De beste WooCommerce-hosting op de markt (oktober 2020)

Kun je onze beste keuze raden?

WooCommerce biedt een probleemloze oplossing voor het opzetten van uw eCommerce-website en -winkel. Maar voordat u erin gaat duiken, wilt u de beste WooCommerce-hosting op de markt kopen. Met de juiste infrastructuur die uw e-store ondersteunt, legt u ongetwijfeld de basis voor succes.

In het licht daarvan hebben we zes van de beste WooCommerce-hostingbedrijven vermeld.

We zullen in het bijzonder kijken naar:

  • Wie zijn zij
  • Wat ze bieden
  • Beveiliging
  • Prijzen
  • Uptime

We geven ook onze beste aanbevelingen in de volgende categorieën:

  • Algemene webhostingprovider
  • De beste tweede
  • Waar voor je geld
  • Webhosting voor grotere bedrijven

Dus laten we er meteen in duiken.

Beste algemeen

Dreamhost

Dreamhost is onze beste keuze omdat het het hele pakket is. Het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een grote keuze aan prijsplannen, elk met een royaal aantal functies. Het is snel; het is eenvoudig te installeren en biedt managed hosting tegen een redelijke prijs met een record van 100% uptime.

Beste tweede

SiteGround

SiteGround is een uitstekende keuze omdat de WooCommerce-plug-in automatisch voor u wordt ingesteld, zodat u in een mum van tijd aan de slag kunt. Nogmaals, de prijzen zijn redelijk en de klantenondersteuning van SiteGround is geweldig. Er is ook een gratis winkelwageninstallatie voor wanneer u uw nieuwe winkel opzet.

DreamHost - Beste algemeen

dreamhost WooCommerce Hosting

DreamHost is een onafhankelijk beheerde webhostingservice. Met meer dan 20 jaar ervaring achter de rug, is uw website in goede handen bij het DreamHost-team.

Hier zijn slechts een paar statistieken en onderscheidingen waar DreamHost trots op is:

  • Ze ondersteunen meer dan 1.5 miljoen websites.
  • Ze worden zelf aanbevolen door WordPress.org.
  • Ze scoren een score van 9.7 door PCMag.com.

Indrukwekkend, toch?

Wat biedt DreamHost WooCommerce-gebruikers?

Aan de slag gaan met WordPress en WooCommerce is eenvoudig met DreamHost. Ze pre-installeren zowel WordPress als WooCommerce (inclusief thema's en plug-ins), zodat u in een oogwenk aan de slag kunt.

Doordat uw bureau DreamHost, zullen uw bezoekers genieten van razendsnelle laadtijden. Ze gebruiken geavanceerde cloudtechnologie en caching op serverniveau om ervoor te zorgen dat uw WooCommerce-site zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. U hoeft dus niet de moeite te nemen om uw eigen caching-plug-ins te installeren. DreamHost gebruikt ook geïsoleerde bronnen, dus zelfs als er een piek in het verkeer is, zal uw site niet vertragen.

Of je nu nieuw bent bij online verkopen of een doorgewinterde veteraan, iedereen heeft van tijd tot tijd een helpende hand nodig. Dit is waar het team van interne experts van DreamHost goed tot hun recht komt. U krijgt onbeperkte toegang tot hun klantenserviceteam via live webchat, e-mail en / of de sociale-mediaprofielen van DreamHost.

Last but not least krijgen gebruikers toegang tot snelle SSD-opslag. Alle bestanden zijn opgeslagen op SSD-schijven. Deze hebben een prestatieniveau dat 200% beter is dan gewone harde schijven!

DreamHost WooCommerce Hosting: beveiliging

DreamHost biedt een gratis SSL-certificaat. Hierdoor kunt u klantbetalingen veilig verwerken via uw website. Niet alleen dat, maar het DreamPress-pakket van DreamHost houdt uw WooCommerce-plug-in en WordPress-platform volledig up-to-date. Dit zorgt ervoor dat uw website profiteert van de nieuwste beveiligingsupgrades van WordPress. Bovendien houdt de WAF van DreamHost ook malware op afstand.

DreamHost-prijsplannen

DreamHost biedt drie tariefplannen (onderstaande prijzen zijn gebaseerd op jaarlijkse facturering):

DreamPress

Dit plan is gebouwd voor ongeveer 100 maandelijkse websitebezoekers en begint bij $ 16.95 per maand (een besparing van 15% op maandelijkse facturering).

Dit krijg je voor je geld:

  • Onbeperkte e-mail
  • 30 GB SSD-opslag
  • Ongemeten bandbreedte
  • WooCommerce vooraf geïnstalleerd
  • Het 'Storefront'-thema van WooCommerce is vooraf geïnstalleerd
  • 1-Click Staging (u kunt met slechts een klik een staging-site maken, waar u plug-ins, thema's en code kunt uitproberen voordat u live gaat).
  • Een vooraf geïnstalleerd SSL-certificaat.
  • Toegang tot on-demand en dagelijkse back-ups
  • 24/7 WordPress ondersteuning
  • Jetpack 'Gratis' vooraf geïnstalleerd (Jetpack is een krachtige WordPress-plug-in die functies biedt zoals downtime-monitoring, brute force-bescherming, enz.)
  • Gratis geautomatiseerde WordPress-sitemigraties (dit maakt het gemakkelijk om uw bestaande WordPress-site naar DreamHost te migreren.)
  • Toegang tot WP Website Builder (dit omvat een aanmaakwizard, gratis professionele sjablonen en een editor voor slepen en neerzetten).
DreamPress Plus

Dit pakket is ideaal voor 300 maandelijkse bezoekers. DreamPress Plus begint bij $ 24.95 per maand (een besparing van 17% op maandelijkse facturering).

