânzare prin tingi.

Nevoia ta de o applicație de genul Shopify depinde de ceea ce încercați să realizați online. Creezi un blog? Atunci probabil că nu există nicio nevoie imediată de a maging un magazin online. Mag-sign in sa site ng web mula sa simpleng pag-aalaga, pag-aalaga para sa mga serbisyo ng mga servicile dvs.? Din nou, Shopify poate funcționa cu ajustările correcte, dar nu acesta este scopul său.

Shopify Maaari kang mag-alaga sa pag-aalaga sa aking pag-aalaga na hindi ka makakapagpunta sa lugar na ito ay isang online na serbisyo. Ang isang electronice, mobilier și bijuterii sau chiar despre produse digitale, cum ar fi cărți electronice sau piese muzicale. Toate aceste afaceri funcționează bine cu Shopify, văzând cum oferă soluția finală pentru vânzarea și procesarea plăților. Dahil dito, maaari mong gawin ang taga-disenyo ng web na magkaroon ng isang un web site na propesyonal.

Pangangalaga sunt prețurile Shopify?

Odată ce ai înțeles asta, faptul că Shopify at nag-aalok ng serbisyo sa at isang producer ng site-uri web all-in-one at manager ng magazine online, nag-aalok ng isang prețurilor intră în joc.

Cea mai populară bersyonune a celor de la Shopify isang numero ng plano Shopify. Motivul pentru care funcționează atât de bine este că vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea, economisiți bani la comisioanele de tranzacție și are și un preț bun (doar 79 de dolari pe lună) pentru cât de multiv dacă ați obține propria găzduire web pentru un magazin aflat în creștere.

Planul Shopify beneficiază de următoarele beneficii:
 • Bawasan ang drastice ng taripa para sa mga kard ng kredito online at sa mga personal na kard ng kredito at sa paghahambing sa plano Basic Shopify precum at marami pang concurenți.
 • Rapoarte propesyonale pentru at dezvolta afacerea at isang lua decizii mai bune pe parcurs.
 • I-prețuri excelente pentru pachetele USPS Priority Mail Cubic.
 • O altă reducere semnificativă (aproximativ jumătate din cost) pentru taxe atunci când utilizați un furnizor de plăți în afara Shopify Payments.
 • Ipinakilala ang isang manu-manong cursurile valutare și pentru a controla acest tip de prețuri pentru cumpărătorii internaționali.
 • Suport pentru domenii internaționale pentru at vă extinde afacerea și pentru a permite companiilor din întreaga lume să lanseze Shopify.
 • Sa ngayon ang cinci locații dacă intenționați să aveți mai multe magazine prin retail sau magazine online.
 • Până la cinci conturi de personal, permițându-vă mai multă flexibilitate pentru cei din echipa dvs., spre deosebire de limita a doar două conturi de personal în planul Basic Shopify
 • Hindi magagawa ang online online, mag-isip ng mga tao sa loob ng isang lugar.
 • Suportado ang pentru carduri cadou, puteți recupera coșurile abandunahin, coduri de reduceri și crearea manuală a comenzilor.
 • Analiza fraudei pentru vă feri de oamenii rău intenționați.
 • Mahusay na pag-uusap at pag-update ng 74% sa rate ng expireere para sa top precum USPS at UPS.

Sa pangkalahatan, planul Shopify at gastos 79 de dolari pe lună combi combină toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a rula un magazin online mic, mediu sau mare. Este ceva obișnuit ca magazinele mai mici să opteze pentru 29 de dolari pe lună  para sa planul Basic Shopify, dar vă recomandăm să luați at isaalang-alang ang planul Shopify de 79 de dolari pe lună, deoarece deseori ajunge să fie semnificativ mai ieftin datorită reducerilor comisioanelor cardului de credit. Ca să nu mai vorbim că primiți un produs mult mai complete.

Planul Shopify beneficiază de următoarele beneficii:

Hindi ito makakapag-toate ng planurile de prețuri ale celor de la Shopify, iată la ce vă puteți aștepta:

 • Shopify Lite - 9 dolari pe lună pentru adăugarea produselor Shopify wala nang blog sa iyong website na mayroon. Recomandăm cu raritate planul Shopify Lite cuiva, cu excepția cazului în care aveți deja un blog stabilit și doriți să testați vânzarea a două sau trei produse. Planul funcționează bine pentru acest lucru, dar nu primiți un coș complete de cumpărături Shopify precum nici un magazine online.
 • Basic Shopify - 29 de dolari pe lună pentru a primi un magazin online complete cu produse nelimitate. Este un început bun pentru unele companii, dar de multe ori cheltuiți mai puțin cu cât planurile Shopify sunt mai scumpe, având în vedere că taxele pentru cardul de credit pentru acele planuri sunt mult mai mici. Acestea find spuse, Basic Shopify ay instrumente pentru crearea manuală isang comenzilor, carduri cadou, recuperarea coșului abandonat și un certificat SSL gratuit. Rata cardului de credit online este de 2.9% + 30 ¢ dolari.
 • Shopify - 79 mula sa buwan sa buwan ng taon, kasama ang mga personalidad, bilang isang cinci locații de magazin, rapoarte profesionale, reduceri la expediere și plăți cu cardul de credit, vánzare globală și multe altele. Rata cardului de credit online este de 2.6% + 30 ¢ dolari, prezentând o reducere considerabilă în comparație cu planul anterior.
 • Shopify Advanced - 299 de dolari pe lună pentru tot ceea ce exista în planurile anterioare, kasama ang 15 buwan na personal, mag-opt locații de magazine at mag-iwan ng taripa mula sa mici pentru cardul de credit. Hindi kasama ang pagsasama ng aking kapatid na isama ang tarife de expediere na kalkulahin ang terți, un generator de rapoarte avansat și domenii internaționale. Tarifele cardului de credit online scad para sa 2.4% + 30 ¢ dolari.
 • Shopify Plus - cepncepând de la 2,000 de dolari pe lună pentru companiile cu volum mai mare, cu accent pe scalarea quickă și pe creșterea conversiilor. Ne place acest lucru pentru companiile interesate să crească mabilis, deoarece oferă soluția ideală pentru mărcile de nivel profesional.

Sa pangkalahatan, Planurile de prețuri Shopify oferă cea mai bună variantă. Odată ce crești, planul Shopify Ang mga advanced ay maaring mag-isip sa iyo ng isang pentru economisirea tarifelor cardurilor de credit.

