Det bedste WooCommerce Hosting på markedet (november 2021)

Kan du gætte vores øverste valg?

WooCommerce giver en problemfri løsning til opsætning af dit e-handelswebsted og butik. Men før diving i, vil du købe det bedste WooCommerce hosting på markedet. Med den rigtige infrastruktur, der understøtter din e-handelsbutik, lægger du utvivlsomt grundlaget for succes.

På baggrund af dette opregnede vi seks af bedste WooCommerce hosting virksomheder.

Vi ser især på:

  • Hvem er de
  • Hvad de tilbyder
  • Sikkerhed
  • Priser
  • Uptime

Vi giver også vores bedste anbefalinger på tværs af følgende kategorier:

  • Samlet udbyder af webhoteller
  • Den bedste runner up
  • Værdi for pengene
  • Webhosting til større forretninger

Så uden forsinkelse, lad os dykke ind.

Bedste samlet

Dreamhost

Dreamhost er vores bedste samlede valg, fordi det er hele pakken. Det tilbyder fremragende værdi for pengene og et stort udvalg af prisplaner, hver med et generøst antal funktioner. Det er hurtigt; det er let at installere og tilbyder administreret hosting til en rimelig pris med en rekord på 100% oppetid.

Bedste løber

SiteGround

SiteGround er et glimrende valg, fordi WooCommerce plugin oprettes automatisk til dig, så du er i gang på næsten ingen tid. Igen er priserne rimelige, og SiteGround's kundesupport er strålende. Der er også en gratis indkøbskurvinstallation, når du opretter din nye butik.

DreamHost - Bedste samlet

Dreamhost WooCommerce Hosting

DreamHost er en uafhængigt ejet og drevet webhostingstjeneste. Med over 20 års erfaring bag dem er dit websted i gode hænder med DreamHost-teamet.

Her er bare et par statistikker og anerkendelser, som DreamHost kan prale med:

  • De har mere end 1.5 millioner websteder.
  • De er anbefalet af WordPress.org selv.
  • De scorer en 9.7-vurdering af PCMag.com.

Imponerende, ikke?

Hvad tilbyder DreamHost WooCommerce Brugere?

Kom godt i gang med WordPress og WooCommerce er simpelt med DreamHost. De forudinstallerer både WordPress og WooCommerce (inklusive temaer og plugins), så du kan komme i gang med et øjeblik.

Med DreamHost, vil dine besøgende nyde lynhurtige indlæsningstider. De bruger næste generations skyteknologi og caching på serverniveau for at sikre din WooCommerce webstedet kører så hurtigt som muligt. Så du behøver ikke gider at installere dine egne caching-plugins. DreamHost bruger også isolerede ressourcer, så selv når der er en stigning i trafikken, vil dit websted ikke blive langsommere.

Uanset om du er ny inden for online-salg eller en erfaren veteran, har alle brug for en hjælpende hånd fra tid til anden. Det er her DreamHost's team af interne eksperter kommer til deres egne. Du får uhindret adgang til deres kundesupportteam via live webchat, e-mail og / eller DreamHost's sociale medieprofiler.

Sidst men ikke mindst får brugerne adgang til hurtig SSD-lager. Alle filer gemmes på solid-state drev. Disse kan prale af et ydelsesniveau, der er 200% bedre end almindelige harddiske!

DreamHost WooCommerce Hosting: Sikkerhed

DreamHost leverer et gratis SSL-certifikat. Dette giver dig mulighed for at behandle kundebetalinger sikkert via dit websted. Ikke kun det, men DreamHosts DreamPress-pakke holder din WooCommerce plugin og WordPress-platform fuldt opdateret. Dette sikrer, at dit websted drager fordel af WordPress's seneste sikkerhedsopgraderinger. Derudover holder DreamHosts WAF også malware i skak.

DreamHost-prisplaner

Her er et resumé af DreamHost-prisplaner

DreamHost tilbyder tre prisplaner (priserne nedenfor er baseret på årlig fakturering):

DreamPress

Denne plan er bygget til cirka 100 16.95 månedlige besøgende på websitet og starter ved $ 15 om måneden (en besparelse på XNUMX% ved fakturering fra måned til måned).

