Oberlo-anmeldelse (aug 2022): Migrering fra de ophørte Dropshipping app

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra et link på denne side, kan Reeves and Sons Limited optjene en kommission. Se vores etikerklæring.

Oberlo er en fremtrædende dropshipping app med planer om at lukke alle operationer i juni 2022. Vores tidligere anmeldelse af Oberlo talte meget om Shopify-eksklusiv dropshipping løsning, men Shopify til sidst købte appen og tog beslutningen om at indstille driften. I lighed med mange opkøb inden for teknologiområdet, Shopify syntes at have købt Oberlo af flere grunde, men primært for at tilbyde en fuldstændig integreret dropshipping løsning, mens de også kombinerede teknologien fra Oberlo med værktøjer, de fandt mere tiltalende.

Efter overvejelse, Shopify besluttede at bruge en tredjepartsapp kaldet DSers som sin primære dropshipping løsning. Vi er ikke sikre på, hvor meget af Oberlo-teknologien, der blev overført til partnerskabet, hvis overhovedet, men én ting er sikker: Oberlo er ikke mere, og alle tidligere Oberlo-brugere skal overføre deres konti til DSere, eller alternativt år dropshipping app, for at opretholde en slags dropshipping funktionalitet.

Sådan migrerer du til andet Dropshipping Apps (mens du holder dit lager)

For alle Oberlo-handlere er målet at beholde hele dit lager, men overføre det til en anden dropshipping app uden problemer. Det er også vigtigt, at din næste dropshipping app har en lovende fremtid, integreres godt med Shopify, og giver værktøjer svarende til, hvad Oberlo havde i første omgang.

Shopify anbefaler sin tredjepartspartner DSers, hvilket bestemt er en levedygtig løsning, men vi vil også dække migreringer fra Oberlo til andre populære apps, der kan virke mere tiltalende, afhængigt af din situation.

Nogle af de bedste apps at migrere til fra Oberlo inkluderer:

Som et alternativ kan du vælge en dropshipping app med sin egen produkt sourcing - ikke fra AliExpress - hvor du ikke ville være i stand til at overføre produkter fra Oberlo. I den situation leder du højst sandsynligt efter en frisk start med et andet system, eller du vil gerne prøve print-on-demand sourcing. Nogle af disse muligheder inkluderer:

Sådan migreres fra Oberlo til DSere

Som det anbefalede Oberlo-alternativ fra Shopify, DSere er nok det bedste bud, du har for at bevare lignende funktioner og overføre dit lager uden problemer.

For at få det til at ske, gå gennem disse trin.

Log ind på dit Oberlo-dashboard og klik på Hjem.

Oberlo til DSers migration

Klik på knappen Tilføj app knappen for at installere DSere. Sørg også for, at du stadig har Oberlo installeret på din Shopify konto, så migreringsværktøjet kan matche de to konti.

DSers app flytter fra Oberlo anmeldelse

Fortsæt med følgende trin:

  1. Opret en DSers-konto (eller log ind på din DSers-konto, hvis du allerede har en).
  2. Kig efter Start migrering knappen, og klik på den.
  3. Vent, indtil du ser en Succes meddelelse, der bekræfter fuldførelsen af ​​migreringen.

Her er, hvad der sker efter migreringen:

  • Denne proces overfører alt inventar, ordrer, indstillinger og importer fra Oberlo til DSere.
  • Din Oberlo-konto bliver skiftet til Skrivebeskyttet, hvilket betyder, at du ikke kan justere noget andet på Oberlo-kontoen.
  • Du modtager en gratis abonnementsplan på DSere, med mulighed for at opgradere til en premium-plan.
  • Du kan få adgang til alt inventar under DSers-appen i stedet for Oberlo-appen i Shopify instrumentbræt.

Sådan migrerer du fra Oberlo til Ali-ordrer

Ali Orders by Fireside Apps tilbyder et elegant dashboard, gratis Chrome-udvidelse og hurtig migrering for at flytte alle Oberlo-produkter til Ali Orders.

For at få det til at ske, installere Ali Orders til Shopify.

Tilføj app-knap

Du bør se en meddelelse om at overføre data fra Oberlo til Ali-ordrer. Klik på Synkroniser med Oberlo .

synkronisering med Oberlo-knap

Det bliver du nødt til installere Ali Orders Chrome-udvidelsen før synkroniseringen køres.

installere udvidelse

Oberlo skulle åbne op i en separat fane, og du vil se en Synkronisering fremskridtsprocent i Ali Orders dashboard.

synkronisering med Oberlo Når det hele er færdigt, bør du se dine Oberlo-produkter og ordrer på de relevante Ali-ordrersider. Husk, at ingen indstillinger overføres til Ali-ordrer, så du skal muligvis justere dem.

Sådan migrerer du fra Oberlo til EPROLO

EPROLO er en dropshipping og print-on-demand-løsning med hurtige forsendelsestider, lave omkostninger og muligheder for direkte kontakt med produktleverandører. Det kræver kun et par manuelle trin at flytte Oberlo-produkter til EPROLO.

Start med at installere EPROLO til din Shopify butik.