Je krijgt alles in het DreamPress-pakket, plus:

  • 60 GB SSD-opslag
  • Toegang tot Jetpack 'professional'.
  • Onbeperkte CDN - Uw door Jetpack aangedreven contentleveringsnetwerk kopieert statische content naar servers over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat webpagina-elementen zo snel mogelijk worden geladen - ongeacht waar uw bezoekers zich bevinden.
DreamPress Pro

Dit pakket is speciaal ontworpen voor substantiële WooCommerce-websites die meer dan een miljoen maandelijkse websitebezoekers trekken. DreamPress Pro begint bij $ 71.95 per maand (een besparing van 10% op maandelijkse facturering). Je krijgt alles in de voorgaande twee plannen, evenals 120 GB SSD-opslag.

Beste WooCommerce-hosting

DreamHost WooCommerce Hosting-uptime

DreamHost garandeert een indrukwekkende uptime van 100%, mogelijk gemaakt door:

  • Meerdere datacenterlocaties
  • Redundante koeling
  • Noodgeneratoren
  • Constante monitoring
Beste algemeen

Dreamhost

Dreamhost is onze beste keuze omdat het het hele pakket is. Het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een grote keuze aan prijsplannen, elk met een royaal aantal functies. Het is snel; het is eenvoudig te installeren en biedt managed hosting tegen een redelijke prijs met een record van 100% uptime.

SiteGround - Beste tweede

siteground WooCommerce Hosting

Op het moment van schrijven SiteGround host ongeveer 2,000,000 domeinen. Ze moeten iets goed doen, want ze hebben een indrukwekkende klanttevredenheid van 98%! Bovendien worden ze ook aanbevolen door WooCommerce zelf.

Wat biedt SiteGround WooCommerce-gebruikers?

Enkele van de WooCommerce-specifieke hostingfuncties van SiteGround zijn:

  • PCI-conformiteit met hun hoogste niveau
  • Gratis winkelwagen-installatie voor uw nieuwe online winkel
  • Een 'Let's Encrypt' SSL-certificaat om de informatie van uw klanten veilig te houden.
  • WooCommerce en Storefront-thema zijn vooraf geïnstalleerd
  • Geïntegreerd Cloudflare Content Delivery Network (CDN) voor snellere laadtijden

SiteGround's klantenservice team is ook ongeëvenaard. Ze bieden XNUMX uur per dag deskundig, snel en uitvoerbaar advies via e-mail, telefoon en livechat. Als u kiest voor de GrowBig- of GoGeek-pakketten van SiteGround, krijgt u ook toegang tot een staging-tool. Hier kunt u alle wijzigingen testen die u aan uw website aanbrengt voordat u live gaat met uw bewerkingen.

SiteGround WooCommerce Hosting: beveiliging

Zoals we zojuist hebben benadrukt, biedt SiteGround gratis een vooraf geïnstalleerd 'Let's Encrypt SSL'-certificaat. SiteGround zorgt ook automatisch voor al uw WordPress- en WooCommerce-updates. Dit helpt ervoor te zorgen dat uw site de nieuwste en veiligste versie van WordPress gebruikt. SiteGround biedt ook een uniek door AI aangedreven anti-bot-systeem, dat elke dag miljoenen beveiligingsbedreigingen blokkeert.

SiteGround werkt de webapp-firewall voortdurend bij om uw winkel te beschermen tegen verschillende vormen van cyberveiligheid. Bovendien maakt SiteGround elke dag een back-up van uw account, met maximaal 30 exemplaren tegelijk. Bovendien kunt u met zijn herstelfunctie met 1 klik uw website herstellen en downtime voorkomen (in het ergste geval!).

SiteGround-prijsplannen

SiteGround biedt drie prijsniveaus om uit te kiezen:

Start Up Plan

Zoals de naam al doet vermoeden, is het StartUp-abonnement ideaal voor nieuwe eCommerce-winkeleigenaars, met een maximum van 10,000 maandelijkse bezoekers.

Momenteel begint dit plan tegen de speciale prijs van $ 3.95 / maand (lager dan de gebruikelijke $ 11.95 / maand).

Dit is wat je krijgt:

  • Hosting voor één website
  • Tien GB webruimte
  • Onbeperkt verkeer
  • Gratis WordPress installatie
  • Gratis WordPress-migrator voor iedereen die naar WooCommerce migreert
  • Automatische updates van WordPress
  • Een gratis SSL-certificaat
  • Dagelijkse back-ups met 30 exemplaren van uw account
  • Een gratis netwerk voor het leveren van inhoud om laadtijden te versnellen
  • Gratis e-mail
  • WP-CLI en SSH
  • Onbeperkte databases
  • Match voor 100% hernieuwbare energie via Google Cloud
  • 30 dagen geld-terug-garantie
GrowBig

GrowBig is perfect voor winkeleigenaars die hun traffic willen verhogen, met een limiet van 25,000 maandelijkse bezoekers. Dit pakket kost $ 5.95 / maand (lager dan de gebruikelijke prijs van $ 19.95 / maand). U krijgt alles in het StartUp-plan, plus:

  • Hosting voor onbeperkte websites
  • 20GB webruimte
  • Back-ups op aanvraag
  • Caching versnellen
  • Staging-functies (u kunt een kopie van uw site maken in een aparte staging-omgeving om nieuwe code en ontwerpen te testen)
  • U kunt bijdragers toevoegen met hun eigen accounts en individuele aanmeldingen om uw site te bouwen en te onderhouden
GoGeek

Voor onbeperkte websites, meer opslagruimte en 100,000 maandelijkse bezoekers, begint het GoGeek-abonnement met een gereduceerde prijs van $ 11.95 / maand, die meestal wordt geprijsd op $ 34.95 / maand.