Dette er hvad du får for dine penge:

  • Ubegrænset e-mail
  • 30 GB SSD-opbevaring
  • Ubemandet båndbredde
  • WooCommerce forudinstalleret
  • WooCommerce's' Storefront 'tema forudinstalleret
  • 1-klik iscenesættelse (Du kan oprette et iscenesættelseswebsted med bare et klik, hvor du kan prøve plugins, temaer og kode, før du går live).
  • Et forudinstalleret SSL-certifikat.
  • Adgang til on-demand og daglige sikkerhedskopier
  • WordPress-support døgnet rundt
  • Jetpack 'Free' forudinstalleret (Jetpack er et kraftfuldt WordPress-plugin, der tilbyder funktioner, herunder overvågning af nedetid, beskyttelse af brute force osv.)
  • Gratis automatiserede WordPress-webstedsmigrationer (Dette gør det nemt at migrere dit eksisterende WordPress-sted til DreamHost.)
  • Adgang til WP Website Builder (Dette inkluderer en oprettelsesguide, gratis professionelle skabeloner og en træk-og-slip-editor).

DreamPress Plus

Denne pakke er ideel til 300 besøgende hver måned. DreamPress Plus starter ved $ 24.95 om måneden (en besparelse på 17% ved fakturering fra måned til måned).

Du får alt i DreamPress-pakken plus:

  • 60 GB SSD-opbevaring
  • Adgang til Jetpack 'professional'.
  • Ubegrænset CDN - Dit Jetpack-drevne indholdsleveringsnetværk kopierer statisk indhold til servere over hele kloden. Dette sikrer, at websideelementer indlæses så hurtigt som muligt - uanset hvor dine besøgende er placeret.

DreamPress Pro

Denne pakke er designet specielt til betydelige WooCommerce websteder, der trækker over en million månedlige besøgende på websitet. DreamPress Pro starter ved $ 71.95 om måneden (en besparelse på 10% ved fakturering fra måned til måned). Du får alt i de foregående to planer samt 120 GB SSD-lagerplads.

Bedst WooCommerce Hosting

DreamHost WooCommerce Hosting oppetid

DreamHost garanterer en imponerende 100% oppetid, som er muliggjort af:

  • Flere datacenters placeringer
  • Overflødig afkøling
  • Nødgeneratorer
  • Konstant overvågning
Bedste samlet

Dreamhost

Dreamhost er vores bedste samlede valg, fordi det er hele pakken. Det tilbyder fremragende værdi for pengene og et stort udvalg af prisplaner, hver med et generøst antal funktioner. Det er hurtigt; det er let at installere og tilbyder administreret hosting til en rimelig pris med en rekord på 100% oppetid.

SiteGround - Bedste andenplads

siteground WooCommerce Hosting

På tidspunktet for skrivning, SiteGround er vært for omkring 2,000,000 domæner. De må gøre noget rigtigt, fordi de har en imponerende kundetilfredshed på 98%! Plus, de anbefales også af WooCommerce dem selv.

Hvad gør SiteGround Tilbyd WooCommerce Brugere?

Noget af SiteGround's WooCommerce-specifikke hostingfunktioner inkluderer:

  • PCI-overholdelse med deres højeste niveau
  • Gratis indkøbskurv installation til din nye online butik
  • Et SSL-certifikat 'Lad os kryptere' for at beskytte dine kunders oplysninger.
  • WooCommerce og Storefront-temaet er forudinstalleret
  • Integreret Cloudflare Content Delivery Network (CDN) til hurtigere belastningstider

SiteGroundKundeserviceteam er også noget andet. De tilbyder ekspert, hurtig og handlingsrådgivning døgnet rundt via e-mail, telefon og live chat. Også, hvis du vælger en af ​​dem SiteGround's GrowBig- eller GoGeek-pakker, får du adgang til et iscenesættelsesværktøj. Her kan du teste eventuelle ændringer, du foretager på dit websted, før du går live med dine redigeringer.

