Cele mai bune companii de tip Print on Demand (POD) pentru 2022

Care sunt serviciile Print on Demand ce mai bune?

Si vous vous abonnez à un service à partir d'un lien sur cette page, Reeves and Sons Limited peut gagner une commission. Voir notre déclaration éthique.

Nu este ușor să găsești cele mai bune companii de imprimare la cerere. În peisajul competitiv de astăzi, există o mulțime de opțiuni din care puteți alege. Imprimarea la cerere este o moditate populară de a da viață unei serii de produse în stilul preferat, adăugând propriul dvs. conținut unic.

Cele mai multe soluții de imprimare la cerere vor oferi o gamă similară de caracteristici, inclusiv posibilitatea de a vă proiecta noile produse într-o serie de moduri, de la sublimare la imprimare directă pe îmbrăcăminte. Găsirea produsului potrivit pentru nevoile dvs. înseamnă să analizați cu atenție fiecare soluție. Serviciul potrivit va combina un catalog distinct de produse și opțiuni de expediere cu aplicații convenabile de machetare și instrumente de urmărire ușoară.

Pentru a vă ajuta să vă restrângeți opțiunile, am creat această listă a celor mai bune companii de imprimare la cerere cu care merită să lucrați astăzi.

Care sunt cele mai bune companii de imprimare la cerere?

Acum, că aveți o soluție de succes pentru a vă asigura că decorul casei, arta de perete și tricourile dvs. arată uimitor, putem trece la unele dintre cele mai bune branduri de imprimare la cerere pentru a vă aduce compania la viață. Haideți să aruncăm o privire.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

1. Printful – Cel mai bun site POD, en général

printful compagnie tipărită la cerere

Printful se numără printre cele mai populare alegeri pentru tipărirea la cerere în aceste zile. Acest serviciu permite crearea rapidă și ușoară a tot felul de modele de la zero, cu propriile modele și desene unice. De asemenea, puteți să vă conectați contul Printful la magazine dvs. online, cu o mulțime de integrări excelente, astfel încât să vă puteți lista rapid noile articole.

Printful nu duce lipsă nici de opțiuni de imprimare pe care să le explorați, cum ar fi imprimarea prin sublimare, broderia, tăierea și coaserea și multe altele. Există etichete detașabile pentru o mulțime de produse vestimentare și puteți verifica exact cum va arăta totul înainte de a imprima, cu ajutorul generatorului de machette immersive din Printful. Odată ce aveți un design care vă place, puteți accesa chiar și comenzi de mostre cu o reducere de 20%, astfel încât este ușor să vă verificați calitatea articolelor.

Există o mulțime de produse din care puteți alege pentru a vă ajuta să vă lansați rapid afacerea, cum ar fi :

 • Affiche
 • Rucsacuri
 • Autocollant
 • Est-ce-que je peux
 • T-shirts
 • Paturi
 • Pulovere
 • Imprimeurs
 • Accessoires

Cu Printful, aveți, de asemenea, o mulțime de opțiuni în ceea ce privește procesul de réalisation. De obicei, puteți să vă pregătiți articolele pentru a le trimite în termen de 2 până la 5 zile lucrătoare, din Europa, SUA sau Mexic. De obicei, procesul este rapid și simplu. Deși tarifele de expediere sunt variabile, Printful face eforturi pentru a vă obține cele mai bune prețuri posibile.

En mod notabil, Printful se integrează, de asemenea, cu o gamă largă de soluții de vânzare și platforme populare de comerț électronique, cum ar fi Shopify, Squarespace, WooCommerce, Weebley, Ecwid, Magento, PrestaShop, 3DCart et plusieurs autres.

Des prix

Nu veți cheltui nimic pe un abonament lunaire cu Printful, așa că puteți fi siguri că singurele taxe vor proveni din cumpărarea efectivă a produselor pe care doriți să le vindeți și din expedierea lor către clienții dumneavoastră. Articolele pot varia drastic în preț, în funcție de ceea ce doriți și de tipul de metode de imprimare pe care intenționați să le folosiți.

Transportul pentru cele mai multe produse începe de obicei de la aproximativ 3,99 dolari, și puteți plăti mai mult pentru a trimite produse mai grele. Anumite articole casante vor costa, de asemenea, mai mult, deoarece necesită un ambalaj suplimentar.

Pro 👍

 • Acces excellent à la diversité des produits
 • Gamă largă de integrări disponible
 • Générateur de machette util inclus
 •  Divers tipuri de imprimare din care puteți alege
 • Design ușor de utilizat
 • Réduction de 20 % sur le revenu de la plupart

Contra

 • Poate fi puțin costisitor
 • Setarea setărilor de expediere este dificilă

Recommandé pentru

Recommandé Printful pentru toate tipurile de vânzători experimentați și începători deopotrivă. Platforma este ușor de utilizat și flexibilă, cu un minunat generator de machette inclus, iar tu vei avea o mulțime de modalități de a face ca articolele tale personalize să iasă în evidență.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

2. Printify

printify page de début

Printify este o altă companie populară de tipărire la cerere, care va va ajuta să vă aduceți propria marcă la viață cu opțiuni de imprimare personalize. Această afacere ajută companiile de comerț electronic să vândă produse pe propriul site, fără a se baza pe piețe precum Amazon. Compania și-a început viața în 2015 și a crescut de atunci.

Cu Printify, producătorii terți dau viață produselor pentru dvs. și se asigură că acestea ajung la clienții dvs. cât mai repede posibil. Printify lucrează mână în mână cu o selecție largă de artiști, designeri și alți experți pentru a se asigura că puteți crea cele mai bune soluții pentru clienții dvs. Proprietarii de magazine își pot dezvolta brandul cu articole precum :

 • Est-ce-que je peux
 • T-shirts
 • Accessoires
 • Huse pentru telefon
 • Hanorace cu gluă

Cu această platformă POD, vă puteți vinde produsele dvs. râvnite oriunde doriți, cu transport excellent inclus. Produsele sunt tipărite și expediate în întreaga lume, dar costurile și timpii de producție vor depinde de furnizorul pe care îl alegeți.