Maaari kang magtanong sa buwan ng iyong buwan sa loob ng buwan na ito upang mag-iwan ng mga tuntunin ng WordPress? WooCommerce. Bilang karagdagan, ang WordPress ay gumagana sa maraming palaisipan, kaya't ang mukha ay hindi nakakakuha ng realisasyon ng website na hindi naka-dezvoltator. At higit pa, opensource, magazinele online gratuite na maaari mong gamitin nang libre. Ang halagang ito ay 30-100 dolyar para sa bawat buwan o gazdă ca sa isang susțină sa isang magasin online. Apoi, există costurile temei, pluginurile at ajutorul pentru disenyo-ul web. Shopify împachetează toate acestea țn prețurile sale lunare, permițându-vă un preț global mai bun, fără a vă obliga să vă gândiți la toate lucrurile tehnice.

Cum functionționează Shopify? Cumnvață cum să folosești Shopify sa 7 pași simpli

Ideya Shopifyacquis Ito ay maaari mong gawin sa isang online na minuto sa isang minuto. Puteți să vă numiți afacerea, să adăugați produse și să colectați plăți fără a fi nevoie să discutați cu un designer web sau să petreceți prea mult timp pe această parte.

Aceasta este frumusețea Shopify. Funcțiile sunt disponibile pentru dvs. vi vă oferă un ghid pas cu pas pentru a vă asigura că nu ratați niciun element important.

Kaya, maaari kang magsagawa ng isang function Shopify de la începutul configurării unui cont până la partea în care lansați site-ul și vindeți primul dvs. produs

Hakbang 1: Pagrehistro ng mga sumusunod na hakbang Shopify

Prima parte nu durează mult, dar este esențial să completați toate informațiile corecte si să le spuneți celor de la Shopify despre noua dvs. malayo După asta, Shopify ay capacitatea de a vă personaliza interfața și de a vă face Experienceența mai ușoară pe măsură ce avansați.

Începeți mergând la pagina principală Shopify. I-click ang pe butonul Start Start Free Trial. Tungkol sa iyo upang ipakilala ang adresa de e-mail. Toate planurile Shopify au posibilitatea testării gratuite pentru o perioadă de 14 zile unde puteți experimenta interfața fără isang ipakilala ang un card de credit.

buton de încercare gratuită - Ce este shopify cumi cum funcționează

Pagina următoare vă cere să Introdți adresa de e-mail, parola și numele magazinului. Utilizați orice adresă de e-mail doriți asociată cu magazinul, apoi creați o parolă sigură pentru a vă autentifica, dar și pentru a vă proteja de hackeri. Numele magazinului se poate modifica mai tárziu, dar se adaugă la numele dvs. de domeniu temporar, deci este posibil să doriți să vă apropiați cât mai mult de numele final al magazinului.

Mukha i-click ang pe butonul Lumikha ng Store sa isang kontinente.

mukha magazin - Ce este shopify cumi cum funcționează

Hinahayaan ka ng isang tao na mag-sign up sa iyong pag-configure upang ma-configure ang iyong pag-uusap? Shopify o idee mai bună despre ce tip de afacere aveți de gând să faceți. De exemplu, vă întreabă care-i planul dvs. să vindeți și dacă trebuie să transferați produse de pe o altă platformă. Sa pangkalahatan, acest lucru este utilizat astfel încât Shopify kung nais mong makipag-ugnay sa pentru a vă ajuta să transferați produse de pe o altă platformă și pentru a vă oferi cea mai bună interfață posibilă.

Kumpletuhin ang ceea ce doriți și faceți click pe butonul Susunod.

următor

Pagina Adress este nekesară pentru a vă asigura că sunteți plătit. Ang asemenea, este utilă pentru partea legală, deoarece procesorul de plăți (clienti clientul) trebuie să știe unde se află afacerea dvs. Kumpletuhin ang totul, de la numele dvs. la adresa Asigurați-vă că ipakilala și numărul de telefon. Sa asemenea, maaari mong tukuyin ang partikular na impormasyon tungkol sa iyong kaibigan.

Mukha nang mag-click sa Ipasok ang Aking Tindahan ng isang finaliza procesul na ito de la de înscriere.

intra sa magazin

Pasul 2: sncepe să-ți creezi site-ul Shopify sa dashboard

Acum sunteți adus în dashboard-ul Shopify. Ay interfață elegante și modernă, cu majoritatea caracteristicilor necesare în meniul din stânga. Inilagay ang elemento ng elemento ng menu kasama ang Comenzi, Produse, Clienți și Analize. Maaari kang mag-click sa mukha ng isang pag-click sa oricare dintre aceste articole pentru a vă personaliza magazinul și pentru a activa campaniile.

Ang pangunahing pangunahing tungkulin ng mga ito Shopify sa testarea gratuită. Cu toate acestea, nu veți bayad procesa plăți sau permite oamenilor să acceseze site-ul dvs. para sa iyo, maaari kang mag-ingat sa plano na ito. Maaari mong malaman kung ano ang katangian ng caracteristicile de proiectare și să puneți la dispoziție cea mai mare parte a istrurii site-ului dvs. înainte de a plăti pentru produs. Cu toate acestea, butonul de selectare a unui plan este întotdeauna acolo când sunteți gata de lansare.

selectați planul - Ito ang iyong kalagayan shopify cumi cum funcționează

Sa kabutihang-palad, Shopify explică procesul de configurare pas cu pas prin intermediul unui ghid interactiveiv din dashboard.

Mag-sign up ng isang tao sa pamamagitan ng propra cale de lansare, pașii de bază pentru a crea un magazin Shopify kasama ang următoarele:

 1. Adăugare produs
 2. I-personalize ang tema
 3. Adăugare domeniu
 4. I-configure ang mga lugar

Există și alte câteva caracteristici de configurat. Ang ilan sa mga ito ay maaaring mag-isa, upang mai-install ang isang lugar sa marketing ng marketing, mag-ehersisyo ng isang marketing site, kung saan ang isang lugar ng site-ul dvs. de e-commerce ay mag-uutos sa aking kakayahan

Sa gayon, harapin ang clic pe butonul de adăugare a unui produs pentru a genera primul dvs. produs și pentru al lista în magazinul dvs.

adauga produs

Fiecare pagină isang produsului ay magkakaibang câmpuri pentru a ipakilala ang impormasyon, cum ar fi titlul, descrierea și prețurile pentru produs. Sa pamamagitan ng pag-aalaga ng detalyado na pag-aalaga ng trabahador, maaari kang mag-alala sa iyong bahagi ng isang pag-ibig na mag-isa mula sa aking pag-alis.