SiteGround WooCommerce Hosting: Sikkerhed

Som vi lige har fremhævet, SiteGround tilbyder et forudinstalleret 'Lad os kryptere SSL'-certifikat gratis. SiteGround tager sig også af al din WordPress og WooCommerce opdateres automatisk. Dette hjælper med at sikre, at dit websted bruger den nyeste og mest sikre version af WordPress. SiteGround giver også et unikt AI-drevet anti-bot-system, der blokerer millioner af sikkerhedstrusler hver dag.

SiteGround opdaterer løbende sin webapp-firewall for at beskytte din butik mod en række cybersikkerhedsbrud. Oven i købet, SiteGround sikkerhedskopierer din konto hver dag og holder op til 30 eksemplarer ad gangen. Plus med sin 1-klik gendannelsesfunktion kan du gendanne dit websted og undgå nedetid (hvis det værste sker!).

SiteGround Prissætninger

Her er et resume af SiteGround Prissætninger

SiteGround tilbyder tre prisniveauer at vælge imellem:

StartUp Plan

Som navnet antyder, er StartUp-planen ideel til nye e-handelsejere med højst 10,000 besøgende pr. Måned.

I øjeblikket starter denne plan til den særlige pris på $ 3.95 / mo (nedsat fra dets almindelige $ 11.95 / mo).

Her er hvad du får:

  • Hosting til et websted
  • Ti GB webplads
  • Umettet trafik
  • Gratis WordPress-installation
  • Gratis WordPress-migrator til alle, der migrerer til WooCommerce
  • WordPress auto-opdateringer
  • Et gratis SSL-certifikat
  • Daglige sikkerhedskopier med 30 kopier af din konto
  • Et gratis indholdsleveringsnetværk til at fremskynde indlæsningstider
  • Gratis e-mail
  • WP-CLI og SSH
  • Ubegrænsede databaser
  • Match med 100% vedvarende energi via Google Cloud
  • En 30-dages pengene-tilbage-garanti

GrowBig

GrowBig er perfekt til butiksejere, der ønsker at øge deres trafik, med et loft på 25,000 besøgende pr. Måned. Denne pakke er $ 5.95 / mo (ned fra den sædvanlige pris på $ 19.95 / mo). Du får alt i StartUp-planen, plus:

  • Hosting til ubegrænsede websteder
  • 20 GB webplads
  • On-demand sikkerhedskopier
  • Hastighedsforstærkende cache
  • Iscenesættelsesfunktioner (du kan oprette en kopi af dit websted i et separat iscenesættelsesmiljø for at teste ny kode og design)
  • Du kan tilføje samarbejdspartnere med deres egne konti og inddividobbelt login for at opbygge og vedligeholde dit websted

GoGeek

For ubegrænsede websteder, større lagerplads og 100,000 månedlige besøgende starter GoGeek-planen til en nedsat pris på $ 11.95 / mo, hvilket normalt er priset til $ 34.95 / mo.

Du får alt i GoGeek-planen og følgende funktioner:

  • 40 GB webstedsplads
  • En Git-integration til at oprette lagre af dit websted, som du kan få adgang til senere, downloade og redigere på lokale grene
  • White label-klienter (du kan registrere klienter som brugere inde i din konto og give dem white-label adgang til de værktøjer, du bygger til dem uden SiteGround logo hvor som helst)
  • Adgang til flere serverressourcer inklusive flere samtidige forbindelser og processer
  • Prioriteret kundesupport

siteground woocommerce hosting prissætningsplaner

SiteGround WooCommerce Hosting: Oppetid

SiteGround garanteret en driftstid på 99.9% for sine servere fra februar 2018 til januar 2020. Dette inkluderer en hastighed på 673 ms.

Bedste løber

SiteGround

SiteGround er et glimrende valg, fordi WooCommerce plugin oprettes automatisk til dig, så du er i gang på næsten ingen tid. Igen er priserne rimelige, og SiteGround's kundesupport er strålende. Der er også en gratis indkøbskurvinstallation, når du opretter din nye butik.