EPROLOGå til EPROLO-dashboardet Importer Ali-produkt. Indsæt en AliExpress-URL fra din Oberlo-konto. Klik på Import .

import-knap

At finde dem idividobbelte AliExpress-URL'er, gå til Oberlo og klik på ethvert produkt. Rul til linket under AliExpress Produkter. Dette åbner AliExpress-produktsiden, hvor du kan kopiere URL'en.

få Oberlo URL

Næste op, naviger til Import Liste i EPROLO. Klik på Tryk for at gemme knap for alle produkter, du ønsker at synkronisere med EPROLO og din Shopify butik.

tryk for at gemme

Derefter vil du se varen i Mine Produkter liste, og på din Shopify butik.

mine produkter - Oberlo anmeldelse

Sådan migrerer du fra Oberlo til Spocket

Spocket gør tricket for dropshippers ved at tilbyde flere lokale leverandører, især til amerikanske og britiske dropshippers. På denne måde får du væsentligt hurtigere fragt, og ofte varer af højere kvalitet. Spocket synkroniserer også med AliExpress for at kombinere dit salg fra forskellige leverandører.

At flytte Oberlo produkter til Spocket, start med at installere Spocket app til Shopify.

tilføje spocketInstaller AliScraper Chrome-udvidelsen fra Spocket. Sørg også for, at begge dele Spocket og Oberlo er installeret på samme Shopify butik, og at du har de samme sprogindstillinger konfigureret for begge apps.

Med AliScraper-udvidelsen aktiv skal du gå til Produkter fanen i Oberlo. Du skulle nu se en Migrere Produkter til Spocket knap. Klik på det.

migrere produkter fra Oberlo

AliScraper-udvidelsen tager over for at migrere alle dine Oberlo-genstande, hvorefter du vil se dem opført i Mine Produkter side i Spocket.

Aliscraper fra Oberlo anmeldelse

Migrering af Oberlo-ordredata til andre Dropshipping Apps

Nogle af tredjepartsapps – som ikke er DSere – begrænser migreringen fra Oberlo til dine produktdata. Men hvis du også vil migrere ordredata, skal du eksportere dem manuelt fra Oberlo.

Du skal blot gå til Oberlo, klik på Mine Ordrer, vælg derefter eksport knap. Nogle af apps har deres egne måder at importere ordredata på, eller du kan blive overladt til at administrere de seneste ordrer i et Excel-regneark.

Oberlo anmeldelse til eksport

Ofte stillede spørgsmål om Oberlo Shutdown

Med Oberlo-lukningen i juni 2022 betyder det, at du mister adgangen til hele din konto, og alle dine produkter, aktiver og kontooplysninger vil blive slettet.

Med sådan en pålidelig dropshipping appen lukker, forhandlere har spørgsmål, der kræver svar. Vi er her for at hjælpe. Se ofte stillede spørgsmål nedenfor for at berolige dine nerver og sikre, at alle data fra Oberlo bliver overført korrekt.

Hvad er mine muligheder, hvis jeg vil beholde Dropshipping?

Du har flere muligheder at overveje, før Oberlo lukker driften ned:

  1. Migrer alle Oberlo-data til den anbefalede DSers-app for at få den mest problemfri oplevelse.
  2. Migrer alle Oberlo-data til en anden tredjepartsapp med lignende funktionalitet. Vi foreslår, at du tester flere dropshipping apps for at se, hvilke der passer bedst til din operation. Men du får måske ikke en så stor migrationsproces siden Shopify understøtter ikke nogen app udover DSere.
  3. Lad blot din Oberlo-konto udløbe den 15. juni 2022. Efter denne dato bliver Oberlo afinstalleret fra din Shopify konto, og alle data går tabt.

Vil jeg miste alt?

Ikke hvis du tager de nødvendige skridt til at migrere Oberlo-data til en ny dropshipping app inden den 15. juni 2022.

Alle vil miste deres Oberlo-konti på den dato, men der er masser af alternative apps - hvoraf mange fungerer på samme måde som Oberlo - at flytte dine data til. DSere anbefales af Shopify, men vi har listet flere andre i denne artikel.

Hvorfor stopper Oberlo?

Det er svært at sige. Shopify erhvervede Oberlo i 2017, hvilket fik det til at se ud som om e-handelsgiganten havde planer om at etablere en indbygget integration til en forbedret dropshipping erfaring. Der gik flere år, og det var sådan set Shopify gjorde. De ændrede ikke så meget på appen, men de fortsatte udviklingen; og de slog et "By Shopify” mærke på Oberlo i sin App Store.

Men desværre Shopify meddelte til sidst at lukke Oberlo, hvilket markerede dets afslutning den 15. juni 2022.

Oberlo og Shopify angive, at nedlukningen er i handlendes bedste interesse, og at de flytter alle dropshipping operationer til en mere "optimal" tredjeparts app kaldet DSere. Vi ved, at det hele er meget vagt, men her er nogle spekulationer om, hvad der potentielt skete:

  • Kan være Shopify opkøbte Oberlo for at udligne enhver konkurrence, det stillede til sin sande partner, DSers.
  • Måske Shopify erhvervede Oberlo, kørte tests og fandt ud af, at DSere faktisk var en stærkere dropshipping produkt. Så, Shopify kan have besluttet at minimere sine tab på Oberlo-købet ved blot at lukke den ned og vende sig til en tredjeparts-app.
  • Måske var Oberlo for dyr i drift, eller også var den ikke rentabel nok. Shopify kunne have set dette som en test, og i stedet besluttede at vende tilbage til at lade en tredjepartsudvikler styre kompleksiteten af dropshipping.
  • Måske Shopify planlagde at erhverve Oberlo for at få visse elementer, såsom dens kode til at finde dropshipping produkter, grænsefladen eller endda folk, der arbejdede hos Oberlo. I dette tilfælde kan de have set det som mere økonomisk blot at købe virksomheden, tage det, de havde brug for, og derefter lukke resten af ​​appen.