Opțiunile de imprimare includ tăiere și coasere, sublimare, direct la îmbrăcăminte și chiar broderie, în funcție de furnizorul de imprimare cu care lucrați. Atunci când treceți la planul premium lunar, primiți 20% reducere la toate comenzile dumneavoastră. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă doriți să vă dezvoltați.

Des prix

Coût Printify depinde de ceea ce expediați și de locul unde expediați. Din fericire, programul de taxe este ușor de înțeles. Puteți accesa software-ul gratuit și plăti doar costurile de expediere și de îndeplinire.

Printify vă permite să vă înscrieți pentru ceva numit "Premium", care vă permite să accesați un număr nelimitat de modele de produse pe lună. De asemenea, puteți stabili până la 10 magazine pe cont și puteți obține o reducere de până la 20% la toate produsele. Opțiunea Premium coûte 29 dollars par mois.

Pro 👍

 • Accéder à la tonalité de furnizori globali
 • O gamă strălucită de opțiuni de imprimare
 • Excellent dacă vindeţi multe produse
 • Sute de opțiuni de produse pe care le puteți vinde pe site-ul dvs.
 • Calitate decentă a serviciilor pentru clienti
 • Excellent pentru vânzarea cu ridicata
 • Accéder au transport dans întreaga lume

Contra

 • Dificil de a face ca brandul tău să iasă în evidență
 • Unii furnizori nu vor fi foarte de încredere

Recommandé pentru ✅

Dacă doriți o moditate flexibilă și foarte eficientă din punct de vedere al costurilor de a expedia produse către clienți cu un design de tipărire la cerere, Printify vă ajută să găsiți partenerul perfect pentru nevoile dumneavoastră.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

3. Redbubble – Cel mai bun site POD pentru artiști

redbubble serviciu de imprimare la cerere

Redbubble este o altă companie de imprimare la cerere foarte cunoscută, care provine din Australia. Această afacere se ocupă de a oferi creatorilor și artiștilor independenți o modalitate de a-și vinde creațiile pe internet. Piața este plină de divers produse de imprimare la cerere care vă ajută să vă faceți auzită vocea.

Plate-forme Redbubble este o opțiune excelentă pentru designerii și creatorii din toate mediile, deoarece veți putea găsi o audiență potrivită pentru dumneavoastră, indiferent de unde veniți. Există peste 60 de produse din care puteți alege, printre care :

 • Notebook-uri
 • Esarfe
 • T-shirts
 • Huse pentru smartphone
 • Huse de plapumă
 • Autocollant

Redbubble sont deja o mulțime de clienți pe care îi puteți folosi, astfel încât puteți evita o parte din munca grea pe care o implică extinderea propriului brand online. De plus, creativitatea și originalitatea sunt încurajate aici. Puteţi utiliza Redbubble chiar și într-o selecție de limbi, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde ceva, indiferent de locul în care s-ar putea afla publicul dumneavoastră.

Plate-forme Redbubble este incredibil de ușor de utilizat, iar produsele pot fi expediate în întreaga lume în majoritatea cazurilor. Desi Redbubble nue se integrează cu alte platforme de site-uri web, utilizarea platformei companiei nu este prea rea ​​în sine. Rețineți doar că nu veți putea utiliza acest serviciu pe propriul site web. Partea bună este că puteți obține foarte ușor plățile prin PayPal și prin depunere bancară directă.

Des prix

La fel ca în cazul multor companii de tipărire la cerere, plătiți prețul de bază al articolului, precum și costurile de expediere și de realizare a comenzilor pentru a ajunge la clientul dvs. Puteți alege costul de marcare pentru produsul dvs., astfel încât puteți controla și o mare parte din profiturile dvs. De plus, obținerea câștigurilor este rapidă și ușoară.

Prețul de bază pe care îl platiți pe Redbubble acoperă costul taxei de serviciu pentru crearea și listarea produselor dvs. și prețul de realizare efectivă a articolelor pe care doriți să le vindeți. Prețurile de bază pot varia, deoarece depind de lucruri precum locul in care vei trimite articolele tale.

Va trebui să luați în considerare diverși alți factori care ar putea afecta și cât de mult cheltuiți, cum ar fi costurile de producție ale artiștilor și câte personalizări doriți pentru hainele dvs. Prețurile de pe Redbubble se pot schimba, de asemenea, destul de frecvent, așa că este greu să construiești un model de afaceri previzibil.

Pro 👍

 • Tone de opțiuni de personalizare pentru a vinde tot ce vă place
 • Vindeți practic orice obiect creativ la care vă puteți gândi
 • Piața existentă facilitează găsirea de clienti
 • Utilisateur principal de utilizat pentru vânzători
 • Produse de bună calitate în cea mai mare parte a timpului

Contra

 • Există câteva neajunsuri în ceea ce privește calitatea imprimării
 • Prețurile de bază se pot schimba foarte repede
 • Este dificil să construiești un brand memorabil

Recommandé pentru ✅

Dacă doriți să vă vindeți online produsele de tipărire la cerere, dar nu doriți să treceți prin complicația de a vă crea propriul site web și de a vă face propriul marketing, atunci Redbubble este o alegere excelentă. Vă puteți crea cu ușurință articolele de vânzare și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la niciun fel de marketing, deoarece folosiți deja audiența existentă de pe Redbubble.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

4. Sellfy – Cel mai bun serviciu POD cu créateur de magazine en ligne inclus

sellfy - cele mai bune companii de imprimare la cerere

Sellfy este o platformă populară de comerț electronic, in special in rândul antreprenorilor din Europa și Asia. Sellfy a intrat inițial pe piață concentrându-se pe produse digitale, dar de atunci sa extins în tipărirea la cerere. Din acest motiv, abordarea lor diferă oarecum de soluțiile POD tradiționale. Sunt mai degrabă despre construirea unei întregi afaceri, nu doar a unui produs.