Je krijgt alles in het GoGeek-abonnement en de volgende functies:

  • 40GB website ruimte
  • Een Git-integratie om opslagplaatsen van uw website te maken die u later kunt openen, downloaden en bewerken op lokale vestigingen
  • White label-klanten (u kunt klanten registreren als gebruikers binnen uw account, waardoor ze white-label toegang krijgen tot de tools die u voor hen bouwt, zonder overal een SiteGround-logo)
  • Toegang tot meer serverbronnen, waaronder meer gelijktijdige verbindingen en processen
  • Prioritaire klantenondersteuning

siteground woocommerce hosting tariefplannen

SiteGround WooCommerce Hosting: uptime

SiteGround gegarandeerd een uptime van 99.9% voor haar servers tussen februari 2018 en januari 2020. Dit omvat een snelheid van 673 ms.

Beste tweede

SiteGround

SiteGround is een uitstekende keuze omdat de WooCommerce-plug-in automatisch voor u wordt ingesteld, zodat u in een mum van tijd aan de slag kunt. Nogmaals, de prijzen zijn redelijk en de klantenondersteuning van SiteGround is geweldig. Er is ook een gratis winkelwageninstallatie voor wanneer u uw nieuwe winkel opzet.

WP Engine

WP Engine WooCommerce Hosting

WP Engine omschrijft zichzelf als het "toonaangevende WordPress digitale ervaringsplatform". Het is meer dan in staat om eCommerce-platforms met veel verkeer te verwerken. Een van de dingen die WP Engine opvallen, is hun toewijding aan diversiteit en gelijkheid. In feite is 66% van het leiderschapsteam vrouw, 30% van het personeel heeft geen universitair diploma, terwijl 31% van de werknemers een niet-blanke etniciteit heeft en 8% zich identificeert als LGBTQ.

Wat bieden WP Engine WooCommerce-gebruikers?

Elk van de drie plannen biedt tal van WooCommerce-functies, waaronder tal van sitebouw, website-beheer en optimalisatietools. WP Engine biedt ook WordPress API, zijn eigen API's en een reeks integratiemogelijkheden met zijn technische partners, waaronder Google Cloud, AWS, Cloud Flare, HubSpot en New Relic.

Gebruikers krijgen gratis toegang tot het Genesis-framework, veel beveiliging om uw gegevens veilig te houden (zie hieronder), ingebouwde staging om uw site te testen voordat deze wordt gestart en geautomatiseerde back-ups, zodat u niets kwijtraakt. U krijgt ook een geïntegreerd CDN voor een sneller presterende site (ongeacht waar ter wereld bezoekers uw site bezoeken).

WP Engine is trots op haar viervoudig met Stevie® bekroonde klantenserviceteam. Met een gemiddelde wachttijd van drie minuten voor de live chat, hebben ze 200 experts bij de hand voor 24/7/365 ondersteuning.

WP Engine WooCommerce Hosting: beveiliging

Gebruikers krijgen een gratis SSL-certificaat. WP Engine maakt ook gebruik van 'Schijfbeveiliging' en 'Beperkingen' om te voorkomen dat schadelijke code zichzelf in uw websites insluit. Bovendien heeft WP Engine een systeemscanner die controleert op niet-toegestane plug-ins die uw site kunnen blootstellen aan kwetsbaarheden. Last but not least gebruikt WP Engine een eigen firewall om u te helpen beschermen tegen cyberdreigingen.

Prijsplannen voor WP Engine

Er zijn vier tariefplannen, die standaard allemaal de volgende kenmerken hebben:

  • Toegang tot het Genesis Framework
  • 35+ StudioPress-thema's
  • 24/7 chatondersteuning
  • Dev / stage / prod omgevingen
  • Overdraagbare sites
  • PHP 7.4 klaar
  • Evercache
  • LargeFS
  • Wereldwijd CDN
  • Paginaprestaties
  • Geautomatiseerde SSL-certificaten
  • Een SSH-gateway
StartUp

Het StartUp-pakket kost $ 25 / mo (jaarlijkse facturering) en is bedoeld voor nieuwe winkeleigenaars en kleinere websites. Je krijgt alle bovenstaande functies plus:

  • 25,000 bezoekt een maand
  • 10 GB lokale opslag
  • 50 GB bandbreedte per maand
  • Hosting voor één site

De add-ons die bij dit plan beschikbaar zijn, zijn onder meer:

  • Geotarget
  • Wereldwijde edge-beveiliging
  • Genesis Pro
  • Aanvullende sites
  • Slimme plug-inbeheer
Groeiplan

Dit pakket kost $ 95.83 / mo (jaarlijkse facturering) en is het beste voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien. U krijgt alle functies van het StartUp-plan, evenals:

  • 24 / 7 telefonische ondersteuning
  • Een geïmporteerd SSL-certificaat
  • 100,000 bezoekt een maand
  • 20GB opslag
  • 200 GB bandbreedte per maand
  • Tien websites

Je ontgrendelt ook de volgende add-ons:

  • WordPress Multisite
  • Genesis Pro
Schaalplan

Ten slotte kost dit plan met een hogere capaciteit $ 241.67 / mo (jaarlijks gefactureerd). Met dit programma krijg je alles van de vorige twee bundels, plus:

  • 400,000 bezoeken
  • 50 GB opslag
  • 500 GB bandbreedte per maand
  • 30 plaatsen
Aangepast plan

Dit pakket is bedoeld voor grotere ondernemingen. Prijzen zijn niet vermeld, dus u moet contact opnemen met WP Engine om een ​​offerte op maat te ontvangen. Gebruikers krijgen toegang tot alle functies die we al hebben genoemd, plus:

  • Consultatieve onboarding
  • Een evaluatie van de gereedheid voor lancering
  • Miljoenen bezoeken per maand
  • 100 GB - 1 TB lokale opslag
  • 400 GB + bandbreedte per maand

Add-ons die beschikbaar zijn bij het aangepaste pakket zijn:

  • Applicatie prestaties
  • Speciale omgevingen voor site-ontwikkeling
  • Beheer van klantensucces
  • 24 / 7 ticketondersteuning

Beste WooCommerce-hosting

WP Engine Uptime

WP Engine biedt 100% uptime. Wel was er in april wereldwijd onderhoud aan de site, maar volgens data werd dit snel verholpen.

Kinsta - Beste WooCommerce-hosting voor grotere bedrijven

Beste WooCommerce-hosting

De volledige infrastructuur van Kinsta wordt gebouwd met behulp van het Google Cloud Platform in 23 wereldwijde datacenters. Dit is wat Kinsta anders maakt dan andere hostingplatforms in deze lijst.

Gelanceerd in 2013, Kinsta gebruikt de beste technologie voor zijn technische stack, waaronder Ubuntu, PHP 7.4, Nginx, HTTP / 2 en MariaDB.

Het telt vele grote namen onder zijn klantenbestand, waaronder Tripadvisor, Intuit, Ubisoft, Buffer en FreshBooks Accounting. Het is niet verwonderlijk dat zijn beoordelingen over het algemeen binnen de 5-sterrenbeugel vallen.

Wat biedt Kinsta WooCommerce-gebruikers?

Kinsta biedt 24/7 ondersteuning, met een "100% oplossingspercentage"! Dus wees gerust, als je moeilijkheden tegenkomt, zou Kinsta je moeten kunnen helpen!

Kinsta's platform en controlepaneel zijn ontworpen met beginners in gedachten. Dit betekent niet dat het geavanceerde functies mist; ze proberen het eerder zo gebruiksvriendelijk en krachtig mogelijk te maken. Alles wat u nodig hebt, is zichtbaar via één cpanel - bijvoorbeeld bezoekersaantallen, bandbreedtetracking, SSL, responstijden en CDL. U kunt ook in één oogopslag zien hoeveel opslagruimte u gebruikt.

Kinsta wil graag benadrukken hoe ontwikkelaarvriendelijk het is. Elke gebruiker krijgt zijn eigen staging-site waar je WooCommerce-ontwerpen, plug-ins, code enz. Kunt testen. Bovendien zijn alle tools en software die je nodig hebt, inclusief Git, WP-CLI en SSH, klaar voor gebruik zodra je je aanmeldt . Je krijgt ook de nieuwste versies van PHP 7.2,7.3 en 7.4.

Kinsta WordPress Hosting-beveiliging

Kinsta zegt dat het actieve maatregelen neemt om aanvallen te voorkomen en te stoppen. Het controleert voortdurend op software gebaseerde beperkingen, SSL-ondersteuning, hardwarefirewalls en detectie van DDoS-aanvallen. Kinsta maakt ook dagelijks een back-up van je site, ook wanneer je websites organiseert voordat ze live gaan. Wees gerust, als er iets misgaat, kunt u uw website met één klik herstellen.

Als je super bewust bent van beveiliging, kan Kinsta tegen een extra vergoeding een back-up van je site maken van elk uur tot elke zes uur. Ten slotte garandeert Kinsta dat als je site wordt gehackt, je prioriteit krijgt om het zo snel mogelijk te laten repareren.

Kinsta-prijzen

Alle vier onderstaande pakketten zijn gebaseerd op jaarlijkse facturering, want als u op die manier betaalt, krijgt u twee maanden gratis.

Naast de onderstaande functies, kan elke gebruiker kiezen met welk Google Cloud Platform-datacenter hij wil aansluiten en of hij toegang wil tot deskundige ondersteuning, een sterk beveiligd netwerk, een staging-gebied en bliksemsnelheid.