Der er masser af scenarier, der kunne have udspillet sig, men disse er de sædvanlige mistænkte. Uanset hvad har vi set det sidste af Oberlo, så kun tiden vil vise, om vi bemærker nogen dele af fortiden Oberlo integreret i Shopify, eller hvis det mere var et strategisk spil eller rentabilitetsspil.

Hvornår er den sidste dag, jeg kan komme ind på min Oberlo-konto?

15. Juni, 2022 er den vigtigste dato at huske om Oberlo-nedlukningen. Det skyldes, at alle data fra din konto bliver slettet efter den dato, og der er ingen måde at komme tilbage på din konto eller hente tidligere data.

Nogle andre datoer at huske:

  • May 11, 2022: Den allersidste dag har du lov til at oprette en ny konto og sætte Oberlo-appen på din Shopify butik.
  • May 12, 2022: Datoen, hvor Oberlo-appen bliver fjernet fra Shopify App Store, så du vil aldrig se den i butikken igen, og du kan ikke installere den.

Får jeg en refusion for et ubrugt Oberlo-abonnement?

Ja.

Alle premium Oberlo-abonnementer har mulighed for at få refusion, hvoraf nogle sker automatisk. Vi opfordrer dig til at annullere din Oberlo premium-konto så hurtigt som muligt for at sikre, at du får den størst mulige refusion, da de ser ud til at refundere sælgere baseret på, hvornår du bliver faktureret.

Husk, at refusionerne afhænger af, hvor du blev faktureret for Oberlo i første omgang:

  • Fakturering på Oberlo: Du får en direkte refusion efter at have annulleret din konto i form af din oprindelige betalingsmetode.
  • Fakturering videre Shopify: Shopify refunderer dig i form af Shopify App Store-kreditter, ikke den oprindelige betalingsmetode.

Igen opfordrer vi dig til at annullere din nuværende Oberlo-plan for at garantere en refusion. For at få det til at ske, skal du faktisk nedgradere fra premium-planen til den gratis Explorer-plan.

Her er du:

  1. Gå til dit Oberlo-dashboard. Klik på dit kontonavn i øverste højre hjørne. Klik Kontoindstillinger > Din plan.
  2. Vælg Skift plan .
  3. Vælg Explorer plan.
  4. Vælg indstillingen til Start plan.

Er det muligt at eksportere mine produkter, indstillinger og importliste fra Oberlo?

Ja, men det afhænger af, hvilken app du planlægger at bruge i fremtiden dropshipping:

  • For DSere: Brug migreringsprocessen, der er beskrevet ovenfor, til at flytte alt, såsom produkter, importer og indstillinger, til DSere.
  • For enhver anden tredjepart dropshipping app: Du skal manuelt eksportere ordrer fra Oberlo ved hjælp af en XLSX-fil eller CSV. De fleste af dem har også automatiserede produktmigreringsmetoder beskrevet i vores tutorials tidligere i denne artikel.

Er der en måde at få mine Oberlo-fakturaer på, når appen er væk?

Ja.

Men det afhænger af, hvordan du bliver faktureret. Nogle forhandlere bliver faktureret for Oberlo-appen Shopify, mens andre betaler via Obero-dashboardet.

Hvis du bliver faktureret gennem Oberlo, er alle fakturaer tilgængelige ved at sende en e-mail til denne adresse: [e-mail beskyttet] Du skal blot anmode om dine tidligere Oberlo-fakturaer, og de sender dem til dig.

Hvis du bliver faktureret igennem Shopify, vil du finde dine fakturaer i Shopify dashboard. For at finde dem, gå til Indstillinger > Fakturering.

Hjælp! Min migration virker ikke!

For at begynde skal du sørge for, at du har installeret både Oberlo- og DSers-apps på Shopify dashboard. Hvis du allerede havde DSere installeret før denne meddelelse, kan din konto have svært ved at matche DSere med Oberlo. I så fald bør du være i stand til at vælge, hvilken app du vil bruge som datareference. Dette er vigtigt for at flytte over ting som prisregler.

Hvis du stadig har problemer med at migrere fra Oberlo til DSere, skal du kontakte Oberlos supportteam på [e-mail beskyttet] There's also a live chat module within the Oberlo dashboard where you can find help.

Desværre, Shopify og Oberlo vil ikke give meget kundesupport, hvis du planlægger at migrere data fra Oberlo til en app udover DSere. Dog afhængig af dropshipping app, kan du muligvis kontakte den pågældende app-udvikler for at få hjælp til, hvordan du manuelt flytter data fra Oberlo til deres app.

Hvilke elementer bliver overført, hvis jeg beslutter mig for at migrere til DSere?

Næsten alle data fra din Oberlo-konto bliver flyttet over i DSers-appen, inklusive:

  • Inventory
  • Import
  • Ordrer (tidligere og nuværende)
  • Indstillinger

Vigtig: Forsendelsessporingsdata forbliver i Shopify dashboard. Så du kan ikke finde nogen af ​​dine forsendelsessporingskoder i DSere, som du ville finde med Oberlo. Det er dog stadig tilgængeligt ved at logge ind på din AliExpress eller Shopify konti.

Får jeg de samme funktioner med DSere, som jeg havde i Oberlo?

Ikke ligefrem, men det er tæt på.