Cel mai important, pe lângă faptul că oferă servicii de imprimare la cerere, acestea oferă și toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a configura o vitrină frumoasă. Din care puteți vinde produse fizice, descărcări digitale și abonamente.

Sellfy oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii de marketing și analiză. De exemplu, puteți trimite actualizări de produse client prin e-mail, puteți crea coduri de reducere și puteți vinde articole pe dvs checkout page. De asemenea, puteți vedea ce produse s-au vândut cel mai mult și de unde vin clienții dvs.

Sellfy se ocupă de toate expedierea produselor și de fabricarea articolelor dumneavoastră POD. De asemenea, puteți personaliza etichetele, textul, elementele grafice și culoarea mărfurilor dvs. Acest lucru nu costa supplimentar. Cu toate acestea, diferitele opțiuni de personalizare disponibile depind de tipul de produs.

Există, de asemenea, opțiuni de broderie, pentru care se applique ou taxă unică de conversie a fișierelor de 6.50 USD. Sellfy evaluează manual fișierul în timpul acestei conversii pentru al reproiecta ca model de broderie cu tipul de fir, tipul de cusătură și designul corecte.

Apoi, odată ce ești mulțumit de designul final al produsului tău, îl poți lista instantaneu în magazinul tău online. În acest moment, merită menționat, odată ce aveți un cont, nu vă limitați la a vinde prin intermediul magazinului. Puteți încorpora link-uri de produse oriunde, inclusiv site-uri web pe care le-ați creat pe alte platforme, cum ar fi Squarespace, Wix, WordPress et plusieurs autres.

L'opțiunile de produit inclut :

 • Hanorace
 • Sweats à capuche
 • Camăşi
 • Genţi
 • Carcasse de téléphone
 • Chiens
 • Autocollant
 • Affiche

Pe lângă aceste produse, Sellfy a lansat recent o gamă de produse ecologice și durabile, inclusiv genți de tote din bumbac și huse ecologice pentru telefon.

Des prix

În timp ce începeți cu un cost de bază pentru fabricarea produsului, Sellfy nu primește comision și nu percepe costuri de transport. În schimb, atunci când clienții plasează comanda, ei plătesc pentru articol, inclusiv taxa și costul de transport. Apoi adăugați marja de profit peste prețul de bază.

Adăugarea produselor în magazinul dvs. nu costă nimic, dar platiți o taxă lunară pentru a vă menține vitrina en ligne. Dacă optați pentru facturarea anuală, veți economisi aproape o treime din acest cost.

Sellfy vine, de asemenea, cu un plan gratuit care vă permite să configurați un magazin POD cu până la zece articole.

Există, de asemenea, o periodadă de încercare gratuită de 14 zile cu planurile plătite. După aceea, prețurile variază de la 19 USD pour la nuit à 99 USD pour la nuit.

Planurile premium deblochează marketingul prin e-mail, un nume de domeniu personalizat și puteți vinde produse POD nelimitate. Cu toate acestea, cu cât nivelul de preț este mai scump, cu atât aveți mai multe opțiuni de vânzare și marketing la care aveți acces. Planurile mai costisitoare ridică, de asemenea, pragul de vânzări. Planul de pornire vă dă dreptul să vindeți până la 10 USD dans vânzări pe an, iar cel mai scump plan premium permite până la 200 USD.

Pro 👍

 • Puteți accepta mai multe opțiuni de plată, y compris Stripe, PayPal, carduri de credit sau de debit și portofele digitale.
 • Aveți accède à l'instrument de marketing încorporate, inclusiv marketing prin e-mail, ferestre pop-up și reduceri.
 • Puteți lansa o vitrină personnalisation en ligne.
 • Peste 40 de variante de culoare și opțiuni de personalizare cu etichetă albă sunt disponibile atunci când vine vorba de crearea produsului.
 • Sellfy nu percepe comision sau comision de tranzacție.
 • Să presupunem că nu-ţi place vitrina Sellfy. În acest caz, vă puteți încorpora produsele pe orice alt site web, y compris adăugând carduri de produse pe videoclipurile de pe Youtube.

Contra

 • Sunt disponible integrări limit
 • Unii utilizatori se plâng de erori atunci când adaugă imagini ale produselor
 • Planul gratuit vă limitează să enumerați doar zece produse
 • Dacă vânzările dvs. depășesc pragul planului, va trebui să treceți la un plan mai scump

Recoamdat pentru ✅

Dacă sunteți în căutarea unui instrument tout-en-un pentru a vă lansa site-ul POD, Sellfy este o alegere bună. Aici vă puteți crea produsele POD și vitrina din confortul unei singure platforme și puteți beneficia de toate instrumentele de marketing și personalizare cu care vine.

Citiți examen-ul Sellfy.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

5. Spreadshirt – Cel mai bun serviciu POD pentru a vinde tricouri

pagina de pornire spreadshirt

Spreadshirt este un alt lider de piață de top în domeniul produselor de imprimare la cerere. Această afacere, les soins sont sediul în Germania, oferă o gamă largă de articole din care puteți alege. Platforma este disponibilă în 12 limbi diferite și există mai mult de 200 de produse unice pe care le puteți personaliza cu ajutorul pieței. De asemenea, produsele sunt ușor de proiectat și de personalizat.