WP Engine

WP Engine WooCommerce Hosting

WP Engine beskriver sig selv som den "førende WordPress digitale oplevelsesplatform." Det er mere end i stand til at håndtere e-handelsplatforme med høj trafik. En af de ting, der gør WP Engine skiller sig ud er deres engagement i mangfoldighed og lighed. Faktisk er 66% af dets lederteam kvinder, 30% af personalet har ikke en universitetsgrad, mens 31% af medarbejderne er af ikke-hvid etnicitet, og 8% identificerer sig som LGBTQ.

Hvad gør WP Engine Tilbyd WooCommerce Brugere?

Hver af sine tre planer kan prale af masser af WooCommerce funktioner, herunder masser af site-building, website management og optimeringsværktøjer. WP Engine tilbyder også WordPress API, egne API'er og en række integrationsmuligheder med sine tekniske partnere, herunder Google Cloud, AWS, Cloud Flare, HubSpotog New Relic.

Brugere får fri adgang til Genesis-rammen, masser af sikkerhed for at holde dine data sikre (se nedenfor), indbygget iscenesættelse til at teste dit websted, før det startes, og automatiske sikkerhedskopieringer, så du ikke mister noget. Du får også en integreret CDN til et websted, der hurtigere udfører (uanset hvor i verden besøgende får adgang til dit websted).

WP Engine er stolt af sit fire gange Stevie® prisvindende kundeserviceteam. Med en gennemsnitlig ventetid på tre minutter til live chat har de 200 eksperter til rådighed for at give support døgnet rundt.

WP Engine WooCommerce Hosting: Sikkerhed

Brugere får et gratis SSL-certifikat. WP Engine bruger også 'Disk Skrivbeskyttelse' og 'Begrænsninger' for at undgå ondsindet kode, der integrerer sig selv på dine websteder. Plus, WP Engine har en systemscanner, der kontrollerer for tilladte plugins, der kan udsætte dit websted for sårbarheder. Sidst men ikke mindst, WP Engine bruger en beskyttet firewall til at beskytte dig mod cybertrusler.

WP Engine Prissætninger

Her er et resume af WP Engine Prissætninger

Der er fire prisplaner, som som standard alle har følgende funktioner:

  • Adgang til Genesis Framework
  • 35+ StudioPress-temaer
  • Support 24 timer i døgnet
  • Dev / stage / prod miljøer
  • Overførbare websteder
  • PHP 7.4 klar
  • Evercache
  • LargeFS
  • Global CDN
  • Side ydeevne
  • Automatiserede SSL -certifikater
  • En SSH-gateway

StartUp

StartUp-pakken koster $ 25 / mo (årlig fakturering) og er rettet mod nye butikkejere og mindre websteder. Du får alle de ovennævnte funktioner plus:

  • 25,000 besøger en måned
  • 10 GB lokal opbevaring
  • 50 GB båndbredde om måneden
  • Hosting til et sted

De tilføjelser, der er tilgængelige med denne plan, inkluderer:

  • Geodestination
  • Global Edge-sikkerhed
  • Genesis Pro
  • Yderligere websteder
  • Smart Plugin Manager

Vækstplan

Denne pakke koster $ 95.83 / mo (årlig fakturering) og er bedst for iværksættere, der ønsker at vokse deres forretning. Du får alle funktionerne med StartUp-planen såvel som:

  • 24 / 7 telefon support
  • Et importeret SSL-certifikat
  • 100,000 besøger en måned
  • 20GB-lagerplads
  • 200 GB båndbredde om måneden
  • Ti websteder

Du låser også følgende tilføjelser op:

  • WordPress multisite
  • Genesis Pro

Skalaplan

Endelig koster denne plan med større kapacitet $ 241.67 / mo (faktureres årligt). Med dette program får du alt i de foregående to bundter, plus:

  • 400,000 besøg
  • 50 GB opbevaring
  • 500 GB båndbredde om måneden
  • 30 sites

Tilpasset plan

Denne pakke er designet til større virksomheder. Priserne er unoterede, så du bliver nødt til at kontakte WP Engine for at modtage et skræddersyet tilbud. Brugere får adgang til alle de funktioner, vi allerede har nævnt, plus:

  • Rådgivende onboarding
  • En lanceringsberedskabsvurdering
  • Millioner af besøg om måneden
  • 100 GB - 1 TB lokal opbevaring
  • 400 GB + båndbredde om måneden

Tilføjelser, der er tilgængelige med den tilpassede pakke, er:

  • Ansøgningsydelse
  • Dedikerede webstedets udviklingsmiljøer
  • Kundesuccesstyring
  • 24/7 billetsupport

Bedst WooCommerce Hosting

WP Engine Uptime

WP Engine kan prale af 100% oppetid. Der var dog noget verdensomspændende vedligeholdelse af websteder i april, men ifølge data blev dette hurtigt løst.

Kinsta - Bedst WooCommerce Hosting for større virksomheder

Bedst WooCommerce Hosting

Kinstas hele infrastruktur er bygget ved hjælp af Google Cloud Platform på tværs af 23 globale datacentre. Dette er hvad der gør Kinsta forskellig fra andre hostingplatforme på denne liste.

Lanceret i 2013, Kinsta bruger den bedste teknologi til sin tech-stack, inklusive Ubuntu, PHP 7.4, Nginx, HTTP / 2 og MariaDB.

Det tæller mange store navne blandt sine klientbaser, herunder Tripadvisor, Intuit, Ubisoft, Bufferog FreshBooks Regnskab. Det er ikke overraskende, at dens anmeldelser generelt falder inden for det 5-stjernede beslag.

Hvad tilbyder Kinsta WooCommerce Brugere?

Kinsta tilbyder 24/7 support med en “100% opløsningsfrekvens”! Så vær sikker på, at hvis du oplever vanskeligheder, skal Kinsta være i stand til at hjælpe dig!

Kinstas platform og kontrolpanel er designet med begyndere i tankerne. Dette betyder ikke, at det mangler avancerede funktioner; snarere forsøger de at gøre det så brugervenligt og kraftfuldt som muligt. Alt hvad du har brug for er synlig via en cpanel - for eksempel webstedsbesøgsnumre, båndbreddesporing, SSL, responstider og CDL. Du kan også se med et øjeblik, hvor meget lager du bruger.

Kinsta er ivrig efter at understrege, hvor udviklervenlig det er. Hver bruger får sit eget iscenesætningssted, hvor du kan teste WooCommerce design, plugins, kode osv. Plus alle de værktøjer og software, du har brug for, inklusive Git, WP-CLI og SSH, er klar til brug, så snart du tilmelder dig. Du får også de nyeste versioner af PHP 7.2,7.3 og 7.4.

Kinsta WordPress Hosting-sikkerhed

Kinsta siger, at det tager aktive forholdsregler for at forhindre og stoppe angreb. Det overvåger kontinuerligt softwarebaserede begrænsninger, SSL-support, hardware firewalls og DDoS-angrebdetektion. Kinsta sikkerhedskopierer også dit websted dagligt, herunder mens du iscenesætter websteder, før de går live. Du kan være sikker på, at hvis noget går galt, kan du genindsætte dit websted med et enkelt klik.

Hvis du er superbevidst om sikkerhed, mod et ekstra gebyr, kan Kinsta sikkerhedskopiere dit websted fra hver time til hver sjette time. Endelig garanterer Kinsta, at hvis dit websted er hacket, får du prioriteret opmærksomhed for at få det løst så hurtigt som muligt.

Kinsta-prisfastsættelse

Her er et resumé af Kinstas prisplaner

Alle fire af de nedenfor anførte pakker er baseret på årlig fakturering, for hvis du betaler på den måde, får du to måneder gratis.

Ud over de funktioner, der er anført nedenfor, kan enhver bruger vælge, hvilket Google Cloud Platform-datacenter de vil tilpasse sig, og om de vil have adgang til ekspertstøtte, et meget sikkert netværk, et iscenesættelsesområde og lynhastighed.