Til at starte med understøtter DSere en bred vifte af sprog, svarende til hvordan Oberlo tilbød oversættelser. Nogle af sprogene inkluderer engelsk, italiensk, spansk, fransk og tysk. Det gode er, at din sprogpræference fra Oberlo automatisk overføres til DSere.

Desuden kan du forvente, at disse funktioner er ret ens i DSere, som det var i Oberlo:

  • Automatisering
  • Individobbelte ordrer
  • Masseordrer
  • Direkte AliExpress-plukning
  • Direkte import fra AliExpress
  • Synkroniserer med din Shopify butik
  • Omkostningseffektive forsendelsesmetoder
  • Lagerstyring
  • Varianter
  • Auto prisfastsættelse
  • Sporingsnumre
  • Opdatering af ordrestatus
  • En Chrome-udvidelse
  • Importer lister
  • Trending leverandører

Er det gratis at tilmelde sig DSere?

Ja.

DSers tilbyder en gratis Basic-konto. Faktisk placeres alle Oberlo-brugere automatisk på Basic-planen, hvorefter du kan opgradere til en af ​​de mange premium-planer for flere funktioner.

Planerne omfatter:

  • Fremskreden: $ 19.90 pr
  • Pro: $ 49.90 pr
  • Erhvervspolitik: $ 499 pr

Hvorfor gjorde Shopify Vælg DSere som dens nye Dropshipping App i første omgang?

Sammen med Shopify's beslutning om at lukke Oberlo, er svaret på dette spørgsmål ren spekulation. Forklaringerne af Shopify og Oberlo er ret vage, men DSere har en strikingly lignende grænseflade og funktionssæt til Oberlo. Så det er muligt Shopify fandt det mere økonomisk at samarbejde med en tredjepartsapp end at gå videre med sit eget opkøb af Oberlo. Eller måske følte de, at DSere slog Oberlo ud i nogle områder. Det er ikke helt klart.

Er det påkrævet at vælge DSere? Eller kan jeg gå med en anden app?

Nej, faktisk er dette et vidunderligt tidspunkt at udforske andre dropshipping apps, der muligvis har funktioner, du manglede fra før. Det er også muligt at finde billigere løsninger, eller dem der giver stærkere produkter til din niche.

Imidlertid Shopify anbefaler stærkt DSere som sin officielle dropshipping partner. De har en direkte migrering for alle Oberlo-data og angiver endda, at det ikke er helt muligt at eksportere alle dine data manuelt, så du skal muligvis oprette nye produkter eller starte forfra med hensyn til dine indstillinger, hvis du vælger en dropshipping app uden for DSere.

Vores gamle Oberlo anmeldelse

Hvis du er interesseret i vores gamle Oberlo-anmeldelse - til sammenligning eller arkiveringsformål - kan du se den nedenfor. Husk, at Oberlo ophørte med driften i juni 2022 efter købet fra Shopify, som besluttede at afbryde Oberlo til fordel for en tredjepartsapp med højere ydeevne til dropshipping, kaldet DSere.

En farverig megafon illustration

Gratis webinar: Sådan starter du hurtigt en rentabel Dropshipping Butik

Lær hvordan du finder produkter med høj margin, importer dem i din butik og begynder at sælge - hurtigt.

Oberlo er ikke en komplet e-handelsplatform, men snarere en udvidelse, du kan installere på websteder, der er bygget på Shopify og andre steder.

Oberlo er oprettet for at hjælpe folk med at få adgang til e-handelsmiljøet så hurtigt og omkostningseffektivt som muligt dropshipping plads. Hvis du ikke har hørt om dropshipping før involverer det i det væsentlige at fjerne lageropbevarings- og opfyldelsesproblemerne fra din salgsproces.

I stedet for at købe varer, opbevare dem og sende dem til kunder, når de foretager et køb, foretager du kun en ordre hos en leverandør, når en kunde køber et produkt, der er angivet på din hjemmeside. Med Oberlo kan du eksportere produkter fra AliExpress og lignende sider direkte til din Shopify butik.

Oberlo blev grundlagt i 2015, men det har vundet stor popularitet i de sidste par år. I dag er det en af ​​de mest populære applikationer i Shopify markedsplads.

Målet med værktøjet er hurtigt at importere produkter til dropship, mens du sidder tilbage og har Oberlo-pakke og sender produkterne til dine kunder.

En fordel for Shopify kunder er, at Oberlo kommer forudinstalleret til nyt Shopify brugere, så købmænd hurtigt kan søge og tilføje produkter lige fra, når de tilmelder sig Shopify.

Oberlo anmeldelse - shopify app Store

Selvom Oberlo findes over hele verden, er det værd at bemærke, at det udelukkende fungerer sammen med Shopify butikker. Hvis du vil køre en dropshipping forretning med et WordPress-websted eller noget andet, så bliver du nødt til at prøve en anden applikation.

Alligevel er det faktum, at Oberlo kun arbejder med Shopify vil ikke være for meget af et problem for de fleste mennesker. Shopify er en af ​​de mest populære og funktionspakke platforme til nutidens shoppere. Det er langt foran mange konkurrenter, og det er også ret overkommeligt.

Hvis du er nybegynder i e-handelsverdenen, tager det kun et par minutter at starte en butik med Shopify og tilsæt Oberlo til blandingen.