Unul dintre lucrurile care fac ca Spreadshirt să se evidențieze ca un furnizor lider de piață al companiilor de imprimare la cerere este faptul că puteți fi siguri că firma va doar cele mai ecologice și responsabile articole. Se pune accentul pe metode de production transparente și pe condiții bune de muncă. Opțiunile de produit inclut :

 • T-shirts
 • Cadeaux
 • Cadouri photo
 • Pulovere și hanorace cu glugă
 • Hanorace
 • Îmbrăcăminte pentru copii

Timpul necesar pentru a vă livra articolele către clienţi depinde de mai multe lucruri, inclusiv de locul în care sunt expediate produsele. De asemenea, puteți alege mai multe opțiuni pentru a vinde pe Spreadshirt. Dacă doriți să vă folosiți propriul magazin, atunci veți fi responsabil pentru construirea magazinului și pentru a vă asigura că brandingul iese în evidență. Pe de altă parte, dacă alegeți să vindeți pe piața Spreadshirt, veți avea acces la o audiență imensă preexistentă.

Des prix

Indiferent dacă vindeți în propriul magazin sau nu, experiența Spreadshirt este gratuită. Dar platiți costul articolului și cerințele de expediere și de realizare a acetuia.

Pentru că tu decizi exact cu cât vei vinde articolul tău, tu ești, de asemenea, responsabil de produse.

Prețul pe care îl plătiți pentru produsele personnalize pe Spreadshirt va depinde de diverși factori. Un tricou pentru femei de mărime medie, de culoare gri, de exemplu, are un preț de aproximativ 10,99 dolari, dar puteți ajunge să cheltuiți mult mai mult dacă adăugați elemente de design suplimentare la combinație.

Deși nu există taxe lunare de care să vă faceți griji, va trebui să luați în considerare și costurile de trimitere a produselor de înaltă calitate către persoane din diferite țări. Cu toate acestea, deoarece Spreadshirt sont o piață existentă, nu veți obține toate profiturile din vânzările dumneavoastră. Dans schimb, deschideți un magazin și obțineți în schimb un comision între 20-40%.

Pro 👍

 • Ușor de vândut prin intermediul pieței, al magazinelor Independente și al platformei
 • Gamă mare de opțiuni de personalizare pentru ca brandul tău să iasă în evidență
 • Plățile sunt disponibile prin PayPal
 • Comision bun de 20-40% disponible
 • Piața existentă réduire cererea de marketing

Contra

 • Proprietarii de magazine sunt responsabili pentru publicitate
 • Unele modele personalize pot ajunge să fie destul de scumpe

Recommandé pentru

Spreadshirt permet de vérifier ou de modérer l'utilisation d'un produit en ligne. Dacă nu v-ați construit încă o audiență pentru propriul brand, puteți obține un profit décent bazându-vă pe audiența pe care compania Spreadshirt o are deja. Piața disponibilă facilitează obținerea unei platforme de lansare pentru compania dumneavoastră.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

6. Gooten

gooten

Gooten este un alt lider de piață senzațional în ceea ce privește companiile de imprimare la cerere. Dacă sunteți în căutarea unei afaceri care vă poate oferi toate serviciile esențiale de care aveți nevoie pentru a vă vinde desenele online, atunci aceasta este platforma potrivită pentru dumneavoastră.

Odată ce vă înscrieți la Gooten, puteți să vă vindeți propriile modele sau să le vindeți pe cele ale altcuiva, dacă acesta va dat permisiunea să faceți acest lucru. En plus, Gooten se ocupă și de toate serviciile de realizare pentru dvs., inclusiv de tipărirea produselor dvs. și de expedierea lor către clientți. Există chiar și un sistem de livrare automată pentru urmărirea comenzilor.

Unul dintre lucrurile care fac ca Gooten să iasă în evidență este faptul că se integrează cu multe platforme majore de comerț électronique, cum ar fi eBay, Shopify sur Amazon. Le produit de vândut comprend :

 • Sac fourre-tout Sacoșe
 • Cahiers Jurnale și
 • Accesorii pentru casă
 • Decorațiuni de vacanță
 • Pânze și imprimeuri
 • Îmbrăcăminte pentru copii

Des prix

La fel ca multe dintre cele mai bune companii de imprimare la cerere, nu este necesară nicio taxă de înscriere pentru Gooten. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înregistrați datele în cadrul companiei și puteți începe să alegeți ce doriți să vindeți. De asemenea, puteți adăuga Gooten la o serie de alte produse de comerț electronic, astfel încât este mai ușor să țineți evidența întregii dvs. afaceri într-un singur loc.

Gooten vă ajută să vă dați seama cât veți cheltui pe lucruri precum crearea și expedierea, cu un catalog complet de produse. Puteți accesa catalogul și puteți vedea lucruri precum prețul pentru blocurile acrilice, care încep de la 17,10 dolari, și prețul cănilor de accent care încep de la 2,99 dolari. Gooten este un pic mai scump în comparație cu unele opțiuni, dar oferă o mulțime de alternative pentru creațiile tale.

Pro 👍

 • O mare varietate de tipuri de produse din care puteți alege
 • Interfață de utilizator foarte simplă și directă
 • Intégrer cu diverses plateformes de comerț électronique de haut
 • Soluții automatize pentru urmărirea comenzilor
 • Diverse modele alternative de design din care puteți alege
 • Prețuri ușor de prevăzut

Contra

 • Prețul este puțin cam mare pentru unele articole
 • Nu prea mult sprijin pentru marketing

Recommandé pentru ✅

Dacă doriți să vă integrați soluția existentă cu una dintre cele mai importante companii de comerț electronic de pe piață, atunci Gooten este o alegere excelentă. Are o gamă largă de produse din care puteți alege și este foarte ușor de utilizat pentru începători.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

7. Teespring

ressort de départ

TeeSpring Initial a început viața ca o simplă companie de imprimare la cerere, care vinde tricouri care erau disponibile pentru personalizare. Cu toate acestea, compania a evoluat foarte mult de-a lungul anilor, extinzându-se la mai multe produse în trend, inclusiv căni și șosete. Unul dintre lucrurile grozave despre această companie este că este foarte ușor să începi dacă ești nou în vânzarea la comandă.