Halimbawa, inilagay ang ad sa unuga ng mga sumusunod na ipinakilala o itinaguyod ang pangangalaga sa iyo bago ang scurtă prezentare despre ce este produsul. Demo-ul nostru conține informații simple, dar vă recomandăm să acoperiți toate detaliile care pot convinge pe cineva să cumpere produsul.

pantofi ng basketball

Derulați în jos pentru a descoperi alte câmpuri pentru fiecare produs. Asigurați-vă că, canalul Online Store na ito ay nai-click sa iyo, maaari mong makita ang mukha ng ca cașșza să apară pe acest canal special de vânzări. Puteți adăuga alte canale de vânzare precum Amazon at Facebook mula sa ngayon.

 

magazine online

Adăugați câteva elemente vizuale paginii produsului dvs. mag-click sa pe butonul Magdagdag ng File pagkatapos ng Media. Această zonă vă permite, de asemenea, să tastați prețul pentru produs, tipul de produs, furnizor și multe altele.

Puteți crea o colecție pentru fiecare produs pentru o mai bună organisare. Colecțiile sunt, de asemenea, utile pentru listarea galeriilor de produse. Halimbawa, inilagay ang isang pahina ng Homepage upang maisama ang isang halimbawa ng isang produse și a le plasa pe toate pe pagina de pornire. Pe scurt, colecțiile joacă un rol atât în ​​organisarea, cât și în designul site-ului dvs. de e-commerce, deoarece puteți accesa o grămadă de produse și le puteți afișa oriunde doriți.

adauga poza

După cum puteți vedea, am încărcat câteva photographi noului nostru produs, am inclus un tip de produs and am plasat pantofii într-o colecție sa Homepage.

Tulad ng sinabi, am introdus câteva etichete pentru organisarea ulterioară, împreună cu un preț care se compare cu un preț de vânzare.

 

detalii produs - Ce este shopify cumi cum funcționează

Mula sa pag-alis, mag-ayos ng mga detalye ng acestui produs. Există șanse mari să aveți nevoie să faceți un inventar SKU și un cod de hubad. Maaari mong tiyakin na ang iyong ideya ay hindi maipapakita sa digital na ito ay malinaw na anumite na aspeto ng precut greutatea livrării și variantele de produs.

Sfârșitul paginii online a produsului vă oferă o previzualizare a rezultatului motorului de căutare pentru produs. Magpapahintulot sa iyo upang matukoy ang pagtukoy ng isang SEO upang ma-access ang isang online o mag-online upang makagawa ng isang malinaw na pagsusuri.

mag-imbento

Cn cele din urmă, ito ay mahalaga sa publiko upang gumawa ng isang panonood dvs. Mag-iwan ng Katayuan ng Produkto sa colțul din dreapta sus.

Gumagamit ng meniul pentru a selecta starea Aktibo. Acest lucru îi spune Shopify-ului că nu mai este se află în modul Draft și îl puteți plasa spre vânzare pe site-ul dvs. web

aktibo
Sa kasalukuyan, mag-click sa peononul save I-save ang isang finaliza procesul de publicare a produsului.
laway - Ce este shopify cumi cum funcționează

Hakbang 3: Personalization ng tema Shopifyacquis

Patuloy na mag-import ito upang maabot ang manu-manong manu-manong mula sa maraming produse sa magazinul dvs. Magtutuos ng acestea, kumuha ng isang posibilitatea ng isang personaliza na aspeto ng site-ului web pentru a se potrivi cu marca dvs., isang aduuga o siglă și a vă deplasa prin elementele paginii de pornire.

Gumawa ng isang segundo para sa Home isang panoului de navigare at mai-click sa I-customize ang Tema.

personalization ng tema

Ang Tema ng Pagina ay hindi maiimpluwensyahan ng iyong instalată Shopify. Sunteți binevenit să testați tema Debut și să vedeți dacă funcționează bine pentru afacerea dvs. Maaari kang magdagdag ng isang libreng impormasyon tungkol sa premium na diskontento sa biblioteca tematică Shopify; s-ar utang să găsești o temă care se potrivește și mai bine cu marca ta.

tema ng debut

Puteți găsi link-urile magazinului de teme în partea de jos a paginii. Tingnan ang mga ito sa loob ng Tema Library. Mukha ang pag-click sa isang explora teme gratuite sau accesați magazinul de teme. Ang magazinul de teme ay premiumi teme premium, hindi maaalagaan ang gastos sa bawat $ 50 - 150 $. Temele gratuite Shopify funcționează bine pentru magazinele mai mici, dar veți începe să vedeți funcții mai avansate și design-uri îmbunătățite at colecțiile premium.

teme gratuite
Răsfoiți temele pentru a vedea care funcționează mai bine pentru magazinul dvs. Kung nais mong magkaroon ng mga alternatibong alternatibo, maaari kang mag-iwan ng mga ideya para sa pag-aalaga ng mga ito sa pag-aalaga ng unil dintre stiluri se potrivește mai bine cu kasamia și industria dvs.

simple ang temă

De exemplu, în vizualizarea temei Simple putem observa că avem trei stiluri: Banayad, Laruan at Kagandahan. Laruan ng Stilurile Beautyi Beauty arată cu mult diferit față de stilul Light.

Pag-aalaga ng stilul na pangangalaga sa iyo, maaari itong mag-click sa butonul Magdagdag ng karagdagang Library ng Tema.

adăugați temă

Ang Plasarea ay hindi na makikita ang Tema Library o i-dashboard ang iyong dashboard, kung saan mo makikita ang site-ul dvs. web Ma-install ang iyong application, maaari mong makita ang mga pagkilos ng mga pagkilos na mag-click sa mukha ng isang pag-click sa iyong Publish.

Durează câteva momente pentru a înlocui tema anterioară. Sa sandaling ito, maaari kang pumili ng previzualizare isang noii teme at dashboard.

publikong tema - Ce este shopify cumi cum funcționează

Sa loob ng isang panahon, tema Simpleng isang lokasyong matatagpuan Debut de dinainte.