Når du har oprettet en konto på Shopify, kan du søge efter Oberlo i app store og installere det med et klik på en knap. Med Oberlo behøver du ikke at udføre alle dine ordrer på egen hånd. Alt dit salg fortsætter Shopify synkroniser straks med Oberlo. Når du har fundet det produkt, du vil sælge og offentliggjort det i din butik, skal du bare tjekke dine ordrer i Oberlo med ordreknappen.

Hver gang du klikker på ordreknappen, åbner Oberlo AliExpress, viser købshistorikken og tilføjer de produkter, du har brug for, til din indkøbskurv. Derfra udfylder du blot forsendelsesoplysningerne, og du er på vej til en lykkelig kunde.

Når ordren er afsendt, opdaterer Oberlo automatisk status i din online forretning og underretter køberen. Det er en af ​​de mest attraktive dropshipping appmuligheder rundt, fordi det er så simpelt at bruge!

Lyder ret godt, ikke? Lad os se, om det er værd at dine penge.

Btw, her er en video anmeldelse af Shopify oprettet af min kollega Joe.

YouTube video

Orbelo Review: Fordele og ulemper

Alle produkter har deres positive og negative konsekvenser at overveje, og det samme gælder Oberlo. For mange er dette værktøj en af ​​de bedste måder at begynde at sælge online. Der er dog også nogle ulemper med Oberlo.

Oberlo Fordele 👍

  • Samtidig integration med Shopify
  • Hurtig og sikker produktimport fra AliExpress
  • Brugervenligt interface med et venligt interface
  • Automatiseret opfyldelse af produktordre
  • Daglig produktsynkronisering
  • Varebeholdning og pris automatisering
  • Ekstra skalerbarhed for voksende virksomheder
  • Gratis Chrome-udvidelse
  • Valg af salg og forsendelse
  • Evne til at skifte leverandør, når du vil
  • Prissætning af markeringsindstillinger
  • ePacket indbygget filter

Oberlo Ulemper 👎

  • Arbejder kun med Shopify
  • Ingen mulighed for at arbejde som en enkeltstående tjeneste
  • Ingen af ​​produkterne er redigeret i Oberlo
  • Kun AliExpress understøttes

Oberlo Review: Funktioner

oberlo anmeldelse - oberlo hjemmeside

Målet Oberlo er at forbinde din online butik med tusinder af leverandører og producenter. På denne måde kan du vælge nogle produkter og synkronisere dem med din butik. Indholdsoprettelsen (for produktsider) er for det meste gjort for dig, og du behøver ikke at ringe rundt for at finde de rigtige leverandører.

Der er også den ekstra fordel ved ikke at skulle gemme, pakke eller sende dine produkter. Du mister en vis kontrol over dit produkt på denne måde, men funktionerne fra Oberlo ser ud til at gøre tingene lette for købmanden. Du har ikke brug for masser af kapital for at komme i gang, og integrationen er omtrent lige så glat, som de kommer.

Lad os tale om nogle af de specifikke Oberlo-funktioner:

Imponerende import fra leverandører

Oberlo anmeldelse - import af produkt

Den primære funktion, du får fra Oberlo er importen fra AliExpress. Da så mange dropshippers bruger AliExpress til at finde og sælge produkter, er det et under med hensyn til, hvorfor et værktøj som dette ikke er kommet før. Ikke kun får du adgang til tusinder af leverandører på AliExpress, men produktbillederne, detaljerne og priserne ligger alle lige der for dig.

Enhver, der har brugt AliExpress ved, at det er ret simpelt at forsøge at søge efter et nøgleord og finde et produkt, der muligvis passer godt i din butik. Og Oberlo-systemet gør det så meget lettere. Grundlæggende kan du gennemføre din sædvanlige browsing, men denne gang får du en Oberlo-knap, der automatisk importerer det ønskede produkt til din online butik. Der er ikke noget mere ved det.

Der er mere

Oberlo bruges til kun at tilbyde en forbindelse til AliExpress. Den eneste uheldige del om det er, at de fleste leverandører kom fra Kina. Så virksomheder andre steder ville sætte sig fast med meget lange forsendelsestider. Imidlertid har Oberlo nu tilføjet to andre typer leverandører: Oberlo Verified Leverandører og Oberlo Leverandører. De regelmæssige Oberlo-leverandører er virksomheder, der er blevet overvåget og overvåget på Oberlo-markedspladsen. Mange af dem er placeret over hele verden og har bedre leveringstid end AliExpress. Oberlo Verified-leverandørerne er de bedste, der er blevet plukket af Oberlo som de bedste af de bedste.

En smuk grænseflade til styring af produkter

Oberlo gennemgang - administrer produkter

Svarende til WordPress-konfigurationen er Oberlo instrumentbrættet har en ren menu på venstre side til at udføre en lang række opgaver. For eksempel kan du søge efter produkter, indstille dine fremhævede produkter, importere lister eller se dine produkter. Alle varer i din butik er organiseret på en rimelig måde med information om dit salg og indtjening for hver enkelt.

Oberlo anmeldelse - tilføj / rediger produkt

Redigering af et produkt på Shopify kan udføres med et enkelt klik, så i det væsentlige har du to betjeningspaneler i denne situation. Ingen af ​​produktdetaljerne administreres virkelig på Oberlo-instrumentbrættet. Snarere vil du gå til din Shopify websted og udfyld det.

Prøv Oberlo gratis

Automatiseret ordreopfyldelse

Oberlo-gennemgang - ordre opfyldt

Dette er min yndlingsdel af Oberlo platform, fordi det gør dropshipping hvad det skal være: Super let. Når en ordre kommer ind via din online butik, skal du bare finde det produkt i din beholdning og trykke på knappen Bestil produkt. Du kan tilføje et par produkter i din egen kurv, selvom varerne kommer fra forskellige leverandører.