Compania TeeSpring vous permet d'obtenir des proiectați și să imprimați produse folosind o componentă de design excellent care facilitează realizarea de machette pentru modelele dumneavoastră. Unele dintre articolele pe care le puteți crea includ :

 • cabas Sacoșe
 • Accessoires
 • Est-ce-que je peux
 • Décoration intérieure
 • Șosete

La fel ca multe dintre celelalte companii de imprimare la cerere pe care le-am analizat până acum, Teespring se ocupă de tot în numele dvs., de la expediere la gestionarea produselor. Un lucru de reținut cu această companie este că trebuie să alegesi o durată a campaniei pentru produsele dvs. Dacă alegeți varianta standard, atunci ar trebui să puteți imprima articolele dvs. o data la 3 zile.

Un alt avantaj al TeeSpring este că are o rețea Boosted. Aceasta este o integrare intre TeeSpring și unele dintre cele mai importante piețe de comerț electronic de pe web in prezent. Adăugaţi produsele dvs. la această rețea pentru a primi o șansă mai mare de vânzări.

Des prix

Utilizarea TeeSpring este gratuită, iar dumneavoastră puteți decide prețul de vânzare al produselor dumneavoastră. Plătiți pentru costul de bază al articolului, iar când produsul este vândut, puteți păstra diferența dintre costul produsului și prețul de vânzare.

Pentru a profita la maximum de strategiile de obținere a profitului, Teespring oferă câteva îndrumări cu privire la modul de stabilire a prețurilor de bază și ce fel de procente ar trebui să folosiți. Prețul fiecărui article de la Teespring variază în funcție de ceea ce alegeți, dar există un catalog complet pentru a vă ghida.

Pro 👍

 • Generatorul extins de machette vă arată modelele dvs.
 • Sprijin din partea unei rețele de vânzări pentru a vă ajuta să vindeți
 • O mulțime de produse grozave din care puteți alege
 • Proces de comandă ușor și simplu
 • Interfață intuitivă și simplă pentru toate afacerile
 • O mulțime de oportunități pentru a vinde divers produse

Contra

 • Limitări privind personalizarea produselor
 • Necesită o vânzare minimă pentru fiecare produs și o limită de timp
 • Plusieurs concurrences.

Recommandé pentru

Dacă sunteți în căutarea unei companii care oferă o gamă largă de produse, dar aveți nevoie și de ajutor pentru a vă asigura că articolele dvs. pot fi văzute en ligne, TeeSpring est probablement plus élevé que le top pentru dvs. Caracteristici precum Boosted Network fac mult mai ușor să faci ca marca ta să iasă în evidență.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

8. Modalyst

pagina de pornire modalyst - cea mai bună companie tipărită la cerere

Modalyst este un alt exemplu excelent de instrument pentru dropshipping de tipărire la cerere, conceput pentru a funcționa alături de constructorul dvs. existant de comerț électronique. Plugin-ul dropship vă va ajuta să actualizați și chiar să automatizați divers părți ale experienței de vânzare, astfel încât să puteți livra produsele către clienți cât mai repede posibil. De asemenea, vă puteți conecta la furnizori dintr-o multitudine de locații.

Modalyst sont environ 10 millions de produits dropshipping din care puteți alege, pe care le puteți adăuga la magazinul dvs. într-o clipă, produsele includ :

 • Accesorii pentru casă
 • Hain
 • Jucarii pentru animale de compagnie
 • casque
 • Accesorii pentru telefon
 • Bijoux
 • Machiaj
 • Genți și poșete
 • parfumerie

Ceea ce este grozav la Modalyst este că nu cumpărați doar articole de calitate inferioară produse în vrac. Există o mulțime de produse excelente, de la producători extraordinari. Dans același timp, Modalyst sont avantajul suplimentar de a face vânzarea prin imprimare la cerere extrem de ușoară pentru începători. Puteți căuta printr-o grilă de produse în câteva secunde și puteți adăuga rapid opțiuni în magazinul dumneavoastră.

La fel ca și instrumentele concurente, de la Spod la Printful, Modalyst face ca imprimarea la cerere să fie ușoară, cu tot ce aveți nevoie pentru a colecta clienți, inclusiv fișe de ambalare și opțiuni de livrare.

Des prix

Modalyst se aseamănă cu majoritatea soluțiilor de tipărire la cerere, care vă permite să începeți să faceți dropshipping immédiatement și gratuit. Puteți găsi, procura și lista o mare varietate de produse de nișă fără să cheltuiți niciun ban, deși există o taxă de transzacție de 5%.

Totuși, cel mai popular plan pentru Modalyst este planul de pornire de 25 de dolari, care va permite să accesați o serie de produse suplimentare pentru magazinul dumneavoastră. Limita dvs. de 25 de produse pe planul gratuit crește la 250 cu acest pachet. De asemenea, puteți utiliza pachetul Pro la 90 de dolari pentru a avea acces la tot și pentru a lista produse nelimitate.