Starter

Som navnet antyder, her er en plan for nybegynder eller dem, der vil køre mindre websteder. Det koster $ 300 / pa her, hvad du får:

  • Et websted installeres
  • 20,000 månedlige besøg
  • 10GB SSD-opbevaring
  • 50 GB CDN
  • En 30-dages pengene-tilbage-garanti
  • Gratis premium migration til et websted afsluttet af Kinsta ingeniører
  • Gratis ubegrænset migration fra WP EngineSvinghjul, SiteGround, Pagely, Pantheon, Cloudways, GoDaddy og mere
  • Adgang til Google Cloud Platform på tværs af 23 globale placeringer
  • En automatisk webstatestjek hvert minut
  • Ugentlig databaseoptimering
  • Automatisk daglige sikkerhedskopier
  • Adgang til en manuel backup-facilitet med 14-dages sikkerhedskopiering
  • 24 / 7 bærer
  • Fjernelse af hack og malware
  • Et miljø med flere brugere (du kan give konti til andre brugere)
  • PHP 7.4-support og 2 PHP-medarbejdere pr. Websted
  • Et gratis SSL-certifikat
  • Du kan importere dine egne SSL-certifikater
  • SSH-adgang, så du kan bruge Git og andre funktioner til at automatisere dine arbejdsgange
  • Et cache-plugin med hvid etiket - Kinsta håndterer caches på serverniveau, så du automatisk kan rense cache, når der foretages opdateringer til dit websted.

om

Denne plan koster $ 600 om året, og for denne pris får du alt i Basic Plan plus:

  • To webstedsinstallationer
  • 40,000 månedlige besøg
  • 20GB-lagerplads
  • 100 GB gratis CDN
  • To gratis premium-migrationer
  • Multisitestøtte

forretning 1

Forretningspakkerne nedenfor er alle rettet mod større virksomheder eller virksomheder, der har til hensigt at vokse hurtigt.

Business 1-planen koster $ 1,000 om året, og for dette får du alt i Basic- og Pro-planerne og:

  • Fem webstedsinstallationer
  • 100,000 månedlige besøg
  • 30GB SSD-opbevaring
  • 200 GB gratis CDN
  • Tre gratis premium-migrationer
  • Fire PHP-medarbejdere pr. Sted

Bedst WooCommerce Hosting

forretning 2

Med en pris på $ 2,000 om året giver Business 2 dig alt i ovenstående planer og:

  • Ti webstedsinstallationer
  • 250,000 månedlige besøg
  • 40GB SSD-opbevaring
  • 300 GB gratis CDN

forretning 3

Koster $ 3,000 om året, Business 3 leverer alt ovenover plus:

  • 20 webstedsinstallationer
  • 400,000 månedlige besøg
  • 50GB SSD-opbevaring
  • 500 GB gratis CDB
  • 20-dages sikkerhedskopiering
  • Seks PHP-medarbejdere pr. Sted

forretning 4

Med en pris på $ 4,000 om året giver Business 4 dig alt, hvad vi allerede har nævnt, og:

  • 40 webstedsinstallationer
  • 600,000 månedlige besøg
  • 60GB SSD-opbevaring
  • Fire gratis premium-migrationer

Bedst WooCommerce Hosting

Enterprise prisplaner er rettet mod større virksomheder og agenturer, og dermed deres heftigere prisstruktur.

Her er hvad du får:

Enterprise 1

Omkostninger $ 6,000 om året tilbyder Kinsta alt i de tidligere planer plus:

  • 60 webstedsinstallationer
  • 1,000,000 månedlige besøg
  • 100GB SSD-opbevaring
  • 1,000 GB CDN
  • Fem gratis premium-migrationer
  • 30-dages sikkerhedskopiering
  • Otte PHP-medarbejdere pr. Sted

Enterprise 2

Hvis du koster $ 9,000 om året, får du alt i de tidligere planer plus:

  • 80 webstedsinstallationer
  • 1,500,000 månedlige besøg
  • 150GB SSD-opbevaring
  • Ti PHP-medarbejdere pr. Sted

Enterprise 3

Denne plan koster $ 12,000 om året, som du får alt i de tidligere planer og:

  • 120 webstedsinstallationer
  • 2,000,000 månedlige besøg
  • 200 GB SSD-lagerplads
  • 12 PHP-medarbejdere pr. Sted