Den bedste del er, at når du først har trykket på knappen, håndteres alt andet automatisk af Oberlo. De pakker og sender varerne, så dine kunder ikke ved, at du er dropshipping, og du behøver ikke bekymre dig om opbevaring, emballering eller forsendelse af dine produkter.

Auto-opdateringer til lager og pris

Beholdningen styres konstant, så du aldrig sælger en vare, der er udsolgt. Det samme gælder priserne. Så hvis en pris falder fra leverandørens ende, får du besked, hvis du gerne vil justere prisfastsættelsen på dit eget websted.

Hurtige leverandørændringer

Oberlo-gennemgang - lagerstyring

Med OBerlo, får du adgang til millioner af AliExpress og Oberlo Verified produkter. De tester i øjeblikket en lang række certificerede leverandører. Dette er praktiske leverandører, og du kan tjekke vurderinger for at se, hvilke typer produkter de leverer. Det er heller ikke nødvendigt at holde sig til en leverandør. Hvis du bemærker, at en anden leverandør har en bedre pris, kan et enkelt klik på knappen skifte dig over til den bedre.

Oberlo anmeldelse: levering

Millioner af produkter er tilgængelige for dig at vælge imellem i Oberlo. Du kan bladre gennem de forskellige kategorier som skønhed, hjem og smykker, mens du også søger fra søgefeltet.

Oberlo anmeldelse - søg efter produkter

Naturligvis er udbuddet ikke et problem med Oberlo. Det er langtfra bedste dropshipping opløsning når det kommer til antallet af produkter. Derudover kan du se på hvert produkt for at se ting som priser, farve, mængde og forsendelse.

Oberlo anmeldelse - aliexpress

Oberlo-prisanmeldelse

Hver plan fra Oberlo starter med en 30-dages gratis prøveperiode, giver dig en forsmag på, hvad du kan forvente, hvis du begynder at betale. Du kan også når som helst annullere din konto og gå over dine plangrænser uden at påvirke din ordreproces. En ting at huske på er imidlertid, at det at fjerne en plangrænse fjerner dropshipping komponent af tjenesten, så du bliver nødt til at behandle ordrer manuelt.

Med hensyn til prisfastsættelse er det temmelig rimeligt, og du har tre planer at vælge imellem afhængigt af størrelsen på din butik.

  • Starter - Til $0 du modtager en opsætning af 500 produkter, 50 ordrer pr. måned, daglig produktsynkronisering, automatisk ordreudførelse, prisautomation, en gratis Chrome-udvidelse og salgsrapportering.
  • Grundlæggende - Til $ 29.90 pr du modtager en opsætning af 10,000 produkter, 500 ordrer om måneden, alt fra den forrige plan, forsendelsessporing og ordreovervågning.
  • om - Til $ 79.90 pr du modtager en opsætning af 30,000 produkter, ubegrænsede ordrer pr. måned, alt fra den forrige plan og flere brugere.

Generelt kan jeg godt lide den Startplan, er det en smule at overveje støtte til 500 produkter. Basisplanen er den mest populære, og mange virksomheder har brug for overførselssporing og overvågning af ordreudførelse.

Den gratis starterplan fra Oberlo vil helt sikkert appellere til mange mennesker, der ikke har meget af et budget at bruge på deres dropshipping strategi. Du skal kun betale ekstra, når din virksomhed begynder at skalere og har brug for nogle nye funktioner.

Med Starter-planen fra Oberlo behøver du ikke rigtig meget i vejen for oprindelige midler til at starte din dropshipping forretning. Du køber kun fra din leverandør, når en kunde køber hos dig, hvilket betyder, at du holder de indgående og udgående kontanter flydende.

Du kan tjene dit første salg, så snart du vil med Oberlo, og når din virksomhed begynder at skalere, kan du stadig tage ordrer som normalt. Den automatiske opfyldelsesproces deaktiverer sig selv, hvis du går over dine plangrænser. Dette betyder, at du selv skal håndtere forsendelsen eller opgradere til en dyrere plan.

En anden bonus ved Oberlo er, at du ikke behøver at holde fast i din plan, hvis du beslutter, at du vil prøve en anden service. Du kan annullere planen og afinstallere din ansøgning fra Shopify butik. Der er ingen forpligtelser til at forhindre dig i at prøve noget nyt.

Prøv Oberlo gratis

Oberlo anmeldelse: Support

For ikke at være en fuld e-handelsplatform, Oberlo-firmaet behandler bestemt sin støtte temmelig seriøst. For eksempel giver en komplet blog oplysninger om opdateringer, strategier og inspiration. Du kan abonnere på e-mail-nyhedsbrevet for nyheder eller tjekke oplysninger på de sociale medieplatforme. Vi finder ofte ud af at få hurtig support ofte når du skyder en virksomhed en besked på Facebook.

Oberlo anmeldelse - Hjælp

Hvad angår det rigtige kød fra supportteamet, Oberlo har et stort forum til at tale med andre mennesker, der bruger platformen. Forummet administreres pænt med svar fra Oberlo, og det inkluderer emner som hvor meget man kan forvente med hensyn til indkomst og hvordan man bygger sin egen dropshipping mærke.