Starter

Zoals de naam al doet vermoeden, is hier een plan voor nieuwkomers of mensen die kleinere websites willen runnen. Kost $ 300 / pa, dit is wat je krijgt:

  • Eén website-installatie
  • 20,000 maandelijkse bezoeken
  • 10GB SSD-opslag
  • 50 GB CDN
  • Een geld-terug-garantie van 30 dagen
  • Gratis premiummigratie voor één site voltooid door Kinsta-ingenieurs
  • Gratis onbeperkte migratie van WP Engine, Flywheel, SiteGround, Pagely, Pantheon, Cloudways, GoDaddy en meer
  • Toegang tot Google Cloud Platform op 23 wereldwijde locaties
  • Elke minuut een automatische controle van de status van de website
  • Wekelijkse database-optimalisatie
  • Automatische dagelijkse back-ups
  • Toegang tot een handmatige back-upvoorziening met 14 dagen retentie
  • 24/7 Klantendienst
  • Hack en malware verwijdering
  • Een omgeving voor meerdere gebruikers (u kunt accounts aan andere gebruikers geven)
  • Ondersteuning voor PHP 7.4 en 2 PHP-workers per site
  • Een gratis SSL-certificaat
  • U kunt uw eigen SSL-certificaten importeren
  • SSH-toegang zodat je Git en andere functionaliteiten kunt gebruiken om je workflows te automatiseren
  • Een white label cache plugin - Kinsta verwerkt caches op serverniveau zodat je de cache automatisch kunt legen wanneer er updates op je site worden aangebracht.
Pro

Dit abonnement kost $ 600 per jaar en voor deze prijs krijg je alles in het basisplan plus:

  • Twee site-installaties
  • 40,000 maandelijkse bezoeken
  • 20GB opslag
  • 100 GB gratis CDN
  • Twee gratis premiummigraties
  • Ondersteuning op meerdere locaties
Zakelijk 1

De onderstaande zakelijke pakketten zijn allemaal gericht op grotere bedrijven of bedrijven die van plan zijn snel te groeien.

Het Business 1-abonnement kost $ 1,000 per jaar, en hiervoor krijg je alles in de Basic- en Pro-abonnementen en:

  • Vijf site-installaties
  • 100,000 maandelijkse bezoeken
  • 30GB SSD-opslag
  • 200 GB gratis CDN
  • Drie gratis premiummigraties
  • Vier PHP-workers per site

Beste WooCommerce-hosting

Zakelijk 2

Business 2,000 kost $ 2 per jaar en biedt u alles in de bovenstaande plannen en:

  • Tien site-installaties
  • 250,000 maandelijkse bezoeken
  • 40GB SSD-opslag
  • 300 GB gratis CDN
Zakelijk 3

Business 3,000 kost $ 3 per jaar en biedt alles hierboven, plus:

  • 20 site-installaties
  • 400,000 maandelijkse bezoeken
  • 50GB SSD-opslag
  • 500 GB gratis CDB
  • 20 dagen back-up retentie
  • Zes PHP-workers per site
Zakelijk 4

Business 4,000 kost $ 4 per jaar en biedt u alles wat we al hebben genoemd, en:

  • 40 site-installaties
  • 600,000 maandelijkse bezoeken
  • 60GB SSD-opslag
  • Vier gratis premiummigraties

Beste WooCommerce-hosting

De Enterprise-prijsplannen zijn gericht op grotere bedrijven en agentschappen, vandaar hun zwaardere prijsstructuur.

Dit is wat je krijgt:

Enterprise 1

Kinsta kost $ 6,000 per jaar en biedt alles in de eerdere plannen plus:

  • 60 site-installaties
  • 1,000,000 maandelijkse bezoeken
  • 100GB SSD-opslag
  • 1,000 GB CDN
  • Vijf gratis premiummigraties
  • 30 dagen back-up retentie
  • Acht PHP-workers per site
Enterprise 2

Kost $ 9,000 per jaar, je krijgt alles in de eerdere plannen plus:

  • 80 site-installaties
  • 1,500,000 maandelijkse bezoeken
  • 150GB SSD-opslag
  • Tien PHP-workers per site
Enterprise 3

Dit abonnement kost $ 12,000 per jaar, waarvoor u alles krijgt in de eerdere plannen en:

  • 120 site-installaties
  • 2,000,000 maandelijkse bezoeken
  • 200 GB SSD-opslag
  • 12 PHP-workers per site
Enterprise 4

Ten slotte krijgt u voor $ 15,000 per jaar alles wat we al hebben gedekt en:

  • 150 site-installaties
  • 3,000,000 maandelijkse bezoeken
  • 300 GB SSD-opslag
  • 16 PHP-workers per site

Beste WooCommerce-hosting

Uptime van Kinsta WooCommerce Hosting

Kinsta controleert elke twee minuten de bedrijfstijd. Het is gemakkelijk om de uptime-rapporten van Kinsta op zijn site te vinden en een snelle blik over de afgelopen drie maanden toonde aan dat maart 2020 een uptime van 99.96% had, met een grote storing van 12 minuten en een gedeeltelijke storing van 10 minuten.

In april zagen we een uptime van 99.92%. Dit was het gevolg van een langere gedeeltelijke uitval van 1 uur en 47 minuten, terwijl in mei twee belangrijke storingen 7 uur en 14 minuten duurden.

Beste WooCommerce-hosting voor grotere bedrijven

Kinsta

Hier is een hostingplatform met de capaciteit om grootschalige operaties mogelijk te maken. Het is krachtig omdat het wordt aangedreven door Google's Cloud Platform en zijn premium netwerk. Dit betekent Kinsta is sterk geoptimaliseerd voor eCommerce-winkels die grote hoeveelheden verkeer aantrekken. Je winkel is nu misschien niet enorm, maar als het groeit, is Kinsta ongetwijfeld het overwegen waard.