Simțiți-vă liber să previzualizați cum arată făcând clic pe butonul Tingnan ang din magazinul dvs.

Upang mai-access ang iyong acestea, kung saan maaari kang magdagdag ng maraming disenyo upang mai-disenyo ang personalizat, deoarece tema na ito ng iyong layunin. Prin urmare, vă recomandăm să accesați butonul Customize pentru a face să arate așa cum doriți.

isapersonal

Pasulat 4: Folosiți Shopify Customizer

Shopify Customizer ng previzualizare vizuală isang site-ului web și un modul drag-and-drop pe partea stângă pentru schimbarea ordinii secțiunilor.

Ang iyong tagagawa ay nag-drag-and-drop ng pag-web ng web, na humarap sa pagtatapos ng isang serbisyo na itinatag sa amin ng isang palatandaan, mula sa oras na ito ay magtatagal ng isang tunay na pagbabago ng isang tunay na pagbabago.

Mag-ayos ng aking puno ng ubas sa implicite, sa acest caz, sa harap ng Header, Sidebar at Sechiiuni Slideshow. Puteți face click pe oricare dintre secțiuni pentru a deschide panoul complete de setări pentru fiecare. Bilang halimbawang, seksyon ng Header ay itinatakda sa iba't ibang mga pagpipilian sa loob ng Sidebar sau Slideshow. Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga o secțiune complete nouă și de a începe de la zero.

secțiuni pagina principală - Ce este shopify cumi cum funcționează

Ito ay isang halimbawa, ang pagpili ng sekreto ng Header ng header ng isang imahe o mag-isip ng logo ng isang brand-ului dvs. și să ajustați setări cum ar fi lățimea siglei, bara de anunțuri și multe altele.

selectați imaga

Secțiunea Slide oferă, de asemenea, o zonă pentru încărcarea unei imagini. Shopify oferă o conexiune la imagini gratuite sau aveți opțiunea de a încărca photographii sa isang computer.

Sa gayon, maiuunawa ang maraming mga panimula sa pag-iisip o pag-isipan na may kaugnayan sa Slide, schimb opacitatea suprapunerii, să introduc textul suprapus și sălud un buton în magazinul meu.

panturo

Sa karagdagan, ang acesta este un exemplu remarcabil de ce veți dori să adăugați câteva produse la colecția dvs. din Homepage. Există o secțiune de colecții recomandate în Shopify pangangalaga ng pansin tagagawa pe care le aveți sa acea colecție Homepage.

Tot ce trebuie să faceți este să vă personalizați setările din secțiunea Itinatampok na Koleksyon pentru a vă asigura că apare pe pagină colecția potrivită. Sa gayon, ang aktibo sa loob ng isang pahina ng Homepage ay nagkakaroon ng isang orihinal na halimbawa ng pag-aalaga l-am adăugat dinainte.

colecție - Kaya naman shopify cumi cum funcționează

Mag-personalize ng personal na aspeto sa website-ului dvs. Shopify. Trageți secțiunea în sus și în jos pentru a le reordona și utilizați setările secțiunii pentru a adăuga propriul dvs. conținut și pentru a face magazinul să arate profesional at toate modurile.


I-click ang pe butonul I-save ang pentru a salva toate schimbările aduse pe website.
makatipid

Pasulat 5: Adaugați un domeniu Shopify

Numele dvs. de domeniu servește drept adresă online pentru ca oamenii sa ajungă la magazinul dvs. Ito posibil să aveți în minte un domeniu sau chiar unul pe care îl dețineți deja. Shopify maaari mong palitan ang transferați un domeniu pe care îl dețineți sau să cumpărați altele noi, toate de pe dashboard-ul Shopify. Acest lucru este deosebit de util, deoarece de obicei trebuie să mergeți pe un site terț de înregistrare a domeniului pentru a achiziționa un domeniu - dar nu și la Shopify.

Magpatuloy sa pag-prinsipal, mag-click sa mukha ngunit mag-click sa Magdagdag ng domain.

 

adaugă domeniu

Mag-email sa isang dintre următoarele:

 • Umiiral ang domeniul
 • Transferați un domeniu
 • Cumpărați un domeniu nou

După cum sa menționat, cumpărarea unui domeniu se face în dashboard, unde Introdți o adresă și vedeți dacă este disponibilă și cât costă. Shopify vă ajută, de asemenea, la mutarea unui domeniu de la un alt furnizor.

Ang pag-obserba ng zona ng Primary Domain ay deja un domeniu configurat pentru dvs. Acest lucru este util în scopul testării, dar se înlocuiește odată ce optați pentru un domeniu mai profesional fără sub-domeniul MyShopify. Com.

cumpărați domeniul

Hakbang 6: I-configure ang setările Shopify pagbabayad

Magagamit na mayroon nang maraming aspeto Shopify de luat în considerare, setările privind plata reprezintă ultima cerință. Conectarea unui furnizor de plăți vă permite să colectați plăți de la sijenți și să primiți comenzi.

Mag-edit ng pahina kung paano mag-click sa I-set Up ang Mga Pagbabayad> Tingnan ang Mga Setting ng Pagbabayad.

 

plăți - Kaya naman shopify cumi cum funcționează

Opțiunea Shopify Payments Ito ay popular na, ang mga deoarece ay buwis ng tranzacție at sunteți eligible pentru alte câteva reduceri la procesarea cardului de credit. Ito, sa pamamagitan ng asemenea, cel mai ușor gateway de integrat sa magazinul dvs., văzând cum este deja integrat totul în sistem.

Mag-click dito, harapin ang pag-click sa butonul Kumpletuhin ang Pag-set up ng Account upang makapagpatuloy. Acest lucru vă va ajuta să parcurgeți pașii de conectare a contului dvs. bancar, s especificați cine sunteți și la aprobarea cererii dvs. pentru procesarea plăților Shopify.

configurarea makumpleto ang isang contului

Ang asemenea, puteți face legătura cu sute de gateway-uri terțe, dacă constatați că o altă opțiune oferă prețuri mai bune sau poate că locația dvs. nu este acceptată de Shopify Payments.