Enterprise 4

Til sidst, for $ 15,000 om året, får du alt, hvad vi allerede har dækket, og:

  • 150 webstedsinstallationer
  • 3,000,000 månedlige besøg
  • 300 GB SSD-lagerplads
  • 16 PHP-medarbejdere pr. Sted

Bedst WooCommerce Hosting

Kinsta WooCommerce Hosting oppetid

Kinsta kontrollerer sin oppetid hvert andet minut. Det er let at finde Kinstas oppetidsrapporter på sit websted, og et hurtigt kig i de sidste tre måneder viste, at marts 2020 havde en driftstid på 99.96%, med et større driftsstop, der varede i 12 minutter, og et delvist driftsstop, der varede i 10 minutter.

I april oplevede vi en oppetid på 99.92%. Dette skyldtes en længere delvis strømafbrydelse på 1 time og 47 minutter, hvorimod i maj varede to betydelige afbrydelser 7 timer og 14 minutter.

Bedst WooCommerce Hosting for større virksomheder

Kinsta

Her er en hostingplatform med kapacitet til at lette operationer i større skala. Det er kraftfuldt, fordi det er drevet af Googles Cloud Platform og dets premium-netværk. Det betyder Kinsta er stærkt optimeret til e-handelsbutikker, der tiltrækker store mængder trafik. Din butik er muligvis ikke enorm nu, men hvis den vokser, er Kinsta utvivlsomt værd at overveje.

LiquidWeb

Bedst WooCommerce Hosting

LiquidWeb, der er beliggende i Michigan, USA, blev grundlagt i 1997. LiquidWeb lager en god butik med sin oppetid og kundeservice, så meget, at det er varemærke for sin kundeservice USP: Most Helpful Humans in Hosting®

LiquidWeb har 45,000+ kunder i over 150 lande, ti globale datacentre og 500 hosting-fagfolk på stedet.

Ikke dårligt - ikke?

Hvad tilbyder LiquidWeb WooCommerce Brugere?

LiquidWeb leverer WooCommerce kunder med et dedikeret område, hvor de kan få adgang til hjælp og inspiration til masser af emner - herunder analyser, konverteringer, kundelagring, dropshipping, e-mail-marketing, vækst, udnyttelse af sociale medier, fotografering og forsendelse.

Der er også videotutorials, der guider dig gennem alle aspekter ved lancering og vedligeholdelse af en eCommerce-butik.

Alle WooCommerce brugere får adgang til fuldt administreret og sikker hosting, SSAE-16-kompatible datacentre i USA og Europa, et helt team oprettet for at hjælpe nye kunder med at migrere over fra andre værter og 24/7/365 support fra fuldt certificerede administratorer.

LiquidWeb siger, at det er “bygget en højtydende platform dedikeret til e-handelsbutikker i alle størrelser.” Det er indgået et samarbejde med Jilt, ”førende inden for forladt vognteknologi til WooCommerce”Og byggede et sæt tabeller til at gemme data, der reducerer forespørgselsbelastninger med 95%. LiquidWeb siger, at andre hostingplatforme ikke tillader dig at teste ydeevne, når du vil. Men med dem får du 20 præstationstest, hvor du er fri til at gøre det.

LiquidWeb er rettet mod iværksættere, der sælger både fysiske og digitale varer. Hvis du sælger fysiske produkter, kan de forbinde dig med ShipBob, TradeGecko eller ShipStation. Ligeledes, hvis du sælger digitale varer, kan LiquidWeb også hjælpe med det.

Nogle af dens funktioner omfatter:

  • 500 gratis temaer
  • Adgang til Astra Pro, det hurtigste tema for e-handel
  • Beaver Builder
  • Mobiloptimering
  • Personalekonti
  • Optimeret SEO med nøgleordindeksering og rene URL'er
  • Tilgængelig lagerbeholdning
  • Bestilling og kuponstyring

LiquidWeb WooCommerce Hosting: Sikkerhed

I 2019 blev LiquidWeb valgt af Healthcare Tech Outlook som en af ​​deres 'Top 10 Healthcare Security Solution Providers'. LiquidWeb er bygget på dedikerede servere til en enkelt lejer, hvilket betyder, at data ikke blandes med andre data.