Endelig leveres en fuld videnbase til dem, der kan lide at søge efter og finde populære spørgsmål om Oberlo. Hvis du ikke kan finde en situation, der opstod tidligere, er en billetindleveringsknap også tilgængelig. Med hensyn til støtte synes Oberlo at have alle de baser, der er dækket.

Hvad er Dropshipping?

A dropshipping forretning er en hurtig og nem måde at begynde at tjene penge online. Med denne slags forretning ejer du faktisk ikke de produkter, du sælger. Du køber ikke varer og opbevarer dem på et lager for at sende dem direkte til dine kunder. I stedet vælger du produkter, som du vil tilføje til din butik fra en tredjepartsleverandør som AliExpress.

Med dropshipping, er producenten ansvarlig for at fremstille varerne, transportere lager og sende produkter til kunder over hele kloden. På den anden side er du som forhandler ansvarlig for at fremvise produkter til potentielle kunder, markedsføre din virksomhed og opbygge et brand, som dine kunder kan komme bagud. Du skal også sørge for, at ordrene kommer igennem til din dropshipping leverandører fra dine kunder.

Som en forretningsmodel Dropshipping giver dig mulighed for at fjerne en stor del af stresset fra opfyldelsesprocessen. Du kan udvikle din egen e-handelsbutik uden blot at skulle bruge Amazon eller eBay. Derudover kan du vælge din egen Oberlo prisguidemed markeringer, som du kontrollerer, så du kan øge dine chancer for at tjene penge.

Mens du er ansvarlig for at styre Shopify app med Dropshippingog sørge for, at din virksomhed kan findes på Google, i det mindste behøver du ikke bekymre dig om ordreudførelse og forsendelse.

Selvom Oberlo ikke er den eneste måde at komme i gang med dropshipping, er det et af de mest populære valg for en e-handelsvirksomhed. Dette gælder især for organisationer, der allerede har en butik Shopify.

En anden ting at huske på, hvis du beslutter at tage dropshipping rute, er, at du måske er ansvarlig for at levere din egen kundesupport. Hvis det er tilfældet, er det vigtigt at sikre, at du arbejder med en leverandør, som du kan kontakte for at spørge om ting som forsinkelser i forsendelsen.

Hvad er AliExpress Dropshipping?

Oberlo dropshipping kaldes nogle gange AliExpress dropshipping, fordi Oberlo-appen giver dig mulighed for at vælge varer fra AliExpress-leverandører, der skal tilføjes til din butik. Med værktøjer som Oberlo Chrome-udvidelsen kan du endda tilføje nye produkter til din Shopify liste i sekunder.

Oberlo er dog ikke den eneste måde at få adgang til dropshipping gennem AliExpress. Virksomheder kan også købe bulkprodukter direkte fra AliExpress og selv sende dem til deres kunder. Imidlertid, Oberlo er den nemmeste måde at få adgang til AliExpress dropshipping, hvor du ikke behøver at bekymre dig om ting som at gemme produkter og udføre ordrer.

Med Oberlo plugin og AliExpress, kan du nemt tilføje produkter, komplet med billeder og beskrivelser til din dropshipping opbevares i løbet af få sekunder. For begyndere i e-handelsverdenen er brugen af ​​Oberlo.com ofte en meget mere ligetil måde at tjene penge på end at opbygge hele din virksomhed fra bunden. Der er endda en gratis plan tilgængelig fra Oberlo for at komme i gang med det grundlæggende.

Når du har lært, hvordan du mestrer Oberlo, kan du begynde at arbejde på andre trin for at få mest muligt ud af din e-handelsvirksomhed. Dette kan betyde opgradering til pro planen på Shopify så du kan få adgang til flere funktioner eller bare forbedre din SEO-strategi. Uanset hvad du vælger at gøre næste, vil Oberlo forsyningsmarkedet holde dig på lager dropshipping produkter.

En trin-for-trin guide til opsætning af Oberlo med Shopify

Shopify og Oberlo er et match i himlen for begyndere, der ønsker at begynde at sælge online så hurtigt som muligt. Shopify giver små virksomhedsejere alle de værktøjer, de skal bruge for at begynde at skille sig ud online. Den praktiske teknologi til opbygning af websteder gør vækst hurtig og enkel, plus der er en markedsplads, hvor du kan få adgang til tilføjelsesværktøjer og plugins også for mere funktionalitet.

Shopify Marketplace er hvor du finder Oberlo-appen. Oberlo er det bedste værktøj til dropshipping med Shopify. Hvis du vil bygge en Shopify gem, hvor du ikke er ansvarlig for ordreudførelse alene, så er Oberlo appen til dig.

Spørgsmålet er, hvordan kommer du i gang med at forbinde Oberlo og Shopify?

Trin 1: Få din Shopify Konto

setup oberlo med shopify - Tilmeld dig shopify

Det første trin er at oprette din Shopify konto. Gå til Shopify og klik på "Start gratis prøveversion", hvis du vil få en smagsprøve på de tjenester, du kan forvente, før du underskriver på den stiplede linje. Når din fjorten-dages gratis prøveperiode er slut, skal du vælge hvilken Shopify prispakke er den rigtige for dig.

Omkostninger til basic Shopify start ved $29 om måneden. Hvis du ønsker flere funktioner, kan du opgradere til Advanced Shopify til $ 299, eller bare det normale mellemniveau Shopify niveau for $ 79 pr. måned. Der er mulighed for at få adgang Shopify Plus for virksomheder, men det er egentlig kun værd at overveje, når din virksomhed vokser i astronomisk skala.