Sa kasalukuyan, mag-iingat ang mga ito sa ikalawang pagkakataon na isasaalang-alang ang isang kahalili, kung paano ang PayPal at Amazon Pay. Maaari mong maiwasang i-download ang ilang mga pagpipilian mula sa ilang mga libertate de a magpasya sa iyo. Tulad ng halimbawa nito, maaari mong tulungan ang PayPal na mailagay ang telepono, maaari mong mai-logika ang folosească ng PayPal na mag-post ng mga card-de-credit na pera.

optiuni de plata

Pasul 7: Vizualizați magazinul dvs. online pari parcurgeți alte funcții

Ang plano ng talakayan ay hindi nag-iisa sa plano ng pre -uri para sa publiko na online magazinul pentru ca acesta să fie considerat umiiral.

Sa oras na ito, maaari mong makita ang maraming elemento ng meniu pentru a vedea ce altceva puteți configura pentru magazinul dvs. Maaari kang mag-sign in sa pamamagitan ng e-mail sa marketing ng dashboard ng panlipunan, i-configure ang mga ito sa timp chitanțe de vânzare automate pentru sijenții dvs.

I-conecta ang mga application, ilagay ang crea reduceri at i-post ang gestion sa comenzile, i-toate din ang dashboard.

 

marketing filei alte file - Ito ay shopify cumi cum funcționează
Mahusay na mag-click sa e-commerce sa orice moment, harapin ang pag-click sa pictograma Eye de lángă Online Store Sales Channel.
vizualizați magazine online

Aceasta afișează versiunea curentă isang website-ului dvs. la adresa URL pe care ați specificat-o. Makita ang bawat daan para makapunta mula sa A hanggang B sa iyong lungsod, lahat sa isang lugar, sa tingin mo, Shopify-ului sau un domeniu pe care l-ați creat.

Ncercați să navigați pe site pentru a vă asigura că totul arată excelent și că linkurile funcționează corect.

partea frontală - Ce este shopify cumi cum funcționează

Consultați produsele dvs. pentru a înțelege ce vede clientul atunci când face cumpărături din magazin. Puteți face clic pe butonul Idagdag Sa Cart sau Bilhin Ito Ngayon pentru a intra în zona coșului de cumpărături ..

butonul idagdag sa cart - Ce este shopify cumi cum funcționează

După cum puteți vedea din captura de ecran, coșul de cumpărături Shopify compilează toate produsele din coș și specifică informații precum prețul, cantitatea și totalul din coș.

Sa pamamagitan ng pag-click sa pindutang Checkout, gamitin ang ajung în zona unde introduc informații de plată.

pag-checkout - Ce este shopify cumi cum funcționează

Cam despre asta e! Amintiți-vă doar că magazinul de e-commerce Shopify Magagawa mo itong i-aktibo kung ano ang plano mo, upang mai-edit ang site-ul sa domain-respeto.

Cum functionționează Shopify cu applicațiile?

Piața Shopify oferă peste 1000 de applicații. Itigil ang pag-iisip, ito ay câteva plugin-uri gratuite care merită încercate:

 1. Gestionarea Stocurilor: ShippingEasy, Stock Sync, eBay Connect, ShipStation
 2. Transport na Comenzi și: Ordoro, AfterShip, Shopify POS
 3. Mag-log In sa: gorgias, Nag-pop up ang Sales
 4. Gumawa ng produksyon: Kit, SellBrite, Mga label ng Retail Barcode
 5. Raportarea: Mas Mahusay na Mga Ulat, Pag-sync ng Quickbooks, Stocky, Audit ng SEO Site
 6. Marketing: I-reConvert ang Upsell at Cross-Sell, PageFly

Gandeste-te la applicațiile Shopify precum aplicațiile de pe iPhone sau Android; Iau ceea ce este deja inclus în sistem și fie îl îmbunătățesc, fie introduc funcționalități suplimentare. Deci, cum funcționează Shopify cu aceste applicații?

Ang nag-develop ng Fiecare ay trebuie sa aplice la Shopify si să fie inclus în Shopify App Store. Kasabay nito, ang mga proseso ng pagsasama-sama ng asigură para sa mga application na gumagana sa pamamagitan ng interfața currentă a Shopify-ului. I-print ito, i-install ang orice application Shopify, kung mayroon kang isang dashboard at sa pangkalahatan toate funcțiile sale fără a părăsi aplicația Shopify. Cu toate acestea, există câteva excepții. Maging halimbawa, setting ng marketing mula sa avansate tind up ng isang pagmamay-ari na dashboard-uri. Cu toate acestea, kung saan ay magpapatuloy sa mag-aaral na mga video. extri extrag date precum informații despre produse și prețuri.

Generaln pangkalahatan, aplicațiile Shopify vă ajută să îmbunătățiți automatizarea și gestionarea magazinului din orice locație. Pinahihintulutan ang aplicațiilor na mag-permiso para sa online na laro at mag-aktibo ng precum procesarea comenzilor, vizibilitatea magazinului dvs. pe motorul de căutare și gestionarea produselor.

👉 Karagdagang impormasyon: Cele mai bune 15+ Plugin-uri Shopify sa 2020

 

Ano ito Shopify Dropshipping?

La fel ca majoritatea concurenților săi, Shopify sprijină dropshipping.

Acesta este un avantaj pentru întreprinderile mici, cu mai puțini bani, timp and fără spațiu de depozitare. Dar despre ce este Shopify dropshipping? Ai bayad întreba.

Dropshipping-ul este un model de afaceri testat online care nu obligado să deții nicio acțiune. Proprietarul magazinului, sa isang schimb, transmite comenzile uienților către furnizorul care finalizează procesul de îndeplinire prin livrarea directă a produselor.

Shopify dropshipping se dovedește a fi o tehnică de vânzare mai convenabilă și mai rentabilă. Transferul vânzărilor sijenților dvs. către furnizor înseamnă că nu trebuie să suportați sarcina transportului sau deținerea unor cantități mari de stocare. La urma urmei, trebuie să marcați prețurile din magazinul dvs.

Maaari mong i-install ang application dropshipping mas gusto mong pentru că ele nu vin preinstallate. Iba't ibang mayroon aplikasyon Shopify de dropshipping cu care să lucrați.

Dar mai întâi, ar trebui să citiți ghidurile de mai jos înainte de a vă instala orice applicație:

Ce este sistemul Shopify POS?

Shopify POS sincronizează gitnang atât vânzările dvs. din magazin, huwag mag-online. Hardware-ul Shopify sa integrează cu software-ul pentru at permite vânzătorului să accepte plăți la tarife extrem de mici ale cardului de credit.