Pro 👍

 • Tone de opțiuni de produse uimitoare
 • Marje mari de profit
 • Eticheta alba dropshipping
 • Se integrează cu o serie de site-uri de comerț electronic existente
 • Urmărirea automată a produselor

Contra

 • Taxe de transzacție scumpe
 • Paquet lunaire costisitoare

Recommandé pentru ✅

Nous le recommandons Modalyst dacă sunteți în căutarea unui instrument convenabil pentru a adăuga produse în magazinul Wix. Puteți adăuga și personaliza toate tipurile de produse în mediul Wix, deoarece Modalyst este acum deținut de Wix. Acest lucru înseamnă că nu există nicio bătaie de cap atunci când încercați să vă conectați magazinul la soluția de dropshipping.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

9. Print Aura

print aura

Print Aura iese în evidență în baza de date a companiilor de imprimare la cerere deoarece oferă una dintre cele mai largi colecții de produse pe care le-am văzut. Această companie livrează o gamă imensă de produse din care puteți alege, inclusiv printuri de artă, body-uri și multe altele. De la cele mai confortable articole de îmbrăcăminte până la o serie de haine pentru tineri și copii mici, Print Aura abundă în opțiuni.

Puteți vinde articole precum:

 • Tricouri și hanorace
 • Șorțuri
 • Affiche
 • Est-ce-que je peux
 • Huse pentru telefon
 • Perné
 • Pălării
 • Îmbrăcăminte pentru copii

Dacă doriți să mergeți mai departe de designul de bază al tricourilor, atunci Print Aura va poate ajuta. Cu Print Aura, veți obține, de asemenea, un timp de expediere destul de bun. Timpul mediu de livrare pentru majoritatea produselor disponibile la această companie este de obicei de aproximativ 3 până la 5 zile, ceea ce este bine pentru o companie de imprimare la cerere.

Des prix

Cu multe dintre companiile de imprimare la cerere disponibile astăzi, poate fi dificil să vă dați seama exact cât veți plăti. Din fericire, cu Print Aura, există un asistent de stabilire a prețurilor inclus care vă permite să vedeți cât vă va costa un articol în câteva minute. Tot ceea ce trebuie să faceți este să implementați tipul de produs și să introductionți locul în care veți expedia articolul.

Deși va trebui să vă stabiliți propriile prețuri în funcție de ceea ce intenționați să vindeți, opțiunile Print Aura includ prețuri de expediere de 8,50 dolari pentru tricouri, 5,50 dolari pentru tricouri sau până la 11,50 dolari pentru perne, ceea ce face ca această opțiune să fie puțin cam scumpă pentru unii.

Pro 👍

 • O mulțime de opțiuni de personalizare pentru a face ca marca dvs. să iasă în evidență
 • Divers moduri de a vă eticheta și de a vă pune în valoare produsele
 • Zéro taxe de instalare și abonament lunaire
 • Oferă opțiuni de comandă manuală
 • Generatorul de machette est excellent pentru crearea de modele
 • Urmăriți cu ușurință articolele client
 • Nu există cerințe minime pentru comenzi

Contra

 • Aucun service de production de vidéo ou de photographie n'existe
 • Costurile de expediere pot fi destul de scumpe
 • Timpul de răspuns al serviciului clienti este lent

Recommandé pentru ✅

Dacă sunteți în căutarea unei mari libertăți în ceea ce privește alegerea produselor, atunci Print Aura este probabil alegerea dvs. de haut. În același timp, această companie fantastică este, de asemenea, excelentă pentru că ajută la înțelegerea mai ușoară a sumei pe care trebuie să o plătiți. Dacă sunteți un începător care poate fi derutat de costurile POD, aceasta este opțiunea potrivită pentru dumneavoastră.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

10. Zazzle

zazzle application

Zazzle a început viața în California și de atunci își câștigă reputația pentru experiențe excelente de vânzare în întreaga lume. Această piață en ligne fantasy cu o tonă de produse personalizabile din care puteți alege, astfel încât să vă puteți da viață modelelor dvs. așa cum doriți.

Unul dintre cele mai bune lucruri la Zazzle este cât de unice și avansate sunt opțiunile de personalizare. Aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă de peste 1300 de articole, iar apoi le puteți personaliza și mai mult pentru a face un produs final cât mai unic posibil. În piață, puteți găsi o mulțime de designeri care vând artă, precum și producători care pot crea și personaliza produse pentru dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de un ajutor suplimentar, puteți folosi, de asemenea, șabloanele Zazzle pentru a crea :

 • Invitations
 • mbrăcăminte
 • Décoration intérieure
 • Accessoires
 • Dispozitive électronique

Există o gamă imensă de produse din care puteți alege pe piața Zazzleet Zazzle vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă personaliza produsele mult mai mult, oferindu-le cumpărătorilor dvs. posibilitatea de a schimba fonturile de pe un article, de a micșora textul sau chiar de a actualiza alegerile de culoare. Atunci când vă creați un cont pe Zazzle, trebuie, totuși, să vă construiți și propriul magazin online.

Des prix

Puteți să vă stabiliți propria marjă de profit de la 5% la 99%, în funcție de ceea ce aveți nevoie. Dacă un cumpărător are nevoie să adauge o personalizare suplimentară la unul dintre modelele dvs. și ajunge să plătească mai mult pentru el, atunci puteți câștiga și dvs. mai mult. Dacă deveniți asociat, veți putea câștiga 15% pe vânzare, plus câteva bonusuri suplimentare pentru volum. Încă o dată, veți plăti pentru articole și pentru costurile de realizare a livrării articolelor către clienții dvs.

Zazzle, la fel ca multe dintre celelalte companii de tipărire la cerere disponibile astăzi, de la Customcat la Printify, vă oferă mult control asupra cât puteți câștiga. După ce cunoașteți prețul de bază pentru produsele dvs., depinde de dvs. să alegeți marja de profit care are cel mai mult sens. Amintiți-vă doar că trebuie să atrageți clienti cu orice preț alegeți.

Dacă stabiliți o rată de redevență peste o rată de 15%, atunci va trebui să platătiți o taxă de transzacție de 5% pentru fiecare achiziție pe care clientul dvs. o face cu acest serviciu POD.