LiquidWeb

Beste WooCommerce-hosting

LiquidWeb, gevestigd in Michigan, VS, werd opgericht in 1997. LiquidWeb hecht veel waarde aan de uptime en klantenservice, zozeer zelfs dat het een handelsmerk is van de klantenservice USP: Most Helpful Humans in Hosting®

LiquidWeb heeft meer dan 45,000 klanten in meer dan 150 landen, tien wereldwijde datacenters en 500 hostingprofessionals ter plaatse.

Niet slecht, toch?

Wat biedt LiquidWeb WooCommerce-gebruikers?

LiquidWeb biedt WooCommerce-klanten een speciaal gebied waar ze toegang hebben tot hulp en inspiratie over tonnen onderwerpen - waaronder analyses, conversies, klantenbinding, dropshipping, e-mailmarketing, groei, gebruikmakend van sociale media, fotografie en verzending.

Er zijn ook videozelfstudies die u door alle aspecten van het starten en onderhouden van een e-commerce winkel leiden.

Alle WooCommerce-gebruikers krijgen toegang tot volledig beheerde en veilige hosting, SSAE-16-compatibele datacenters in de VS en Europa, een heel team dat is opgezet om nieuwe klanten te helpen migreren van andere hosts, en 24/7/365 ondersteuning van volledig gecertificeerde beheerders .

LiquidWeb zegt dat het "een krachtig platform heeft gebouwd dat is toegewijd aan eCommerce-winkels van elke omvang". Het werkt samen met Jilt, de "leider in verlaten winkelwagen-technologie voor WooCommerce" en heeft een set tabellen gebouwd om gegevens op te slaan die het laden van zoekopdrachten met 95% verminderen. LiquidWeb zegt dat andere hostingplatforms je niet toestaan ​​om de prestaties te testen wanneer je maar wilt. Bij hen krijg je echter 20 prestatietests waar je vrij bent om dit te doen.

LiquidWeb is bedoeld voor ondernemers die zowel fysieke als digitale goederen verkopen. Als u fysieke producten verkoopt, kunnen ze u in contact brengen ShipBob, TradeGeckoof ShipStation. Evenzo, als u digitale goederen verkoopt, kan LiquidWeb daar ook bij helpen.

Enkele van de functies omvatten:

  • 500 gratis thema's
  • Toegang tot Astra Pro, het snelste thema voor e-commerce
  • Beaver Builder
  • Mobiele optimalisatie
  • Staff accounts
  • Geoptimaliseerde SEO met trefwoordindexering en schone URL's
  • Toegankelijke winkelinventaris
  • Beheer van bestellingen en coupons

LiquidWeb WooCommerce Hosting: beveiliging

In 2019 werd LiquidWeb door Healthcare Tech Outlook geselecteerd als een van hun 'Top 10 providers van oplossingen voor gezondheidszorgbeveiliging'. LiquidWeb is gebouwd op single-tenant dedicated servers, wat betekent dat data niet vermengd worden met andere data.

Het platform is HITECH-gecertificeerd, wat de fysieke en technische beveiligingen aantoont die ze hebben om de veiligheid van het hele netwerk te waarborgen.

LiquidWeb maakt gebruik van een externe auditor om ervoor te zorgen dat deze HITECH- en HIPAA-compatibel blijft. LiquidWeb biedt ook al haar gebruikers een firewallbescherming, zodat malware automatisch wordt geblokkeerd voordat het uw site bereikt. De prijsstructuur van LiquidWeb verschilt van andere platforms, omdat u firewallbescherming koopt van vier pakketten, variërend van $ 99 / maand tot $ 1299 / maand.

U kunt uw site (s) ook beveiligen met een VPN (Virtual Private Network). Dit helpt u de geografische connectiviteit uit te breiden en u zult genieten van wat LiquidWeb "enterprise encryption and security" noemt.

LiquidWeb-prijsplannen

De prijsplannen van LiquidWeb zijn enigszins anders gestructureerd dan de andere platforms die tot nu toe zijn behandeld. Er zijn in totaal 12 pakketten, waarvan er vijf zijn voor eigenaren van WooCommerce-winkels. Voor deze beoordeling richten we ons op die vijf. Hieronder geven we de jaarlijkse prijzen aan, omdat je op die manier twee maanden gratis krijgt.

Starter

Kost $ 190 / jaar en je krijgt:

  • Eén winkel
  • 30 GB opslag
  • 3 TB bandbreedte
  • Maximaal 500 bestellingen per uur
  • Tien premiumfuncties
  • 30 back-ups per dag
  • Een gratis proefperiode van 14 dagen
Schepper

Kost $ 790 / jaar, je krijgt:

  • Maximaal drie winkels
  • 60 GB opslag
  • 5 TB bandbreedte
  • Maximaal 1,000 bestellingen per uur
  • 14 premium functies
  • Toegang tot de Beaver Builder-webpagina-editor
  • Iconische WP inbegrepen
Standard

Voor $ 2,290 per jaar schieten de prijzen plotseling omhoog, je krijgt alles in de vorige plannen, plus:

  • Maximaal tien winkels
  • 300 GB opslag
  • Maximaal 3,000 bestellingen per uur
  • 19 Premiumfuncties
  • Dropshipping via ShopMaster inbegrepen
  • Marktplaats via DokanPro inbegrepen
  • Jilt Pro inbegrepen

Als u van plan bent uw WooCommerce-bedrijf snel op te schalen, kost het groeiplan $ 5,490 per jaar en biedt het alles wat we al hebben genoemd, en:

  • Maximaal 20 winkels
  • 500 GB opslag
  • 10 TB bandbreedte
  • Maximaal 5,000 bestellingen per uur
  • 21 premium functies
  • Glew.io inbegrepen
Enterprise

Ten slotte kost de Enterprise u $ 9,990 per jaar.