Trin 2: Tilmeld dig Oberlo

oberlo tilmelding - oberlo anmeldelser

Når du har fået din Shopify konto, skal du også oprette en konto hos Oberlo. Dette giver dig mulighed for at udforske de forskellige produkter, som du kan sælge på dit websted. Tjek Oberlo-miljøet et stykke tid, og gå derefter til ShopifyApp Store, så du kan linke din Shopify og Oberlo-konti.

Husk, når du først har knyttet en Oberlo-konto til en Shopify profil, kan du ikke fjerne linket til dem og oprette forbindelse til den samme butik til en separat Oberlo-konto. Du bliver nødt til at starte et helt nyt Shopify tage højde for at gøre dette, så det er vigtigt at tage dette skridt alvorligt. Hvis du har problemer, skal du kontakte Shopify hold for råd om, hvad man skal gøre næste.

For at linke din Oberlo og Shopify besøg Oberlo-siden i Shopify app store og klik på Tilføj app. Du skal være logget ind Shopify at gøre dette.

oberlo tilføj app - oberlo anmeldelse

Oberlo vil bede om tilladelse til at administrere dine data, produkter og ordreoplysninger. Du bliver nødt til at acceptere at give Oberlo alle disse funktioner ved at klikke Installer app. 

Trin 3: Tilslut Oberlo til din butik

Når du har installeret Oberlo, er det tid til at forbinde appen til din butik. Besøg webstedet og klik på tilføj Oberlo til Shopify for at tilmelde dig en konto. Vælg på instrumentbrættet Tilslut en butik, På dette tidspunkt, hvis du ikke er logget ind Shopify, skal du indtaste dit websteds oplysninger.

Oberlo beder dig om tilladelse til at administrere dine produkter, ordrer og andre data. Klik på for at give Oberlo tilladelse til alle funktioner Installer app. Fra din Shopify admin sektion, klik på Apps derefter Oberlo for at åbne tjenesten.

For at afslutte din opsætning skal du bestemme, hvilke forsendelsesindstillinger du skal bruge i Shopify. I Shopify admin sektion, klik på Indstillinger derefter forsendelse og levering. Du behøver kun at fokusere på afsendelsessektionen her. Dette indeholder den generelle og brugerdefinerede forsendelse, du kan bruge til dine kunder.

Trin 4: Udfyld din forsendelsesprofil

Forsendelsesprofiler inden for Oberlo giver dig mulighed for at justere dine forsendelsesindstillinger, så de passer til din virksomheds behov, uanset om du opfylder ordrer, dropshipping med Oberlo eller forsendelse af produkter hjemmefra. Du kan endda få adgang til forskellige priser for forsendelse af bestemte produkter til bestemte placeringer.

Dine forretningsbehov hjælper dig med at bestemme, hvor mange forsendelsesprofiler der passer til dig. Hvis du vil have de samme regler for forsendelse af alle dine produkter, skal du bare bruge den generelle forsendelsesprisprofil. Denne profil starter på hver Shopify websted, du opretter automatisk forbindelse til Oberlo. Det gode ved denne generelle forsendelsesprisindstilling er, at den straks inkluderer alle dine produkter, så du ikke behøver at tildeledividuelt.

Hvis du leder efter forskellige forsendelsesregler for forskellige placeringer eller produkter, skal du bruge tilpassede forsendelsespriser funktion til at oprette brugerdefinerede forsendelsesprofiler. Disse profiler skal oprettes manuelt, og du kan få adgang til op til 100 af dem, hvilket betyder, at du har stor fleksibilitet til dine forskellige slags produkter.

Når du er færdig med at administrere dine forsendelsesprofiler, er du klar til at begynde at sælge produkter med Oberlo. Det er så simpelt som det!

Hvem skal bruge Oberlo til deres online butik?

Dette spørgsmål er ret simpelt, fordi enhver butik, der har dropshipping bør overveje at gennemføre Oberlo. Det tager kun et par minutter, og systemet reducerer tiden brugt sammen med dropshipping. Du kan også finde kvalitetsleverandører til rimelige priser. Kort sagt er det hvordan dropshipping burde være.

Alle kan tilmelde sig en Oberlo-konto og begynde at føje produkter til deres butik. I årenes løb har utallige butikkejere delt deres succeshistorier. Bare husk at Oberlo ikke kan gøre alt. Det kan muligvis gøre det let at undgå oplagring af dine egne produkter, men det fungerer ikke sammen med alle butikker WooCommerce butikker.

Derudover kan det være nødvendigt at du bruger lidt tid på at undersøge leverandører for at sikre, at du får den bedste kvalitet af produkter, engagerende produktbeskrivelsesløsninger og en række hurtige forsendelsesmuligheder. Bemærk, at nogle AliExpress-leverandører ikke er hurtigst til at levere produkter til kunder.

Hvis du har spørgsmål til dette Oberlo anmeldelse, giv os besked i kommentarfeltet nedenfor.

Oberlo
Bedømmelse: 5.0 - Gennemgang af

Rebekka Carter

Rebekah Carter er en erfaren indholdsskaber, nyhedsreporter og blogger med speciale i marketing, forretningsudvikling og teknologi. Hendes ekspertise dækker alt fra kunstig intelligens til software til e-mailmarkedsføring og enheder med udvidet virkelighed. Når hun ikke skriver, bruger Rebekah det meste af sin tid på at læse, udforske det store udendørs og spil.

Kommentarer 45 Responses