Pro 👍

 • Unul dintre cele mai bine cunoscute site-uri POD
 • Obțineți un venit pasiv fără prea mult efort
 • Faceţi tone de produse personalizate diferite (peste 1300)
 • O mulțime de șabloane pentru a vă ajuta să începeți
 • Lucrați cu designeri care vând artă personalizată

Contra

 • Tot va trebui să vă faceți propriul magazin și să vă faceți publicitate pentru brandul dvs.
 • Poate fi dificil să începeți să faceți bani la început
 • Se aplică comisioane de tranzacție pentru unele achiziții

Recommandé pentru ✅

Dacă sunteți în căutarea celei mai largi game de opțiuni de personalizare pentru a le oferi clienților dvs. o alegere excelentă, atunci Zazzle este cea mai bună opțiune pentru dvs. Nu numai că vă puteți personaliza propriile articole cât de mult doriți, dar le puteți permite și clienților dvs. să adauge propriile componente în amestec. Acesta este o modalitate excelentă de a crea clienti mai fericiți și mai loiali.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

11. SunFrog

sunfrog page de début

SunFrog este specializată în îmbrăcăminte pentru produse tipărite la cerere, cu o garanție de satisfacție de 100% pentru toate produsele. Pe lângă tricouri personalize, compania oferă și lucruri precum hanorace, tricouri cu glugă, hanorace și maiouri. Atunci când comandați produse cu această afacere, veți putea folosi un șablon și veți putea să creați și modele proprii.

Există peste 4 milioane de articole din care puteți alege în cadrul pieței SunFrog, ceea ce înseamnă că veți găsi cu siguranță ceva care să se potrivească publicului dumneavoastră. Pentru a găsi articolele pe care doriți să le vindeți sau să le achiziționați, puteți alege dintr-o serie de categorii disponibile, având în vedere lucruri precum :

 • Affiche
 • T-shirts
 • Chiens
 • Pălării
 • Hanorace
 • Colanţi

După ce ați creat un cont la SunFrog, compania va va oferi un ID de vânzător. După aceea, obținerea comisionului de vânzător este ușoară. Vă încărcați designul, iar SunFrog vă va ajuta să creați gratuit imagini promoționale, astfel încât să vă puteți promova în fața clienților. Există, de asemenea, coduri excelente de urmărire a campaniilor disponibile pentru a crea și strategii de retargeting.

Un alt lucru grozav la SunFrog, este că vine cu o secțiune de Academie gratuită care vă permite învățați lucruri precum marketingul prin e-mail și marketingul pe Facebook sau chiar Google Analytics.

Des prix

SunFrog este complet gratuit, iar tu ești plătit prin crearea de articole și obținerea unui comision de vânzare de 15%. De asemenea, dacă ești artist, primești un comision de 10% pentru fiecare articol vândut. Acest lucru înseamnă că este ușor să creezi un profit masiv. De asemenea, puteți alege să fiți plătit într-o serie de moduri diferite, inclusiv prin transfer bancar, depunere bancară directă, PayPal și multe altele.

Ca și celelalte magazine de imprimare la cerere pe care le-am acoperit mai sus, Sunfrog Vă va permite să vindeți tricouri și alte articole online ca parte a unui catalog de produse cuprinzător, fără taxe de abonament lunare. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că prețul articolelor pe care le vindeți va depinde de o mulțime de factori.

Deși nu va trebui să vă faceți griji cu privire la taxele de abonament pentru afacerea dvs. cu tricouri sau pentru magazinul Shopify, va trebui să luați în considerare cu atenție prețul pe care fiecare artist îl percepe pentru desenele sale. Vestea bună este că plătești costul unui print doar atunci când un client îl cumpără.

Pro 👍

 • Backend ușor de utilizat, excellent pentru începători
 • Peste patru milioane de articole tipărite la cerere din care să alegeți
 • Costuri minime inițiale (in special dacă vindeți in SUA)
 • Mod excellent de a atrage atenţia pentru noile modele
 • Funcționează cu multe campanii de marketing

Contra

 • Marjele de profit pot fi inițial reduse
 • O mică curbă de învățare pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest model de afaceri

Recommandé pentru

Creativii care doresc să se comercializeze online vor beneficia cu adevărat de SunFrog. Dacă doriți să faceți mai mult decât să vindeți articole pe internet și doriți să creați un brand care să se adreseze publicului dumneavoastră, atunci acesta este serviciul potrivit pentru dumneavoastră. Veți găsi servicii care vă vor ajuta cu adevărat să vă scoateți afacerea în evidență și nu există practic nicio limitare în ceea ce puteți crea.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

Alegrea companiei dvs. POD

Companiile de tipărire la cerere sunt experții online dedicați care pot da viață viziunii dvs. de vânzare de modă. Cu acești furnizori, puteți accesa o gamă de produse de imprimare la cerere, de la hanorace și tricouri, până la carcase de telefon pentru magazinul dvs. en ligne.

Fie printr-o solution de sine stătătoare, fie printr-un plugin pentru un serviciu precum Shopify, vă puteți conecta apoi cu furnizorul de imprimare la cerere, oferindu-i modelele dvs. pentru a le pune pe diferite produse. Atunci când un client cumpără un article din magazinul dvs., compania de imprimare la cerere preia partea de îndeplinire a călătoriei dvs. de comerț électronique, tipărind articolul și trimițându-l unui client.

În termeni simpli, furnizorii de afaceri de imprimare la cerere sunt furnizori esențiali de produse cu etichetă albă pe care le puteți vinde cu ușurință prin dropshipping. Puteți merge chiar și dincolo de haine, ajungând la lucruri precum autocolante, genți și sacoșe și multe altele.