Hiervoor krijg je alles in de voorgaande vier plannen, plus:

  • Maximaal 30 winkels
  • 800 GB opslag
  • Maximaal 10,000 bestellingen per uur
  • 22 Premiumfuncties
  • ElasticSearch inbegrepen

Beste WooCommerce-hosting

Uptime

De startpagina van LiquidWeb zegt dat het 99.999% uptime heeft. Het is gemakkelijk om uptime-statistieken op hun site te vinden. Recente rapporten tonen verminderde prestaties voor sommige externe sites vanwege de API. In mei waren er ook enkele verbindingsproblemen met Acronis. Het is echter duidelijk te zien dat er de afgelopen zes maanden de hele tijd 99.999% uptime is geweest.

Hostinger - Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over ons

Hostinger is een webhostingprovider die eigendom is van een werknemer en bestaat al sinds 2004. Het hoofdkantoor is gevestigd in Litouwen, met kantoren in Brazilië en Indonesië. Hostinger heeft meer dan 29 miljoen gebruikers in 178 landen. Gemiddeld genieten ze elke dag van 15 nieuwe aanmeldingen! Dat is het equivalent van elke vijf seconden een nieuwe klant. Het is duidelijk dat dit platform snel naar plaatsen gaat.

In Hostinger's eigen woorden is het de visie om "miljoenen mensen over de hele wereld in staat te stellen de kracht van internet te ontsluiten en hen de kracht te geven om te leren, te creëren en te groeien".

Wat biedt Hostinger WooCommerce-gebruikers?

Hostinger biedt zowel hosting als websitebouw. Hier gaan we het vooral hebben over hosting en shared hosting. We vermelden echter ook de opties voor VPS en cloudhosting omdat ze een robuustere oplossing bieden. Dit kan nodig zijn als u een grotere e-commercesite heeft.

De gedeelde hosting van Hostinger is onderverdeeld in vier categorieën:

  • Gedeelde webhosting voor kleine tot middelgrote bedrijven (zie onze prijsverdeling hieronder)
  • Cloud hosting voor grootschalige projecten
  • E-mail hosting
  • WordPress hosting

Dat lijdt geen twijfel Hostinger is een van de goedkoopste opties op de markt en biedt 24/7/365 meertalige ondersteuning, inclusief livechat. Als u eenmaal aan de slag bent, krijgt u toegang tot een gebruiksvriendelijke interface. Hier kunt u al uw belangrijkste statistieken in één oogopslag zien, inclusief sitebezoekers, aantal bestellingen, e-mailcijfers, etc. Hostinger biedt echt een uitstekende gebruikerservaring.

Beste WooCommerce-hosting

Hostinger WooCommerce Hostingbeveiliging

Er was een waardeloze datalek in 2019 toen een van de servers van Hostinger werd gehackt. Dit is inmiddels opgelost, maar er waren 14 miljoen accounts getroffen. Sinds die tijd wil Hostinger graag aangeven wat er is gedaan om deze inbreuk te verhelpen.

Enkele van de getroffen maatregelen zijn:

  • Alle clientwachtwoorden resetten
  • De code van het backend-systeem herschrijven
  • Een speciaal cybersecurity-team opzetten
  • Twee-factor-authenticatie opzetten
  • Het verplaatsen van gevoelige klantgegevens (achternamen, e-mails en namen naar een afzonderlijke database) die alleen toegankelijk is via een "strikt gecontroleerd kanaal".

De uitgebreide herstelmaatregelen van Hostinger gaan door tot 2020. Maar we willen erop wijzen dat geen van hun klantenwebsites of gegevens werden beïnvloed.

Shared Hosting-prijzen

Eerst kijken we naar de gedeelde hostingplannen van Hostinger. Op het moment van schrijven waren deze sterk verdisconteerd, maar het aanbod loopt binnen vier dagen af. Dus hieronder hebben we zowel de afgeprijsde als de volledige prijzen vermeld.

Je zult ook blij zijn om te horen; u krijgt een geld-terug-garantie van 30 dagen bij alle plannen:

Single Shared Hosting Plan

De kortingsprijs is $ 0.99 / maand (het volledige bedrag is $ 9.99 / maand). Dit is het beste voor beginners. Dit is wat je krijgt:

  • Eén website
  • Eén e-mail
  • Beperkte bandbreedte (100 GB)
  • 24/7 Klantendienst
  • Een installatieprogramma met één klik
  • Wekelijkse back-ups
  • Een uptime-garantie van 99.9%
Premium Shared Hosting Plan

De kortingsprijs is $ 2.89 / maand (het volledige bedrag is $ 10.99 / maand). Dit pakket is ideaal als je een persoonlijke website lanceert.

U krijgt alles in het Single Shared Hosting Plan, plus:

  • Onbeperkte sites en e-mailaccounts
  • Een gratis domeinnaam
  • onbeperkte bandbreedte
  • 2 X verwerkingskracht en geheugen
Zakelijk gedeeld hostingplan

De kortingsprijs is $ 3.99 / maand (het volledige bedrag is $ 15.99 / maand). Dit pakket is gericht op kleine en middelgrote bedrijven.