Shopify POS na pahintulutan ka:

 1. Acceptați plăți parțiale, vindeți carduri cadou, acceptați carduri de credit at debit folosind terminale de carduri externe
 2. Gumawa ng karanasan o karanasan: pag-personalize, palayok ng reduceri poti pot scana coduri de bare folosind telefonul mobil.
 3. Automatizați procesul de gestionare a magazinului. Puteți urmări performanța angajaților dvs., puteți crea mai multe conturi de administrator, put víualiza istoricul comenzilor și vă puteți integra cu instrumente de contabilitate, cum ar fi Quickbooks și Xero.
 4. Organizați datele despre produs. Utilizatorii pot crea colecții de produse, variante, urmări inventarul, pot accesa rapoarte despre produse (de vânzare / cantitate) poti pot lucra cu suportul sistemului său pentru coduri de bare.

Backend-ul său vă oferă o abordare dinamică în timp ce gestionați toate sarcinile. Shopify oferă un suport dedicat 24/7 tuturor utilizatorilor.

De asemenea, veți bayad lua decizii bazate pe date, de unde Shopify POS mag-uli toate rapoartele din magazinul dvs. fizic și din magazinul online. Utilizatorii pot profita la maximum de previziunile de inventariere makabuo ng automat pentru a-și gestiona nivelul stocurilor și pentru a evita vânzarea excesivă.

Ano ito Shopify Payments?

shopify plăți

Shopify Payments Este un modalitate instantanee de acceptare a plăților. Aceasta ocolește procesul greoi de a fi nevoit să se înființeze gateway-uri de plată ale terților. Deoarece este preinstalat, trebuie doar să îl porniți și să începeți să gestionați tranzacțiile de plată de la sijenți.

Sa pamamagitan ng asemenea, primiți reduceri atunci când optați pentru Shopify Payments în detrimentul gateway-urilor de plată ale terților. După cum puteți vedea din prețuri, acele oferte de cărți de credit devin at mai bune pe măsură ce treceți la planuri superioare.

Oferă o karanasanență de plată bună, deoarece pune at sa aplicare toate măsurile de securitate. Pentru a garanta o plată sigură, Shopify Payments folosește servere PCI care pot cripta datele sensibile ale kliyente.

Cu Shopify Payments, vânzătorul poate încadra toate acțiunile într-un singur dashboard pentru o urmărire ușoară. De îndată ce lansați Shopify mag-imbak, puteți marca cu ușurință toate comenzile plătite at puteți obține rapoarte automatizate. Magbigay ng maraming impormasyon, Shopify Payments Pagsusuri are la dispoziție toate intrările and ieșirile.

 

Avantajele vânzării pe Shopify

Avantajele vânzării pe Shopify depășesc cu mult dezavantajele. Sa gayon, punong-guro na mag-uudyok sa pag-aalaga upang mabigyan ng abate de la o platformă de genul Shopify Ito ay maaari, conduceți o afacere într-o țară în care nu este sprijinită, intenționați să creați un magazin de e-commerce extrem de complex sau nu sunteți la conducerea niciunui magazin online. Para sa iyo, maaari kang magbayad ng isang platform o pag-blog sa iyong tagalikha ng site-uri ng pamantayan sa web, upang suportahan ang mga ito sa co-de cumpărături.

Ipagpatuloy ang să citiți pentru at afla totul despre avantajele at dezavantajele Shopify, incluzând câteva sfaturi cu privire la părțile unice ce se regăsesc doar la Shopify.

 

Shopify costă mai puțin pe termen lung 

Bariera cea mai mică de intrare în Shopify începe la nivelul de 9 dolari pe lună. Ito ay recomandăm sa isang pangunahing planul Shopify de 79 de dolari pe lună Shopify, mayroon na mula sa maraming planuri pentru a vă ajuta să începeți cu bugetul dvs .. Acum, 79 de dolari pe lună poate părea mult pentru unii, dar asta înseamnă pur și simplu că trebuie doar să vindeți produse în valoare de 79u dolara, ajunge să vă recuperați banii în fiecare lună. După aceea, profitul dvs. începe să înregistreze valori mai mari.

Sa gayon, ang pinakamataas na halaga ng pera ay makakakuha ng 79 $. Sa gayon, ang asemenea, taripa reduse semnificativ pentru cardul de credit - mula sa mici decât standardul din industrie de 2.9% + 0.30 dolyar, pag-aalaga ng isang proyekto sa pamamagitan ng e-commerce at procesor de plăți precum na Awtorisado.net at PayPal.

Cu toate acestea, costurile rămân previzibile cu Shopify. Singurul motiv pentru care este posibil să vedeți o creștere ocazională a prețurilor este dacă vă înscrieți pentru o aplicație premium sau achiziționați o temă (dar oricum temele sunt doar o taxă unică).

 

Shopify Isama ang lahat sa iyong website at isang website na nasa online

Găzduire? Bifat.

Numero ng domeniu? Bifat.

Sinusuportahan ang pentru produse, un magazin online complete, teme, marketing, aplicații și recuperarea coșului abandonat? Totul este inclus.

De la contabilite la gestionarea produselor, Shopify vă asigură că nu trebuie să faceți tot posibilul pentru a găsi un instrument terță parte care să vă îmbunătățească magazinul. Di dacă ceva nu este furnizat în funcțiile încorporation, Shopify Ang App Store ay nasa loob ng kategorya - i-download ang app na ito upang ma-access ang iyong problema sa platforma Shopify..

Ang pinakamahalagang pag-aalaga sa mga ito ay ang halaga ng marami sa iba't ibang plataporma kasama ang găzduirea, numero ng domenii at temele. Ang isang site ng WordPress ay may isang ideya na maaari mong malaman kung ito ay "gratuit". Ne place WordPress, dar dacă trebuie să construiți un magazine online cu acesta, "gratuit" ajunge, de obicei, la costuri mari pentru zeci de pluginuri, o temă și o găzduire puternică, toate provenite at surse diferite. Trebuie să le gestionați pe toate în locul confortului care vine cu Shopify.

 

 

Durează câteva minuto sa mukha ng aking mag-asawa (esti este ușor de înțeles)

Alte platforme de e-commerce ay nangangailangan ng timp și pregătire semnificativă pentru a le înțelege. Într-adevăr, Shopify vă solicită să vă obişnuiți cu interfața și să citiți câteva tutoriale, dar în general, dashboard-ul Shopify Ito ay maaari mong gamitin. Karanasan ng backend funcționează cu ajutorul tutorialelor și listelor de verificare. Noii veniți și eksperții în domeniu se bucură atât de simplitatea Shopify, cumpreună cu puternicele instrumente de personalizare care există, dacă doriți să le utilizați.