Compania de tipărire : Compania dvs. de machette tipărite

Companiile de machette de tipărire sunt esențiale pentru călătoria POD, deoarece vă ajută să determinați ce fel de articole puteți vinde în magazinul dvs. de comerț électronique. Cu o firmă de machette, veți putea folosi șabloane și alte instrumente cruciale pentru a vă asigura că produsele dvs. vor arata cât mai bine. La urma urmei, dacă doriți să vă păstrați marjele de profit ridicate, nu vă puteți permite să vindeți produse sub așteptări.

Placeit iese în evidență ca fiind poate cea mai populară afacere de modele care există. Conceput pentru a ajuta oamenii care folosesc servicii de imprimare la cerere pentru a crea totul de la pulovere la jambiere, această afacere vă ajută să vedeţi cum vor arăta modelele dvs. en acțiune.

Placeit vă poate ajuta chiar să vă construiți brandul online cu modele de logo și șabloane care vă ajută să vă diferențiați magazinul de restul concurrentilor online. Échipa Placeit oferă combinația perfectă de tehnologie și design pentru a oferi liderilor de afaceri sprijinul de care au nevoie pentru a începe să vândă produse uimitoare peste tot.

Prețul pentru Placeit începe cu o perioadă de probă gratuită, unde puteți testa exact ceea ce compania sont de oferit. După aceea, puteți alege între un abonament nelimitat, pentru 19,95 dolari pe lună, sau 99,95 dollars par an. Nu există un minim pentru cât timp trebuie să vă mențineți abonamentul.

En plus, cu Placeit, puteți alege, de asemenea, o opțiune de achiziție unică, mai degrabă decât un abonament. Aici, plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie. De exemplu, dacă doriți doar să începeți cu un singur design de tricou, puteți plăti pentru acel articol fără a vă angaja pe termen lung.

Deoarece stabilirea brandului dvs. este adesea crucială pentru succesul în lumea comerțului cu amănuntul, utilizarea unui instrument de machetare precum Placeit vă poate ajuta să vă construiți reputația de care aveți cu adevărat nevoie pentru compania dvs.

illustration d'un chat grimpant sur une échelle

Ce companie de imprimare la cerere ar trebui să alegeți?

Companiile de tipul Print on Demand sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și opțiuni care se potrivesc diferitelor întreprinderi. Alegerea celei potrivite pentru dumneavoastră va depinde de o mulțime de lucruri diferite. De exemplu, doriți doar să vă vindeți propriile șepci personalize și carcase pentru iPhone pe o piață există? Dacă da, atunci ați putea lua în considerare o opțiune precum Redbubble.

Pe de altă parte, dacă doriți să vedeți cum funcționează construirea unei adevărate afaceri înfloritoare online cu propria vitrină personalizată, aveți nevoie de ceva un pic mai flexibil. Printful este opțiunea de bază pentru oricine dorește să dezvolte un magazin online complet, cu integrări cu site-uri de comerț electronic de top precum Shopify şi WooCommerce.

Vestea bună despre site-urile de imprimare la cerere, este că, indiferent dacă vindeți costume de baie sau tapiserii, este foarte ușor să începeți. Cu ajutorul companiilor de machette disponible pentru a vă ajuta să vedeţi cum vor arăta produsele dvs. în acțiune, puteți crea un design care să se adreseze publicului dvs. și puteți începe să testați apele pentru a vedea dacă clienții dvs. vor dori de fapt să cumpere de la dvs.

Cele mai multe companii de imprimare la cerere facilitează foarte mult și vânzarea online a articolelor dumneavoastră. Veți fi în continuare responsabil pentru proiectarea articolelor dvs. și pentru comercializarea lor prin intermediul influencerilor și al rețelelor sociale. Cu toate acestea, spre deosebire de alte platforme de vânzare, cum ar fi Etsy, nu trebuie să creați și să expediați efectiv produsele către clienții dvs.

Dacă sunteți gata să începeți să vă lansați marfa pe piață, există o mulțime de companii POD excelente, cu structuri de prețuri directe, care să vă ajute să începeți.

Unele soluții de imprimare la cerere sunt excelente pentru începătorii în lumea vânzărilor online, deoarece se integrează automat cu instrumente precum WordPress și Shopify. Alte site-uri actionează ca piețe dedicate, unde vă puteți evidenția marca în fața potențialilor clienți și puteți accesa instantaneu o selecție largă de cumpărători.

Atunci când stabiliți ce soluție de imprimare la cerere să folosiți, de la Printify la Threadless și nu numai, asigurați-vă că luați în considerare toți factorii importanți, de la cât de mult ați putea cheltui pe abonament și taxe de transzacție, până la ce va fi nevoie pentru a vă construi un brand și a vă comercializa produsele către consommatoires.

Deși nu există o opțiune unică pentru majoritatea business-urilor, puteți lua o decizie restrângând alegerile în funcție de ceea ce doriți să realizați cu afacerea dvs. Căutați un suport excelent pentru clienți, de exemplu, machette uimitoare pentru a vă putea vedea printurile pe pânză înainte de a le pune pe web ? Sau doar o modalitate unică de a vă crea propriul brand online?

Există câte ceva pentru toată lumea pe piața actuală a companiilor de imprimare la cerere. Cu ce ​​afacere veți lucra în continuare ? Spuneţi-ne în comentariile de mai jos.

Rebecca Carter

Rebekah Carter est une créatrice de contenu, une journaliste et une blogueuse expérimentée spécialisée dans le marketing, le développement commercial et la technologie. Son expertise couvre tout, de l'intelligence artificielle aux logiciels de marketing par e-mail et aux appareils de réalité étendue. Quand elle n'écrit pas, Rebekah passe le plus clair de son temps à lire, à explorer les grands espaces et à jouer.

Commentaires Réponses 17

shopify nouvelle fenêtre contextuelle
shopify light modal large - cette offre exclusive expire