Je krijgt alles in de vorige twee plannen, plus:

  • Levenslange SSL
  • 4 X verwerkingskracht en geheugen
  • Toegang tot webmail

Cloud Hosting Plans

Opstartplan

Momenteel zijn de maandelijkse prijzen $ 7.45 / maand in plaats van $ 29 / maand.

Hiervoor krijg je:

  • Een speciaal IP-adres
  • 100 GB SSD
  • Drie GB RAM
  • Twee CPU-kernen
  • 1-klik installatieprogramma
  • 24/7 Klantendienst
  • 99.9% uptime garantie
Professioneel plan

Voor een gereduceerde $ 14.95 / maand in plaats van de gebruikelijke $ 58 / maand, krijg je alles aangeboden in het Startup-plan, plus:

  • 140 GB SSD
  • Zes GB RAM
  • Vier CPU-kernen
  • onbeperkte bandbreedte
  • 2 X verwerkingskracht en geheugen
Globaal plan

Dit abonnement kost $ 37 / maand lager dan $ 100 / maand, en hiervoor krijg je alles aangeboden in de vorige cloudhostingplannen, plus:

  • 200 SSD GB
  • 16 GB RAM
  • Acht CPU-kernen
  • Gratis levenslange SSL
  • 4 x rekenkracht en geheugen
  • Toegang tot webmail

VPS-hostingplannen

Deze plannen zijn onderverdeeld in zes prijscategorieën en zijn gebaseerd op het aantal virtuele centrale verwerkingseenheden. Hoe meer je nodig hebt, hoe groter de geheugen- en opslagmogelijkheden die je krijgt.

1vCPU kost $ 3.95 / maand lager dan $ 9.95 / maand, en hiervoor krijg je:

  • 1GB geheugen
  • 20 GB opslag
  • 1000 GB-bandbreedte
  • 24/7 Klantendienst
  • Ultieme hardware en SSD-ruimte
  • Toegewijd IP
  • Volledige root-toegang
  • Dedicated IP met IPv4 en IPv6

2vCPU kost $ 8.95 / mo omlaag vanaf $ 19.95 / mo, en hiervoor krijg je alles in 1vCPU, plus:

  • 2 GB geheugen
  • 40 GB opslag
  • 2000 GB-bandbreedte

3vCPU kost $ 12.95 / mo, afgeprijsd vanaf $ 39.95 / mo en hiervoor krijg je al het bovenstaande, plus:

  • 3GB geheugen
  • 60 GB opslag
  • 3000 GB-bandbreedte

4vCPU brengt $ 15.95 / maand in rekening vanaf $ 59.95 / maand, en hiervoor krijg je dezelfde functies die al worden vermeld en:

  • 4 GB geheugen
  • 80 GB opslag
  • 4000 GB-bandbreedte

6vCPU kost $ 23,95 / maand lager dan $ 79.95; u krijgt dezelfde functies die al worden vermeld en:

  • 6 GB geheugen
  • 120 GB opslag
  • 6000 GB-bandbreedte

8vCPU kost $ 29.95 / maand met korting vanaf $ 129.95 / maand, en u ontvangt dezelfde functies hierboven en:

  • 8 GB geheugen
  • 160 GB opslag
  • 8000 GB-bandbreedte

Tenslotte ...

Er zijn ook afzonderlijke prijzen voor domeinnamen, die beginnen vanaf $ 0.99 per jaar, e-mailhosting vanaf $ 0.99 / maand en WordPress-hosting vanaf $ 2.15 / maand.

Hostinger WooCommerce Hosting-uptime

De gemiddelde uptime van Hostinger was 99.95% van februari 2018 tot januari 2020. De gemiddelden daalden lichtjes in oktober 2019 tot 99.65% en in juni 2019 stegen ze tot 99.83%, maar over het algemeen zien de statistieken er goed uit. Als u geïnteresseerd bent, kunt u ook maandelijks alle serverprestaties van Hostinger bekijken. Over het geheel genomen ziet het beeld er uitstekend uit, met een gemiddelde van 100% sinds januari 2020.

Onze keuze

Hostinger

Hostinger is ongetwijfeld de goedkoopste optie en wordt vaak sterk verdisconteerd. Het is echter vermeldenswaard dat wanneer u verlengt, de prijs veel stijgt, in sommige gevallen verdubbelen ze bij verlenging. Het is ook de moeite waard om in gedachten te houden; er zijn extra kosten bij sommige pakketten - bijvoorbeeld uw eigen webdomein en e-mail.

Bent u klaar om de beste WooCommerce-hosting voor uw bedrijf te gebruiken?

We hopen dat je na het lezen van deze recensie een duidelijk idee hebt welke van deze zes services de beste WooCommerce-hosting voor je bedrijf biedt. Laat ons in het opmerkingenveld hieronder weten voor welke oplossing je kiest, of dat je andere hostingoplossingen overweegt Bluehost of A2-hosting? Hoe dan ook, vertel ons er alles over!

Rosie Greaves

Rosie Greaves is een professionele contentstrateeg die gespecialiseerd is in alles wat met digitale marketing, B2B en lifestyle te maken heeft. Naast e-commerceplatforms kunt u haar vinden op Reader's Digest, G2 en Judicious Inc. Bekijk haar website Blog met Rosie voor meer informatie.