Majoritatea oamenilor pot obține un magazine Shopify lansat gatai gata de funcționare în câteva minuto. Kasama sa Acest lucru ang designul dvs. pangkalahatan, procesarea plăților și orice aplicații de care aveți nevoie.

Nu există nicio îndoială că Shopify oferă o karanasanență de utilizare mai simplificată decât altele precum WooCommerce si Magento, dar îi bate și pe concurenții mai apropiați, cum ar fi Bigcommerce si Volusion. Interi interfața dashboard-ului Shopify pagpapatuloy să se îmbunătățească.

 

Shopify oferă mii de aplicații maraming nalalaman

Numărul patuloy na să crească, dar Shopify Ang App Store ay hindi na makakakuha ng 1,000 na aplicații de ceva timp. Ito ay nauugnay sa pag-aalaga ng mga ito, maaari kong palitan ang pagmemerkado, pagmemerkado sa social media. Dacă aveți o problemă cu designul dvs., verificați dacă o aplicație vă poate rezolva problema. Dacă kasamia dvs. para sa promosarea cu ferestre pop-up sa iyong programa sa VIP, ang App Store ay maaari nang magtanong.

Instrumentele încorporation se ocupă cu siguranță de cea mai mare parte a muncii, sa isang espesyal na pentru începători.

 

 

Shopify oferă o asistență pentru sijenți hindi makapaniwala

 

Puteți apela, i-convert ang chat sa iyong pag-email at i-email ang iyong email address  Shopify. Asistența pentru uienți este disponibilă 24 de ore pe zi și sunt oameni la dispoziția dvs. care vă pot ajuta.

Cu toate acestea, adevărata realizare al acestui ajutor al asistenței pentru sijenți Shopify patunayan din resursele sale online. Resursele Shopify isama ang unibersal ng e-commerce, tutoriale video, articole, o bază de cunoștințe și multe alte pagini de conținut. Puteți să le urmăriți pe rețelele de socializare pentru a le contacta acolo sau să vă uitați la diferitele comunități de pe internet pentru a vorbi cu persoanele care conduc o afacere prin intermediul Shopify-ului.

Sa pangkalahatan, Shopify nu a fost încă egalat în ceea ce privește asistența pentru klienți. Oamenii sunt prietenoși, sunt întotdeauna disponibili și aveți toate resursele de care aveți nevoie pentru a finaliza propriile cercetări, dacă doriți.

 

Puteți vinde pe mai multe canale

Sa loob ng intermediul unui magazin sa online na ito ay hindi napag-uusapan, maaari kang mag-compileile ng succes își dau seama că există foarte mulți bani de câștigat prin conectarea către alte canale. Din păcate, multe platform ng e-commerce o integrări slabe sa canale precum Amazon, Etsy at Facebook. Shopify, kung saan ang iba't ibang bahagi, kung saan maaari kang makipag-ugnayan sa aceste canale, permițându-vă să vă sincronizați produsele și să le prezentați pe alte platforme diferite.

Sa halimbawa, maaari mong gawin ang iyong sandali sa pag-configure ng Facebook at ang isang maliit na toate na produsele (deti detaliile produsului) sa Facebook. Apoi puteți gestiona vânzările prin intermediul Facebook sa dashboard-ul Shopify. Ito ay naiiba sa pentru piețe precum Amazon at Etsy. Doar conectați-vă la aceste sisteme și gestionați-vă vânzările prin intermediul Shopify.

 

 

Vă puteți rules întregul system POS cu Shopify

Punctul de vânzare este o astfel de afacere (citiți Review-ul Shopify POS) pentru comercianții cu mai multe canale. Mag-click sa online, hindi offline na bayad para sa potrivire bună pentru unii comercianți. Shopify POS este sigur că va rezolva asta. Vă permite să sincronizați simultan comenzile și inventarul. Orice modificare pe care o faceți pe fiecare platformă (POS dashboard) upang makipag-ayos sa iyo nang walang pahintulot - ceea ce reprezintă un plus pentru vânzătorii online.

De asemenea, puteți procesa plățile în magazinul dvs. fizic folosind sistemul POS, maaari mong harapin ang mukha sa online. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la procesarea plăților cu cardul de credit atunci când vindeți în persoană.

Prin urmare, nu trebuie să vă înscrieți la sistemul Shopify POS magkahiwalay. Sunteți înscris automat pentru Shopify POS sa momentum sa pag-aalaga vă înregistrați la Shopify. Cât de convenabil poate fi asta?

 

Dezavantajele vânzării pe Shopify

Vestea bună este că Shopify nu are deloc multe dezavantaje. Cu toate acestea, mayroon nang pag-aalaga Shopify scârțâie puțin, sau s-arutangan să descoperi că lipsește ceva ce ai nevoie.

Unele Add-ons devin scumpe

Sa kabutihang-palad, Shopify oferă marea majorit a funcțiilor de care aveți nevoie odată cu plata dvs. lunară Maaring magkaroon ng isang espesyalista, pagkakaroon ng teme și aplicații premium care tind să-ți crească factura, dacă ai nevoie de ele. Aplicațiile avansate  Shopify ar utang adăuga sute de dolari la factura dvs. lunară

Recomandarea noastră este să căutați întotdeauna aplicații și teme gratuite, cu excepția cazului în care trebuie absolut să plătiți pentru una. Există, de obicei, o alternativă de aplicație gratuită sau destul de ieftină, cu recenzii solide pentru a vă ajuta să vă îndepliniți orice sarcină, de la marketing la social media. Sa asemenea, temele premium sunt de obicei rezonabile și nekesită doar o plată unică.

 

 

Ito ay mahirap să vă mutați de la Shopify

Multe dintre aceste platforme SaaS de e-commerce, "all-in-one" (software at un serviciu) fac deosebit de dificilă migrarea departe de sistemul lor dacă decisionți că altceva ar utang funcționa mai bine. Mag-sign up ng isang taon sa iyong petsa, sa disenyo-ul website-ului dvs. nu vine cu dvs. pe o altă platformă. Există șanse mari să aveți nevoie să angajați un profesionist pentru a muta un site Shopify Ito ay construiască website-ul de la zero.

Limbajul de programare nu este unibersal

Ang MySQL ng PHP ay makakakuha ng JavaScript, upang mapunta ang mga ito sa buong mundo ng programa na magagamit sa internet. Gawin ang un site pe WordPress, Magento, sau Joomla, acestea sunt sigure că vor fi incluse în fișiere. Sa tingin ko ito ay HTML.

Shopify ay ang MySQL, PHP at JavaScript, para sa aking propriul limbaj, bilang ng Liquid.

Maingat na mag-alaga tungkol sa pag-aalaga ng mga ito sa iyong programeze, dar de fapt îngreunează lucrurile dacă doriți să angajați un developer, chiar și pentru o muncă simplă.

Sa gayon, maaari itong mag-imbak ng isang likido na nag-develop ng Liquid para sa pag-aalaga ng ca cei care cunosc limbajele standard HTML at CSS. Prin urmare, căutarea dvs. pentru un developer Shopify poate dura mai mult decât de obicei at deoarece abilitatea este mai puțin obişnuită, poate costa mai mult.

 

Ano ito Shopify cumi cum funcționează? Concluzia noastră

Is Shopify ceea ce trebuie? Ei bine, totul depinde de nevoile tale.

Shopify oferă o mare valoare cu majoritatea instrumentelor de care aveți nevoie pentru a vinde online, toate ambalate într-un singur produs îngrijit. Puteți vinde produse digitale sau fizice, putteți lua legătura cu întregul system de puncte de vânzare sau puteți rules o piață cu mai mulți furnizori.

Ne lugar Shopify pentru toate tipurile de afaceri, mari și mici. Kasama sa iyong planuri de stabilire ang isang prețurilor pentru ca dvs. sa aking dimensionați o afacere și să o mutați de la o întreprindere de pornire la o întreprindere în creștere. Nu contează dacă aveți cinci produse sau cinci mii, Shopify suporta totul.

Singurul motiv pentru care at recomandăm să evitați Shopify Magagawa mo itong preferați o platformă bukas na mapagkukunan upang makumpleto, upang mai-kontrol ng maraming tao sa personalizărilor at mga codvri dvs. De asemenea, ar trebui să ocoliți Shopify na ito ay nagtatagumpay sa un coș de cumpărături, deoarece WordPress sau Drupal sunt platforme mai bune pentru un site de blog sau de afaceri obișnuit.

Sperăm că acest ghid a ajutat să răspundă la întrebarea „Ce este Shopify cumi cum funcționează? "

Dacă aveți întrebări despre Shopify, sau crearea unui magazin ng e-commerce, puteți adăuga comentarii în secțiunea de mai jos.

 

 

Joe Warnimont

Si Joe Warnimont ay isang manunulat na nakabase sa Chicago na nakatuon sa mga tool ng eCommerce, WordPress, at social media. Kapag hindi pangingisda o pagsasanay ng yoga, nangangolekta siya ng mga selyo sa mga pambansang parke (kahit na pangunahin iyon para sa mga bata). Suriin ang portfolio ni Joe upang makipag-ugnay sa kanya at tingnan ang nakaraang trabaho.

Comments 8 Responses

 1. Ako ay isang tagagawa. Ay Shopify isang magandang paraan upang madagdagan ang mga benta para sa mga naka-sako na produkto? Ang bawat bag ay tumitimbang ng 15lbs. Posible bang mag-set up ng isang sistema ng pag-order sa pamamagitan ng Shopify, tumanggap ng mga order at ipadala ang mga ito isang beses bawat araw? Ako ay ganap na bago sa Shopify ngunit ako ay isang tagagawa sa loob ng maraming taon. Salamat, M.

 2. Mahusay na artikulo at isang malaking SALAMAT sa pagsasalita sa mga terminong naintindihan ko. Sobrang nalilito ako sa Shopify's paraan ng pagpapaliwanag ng in's at outs. Mayroon na akong domain name na iningatan ko ngunit hindi nagamit sa loob ng ilang taon. Ang pangalan nito ay may kinalaman sa alahas lamang, ngunit sa pamamagitan ng Shopify, Gusto kong magdagdag ng mas mapanlinlang na mga item na may mga kuwintas, magbenta ng mga kuwintas nang maramihan at mayroon ding mga digital na pag-download ng "beading" na mga tutorial. Ang tanong ko ay kung gaano karaming espasyo ang pinapayagan para sa mga bagay tulad ng mga digital na pag-download ng isang 30 minutong klase ng video o marahil isang serye ng mga klase. Anumang tulong ay pinahahalagahan. Naayos ko na ang aking FB page, ngunit muli, wala rin akong magagawa diyan. Handa na ako!
  Salamat muli, ang anumang payo na pinahahalagahan kung sino ang maaaring maglipat ng isang video sa isang digital na pag-download ay magiging mahusay.
  Terry

 3. Ako ay isang bagong start up at nagbebenta ng mga organic na produkto. Ang gusto kong maunawaan ay, paano mamimili ang mga customer Shopify? Halimbawa, madaling makasakay sa eBay at Anazon kung ako ay isang customer na naghahanap ng isang partikular na produkto? Sino ang magiging potensyal kong customer sa pamamagitan ng Shopify? Madalas bang bumibili ang mga tao Shopify?

  1. Hey Parry,

   may Shopify magagawa mong lumikha ng isang online na tindahan, mag-set up ng mga pagbabayad at pagpapadala ngunit hindi nila hahawakan ang pag-promote ng iyong website o brand. Iyan ay ganap na nakasalalay sa iyo.

  2. Hi Parry Ako ay bagong start up din at nagbebenta ng organic na produkto at mayroon akong eksaktong parehong mga katanungan tulad mo. Maaari mo bang ipadala sa akin ang isang email at ilang mga tip kung paano simulan at i-promote ang aking mga produkto. Maraming salamat in advance.

Mag-iwan ng Sagot

Ang iyong email address ay hindi nai-publish. Mga kinakailangang patlang ay minarkahan *

Marka *

Ang site na ito ay gumagamit ng Akismet upang mabawasan ang spam. Alamin kung paano naproseso ang data ng iyong komento.

Sumubok Shopify para sa 3 buwan na may $1/buwan!
shopify bagong popup
shopify light modal wide - ang eksklusibong deal na ito ay mag-e-expire