Platformen er HITECH-certificeret, hvilket demonstrerer de fysiske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger, de har på plads, der sikrer sikkerheden i hele netværket.

LiquidWeb bruger en tredjepartsrevisor for at sikre, at den forbliver HITECH og HIPAA-kompatibel. LiquidWeb giver også firewallbeskyttelse til alle dets brugere, så al malware blokeres automatisk, før det når dit websted. LiquidWebs prisstruktur adskiller sig fra andre platforme, idet du køber firewall-beskyttelse fra tværs af fire pakker, der spænder fra $ 99 / mo til $ 1299 / mo.

Du kan også sikre dit / de websteder med et VPN (Virtual Private Network). Dette hjælper dig med at udvide den geografiske forbindelse, og du vil nyde det, LiquidWeb kalder "virksomhedskryptering og sikkerhed."

LiquidWeb-prisplaner

Her er et resumé af LiquidWeb-prisplanerne

LiquidWebs prisplaner er struktureret lidt anderledes end de andre platforme, der hidtil er dækket. Der er i alt 12 pakker, hvoraf fem er beregnet til WooCommerce butiksejere. Til denne anmeldelse fokuserer vi på disse fem. Nedenfor citerer vi de årlige priser, for på den måde får du to måneder gratis.

Starter

Hvis du koster $ 190 / år, får du:

  • En butik
  • 30 GB opbevaring
  • 3 TB båndbredde
  • Maks 500 ordrer i timen
  • Ti premium-funktioner
  • 30 sikkerhedskopier om dagen
  • En gratis 14-dages prøveperiode
Skaberen

Hvis du koster $ 790 / år, får du:

  • Op til tre butikker
  • 60 GB Opbevaring
  • 5 TB båndbredde
  • Maks 1,000 ordrer i timen
  • 14 premium-funktioner
  • Adgang til Beaver Builder-webredigereren
  • Ikonisk WP inkluderet
standard

Ved $ 2,290 om året skyder priserne pludselig op, du får alt i de tidligere planer, plus:

  • Op til ti butikker
  • 300 GB opbevaring
  • Maks 3,000 ordrer i timen
  • 19 premium-funktioner
  • Dropshipping via ShopMaster inkluderet
  • Markedsplads via DokanPro inkluderet
  • Jilt Pro inkluderet
Vækst

Hvis du planlægger hurtigt at skalere din WooCommerce forretning, koster vækstplanen $ 5,490 om året og tilbyder alt, hvad vi allerede har nævnt, og:

  • Op til 20 butikker
  • 500 GB opbevaring
  • 10 TB båndbredde
  • Maks 5,000 ordrer i timen
  • 21 premium-funktioner
  • Glew.io inkluderet
Enterprise

Endelig vil Enterprise sætte dig tilbage $ 9,990 om året.

For dette får du alt i de foregående fire planer, plus:

  • Op til 30 butikker
  • 800 GB opbevaring
  • Maks 10,000 ordrer i timen
  • 22 premium-funktioner
  • ElasticSearch inkluderet

Bedst WooCommerce Hosting

Uptime

LiquidWebs hjemmeside siger, at den har 99.999% oppetid. Det er let at finde oppetidstatistikker på deres websted. Seneste rapporter viser forringet ydelse for nogle eksterne vendende websteder på grund af API'en. Der var også nogle forbindelsesproblemer med Acronis i maj. Det er dog tydeligt at se, at der i de sidste seks måneder har været 99.999% oppetid hele tiden.

Hostinger - Bedste værdi for pengene

Bedst WooCommerce Hosting

Hostinger er en medarbejderejet webhostingudbyder, der har eksisteret siden 2004. Dets hovedkontor er i Litauen med kontorer i Brasilien og Indonesien. Hostinger har over 29 millioner brugere i 178 lande. I gennemsnit nyder de 15 k nye tilmeldinger hver dag! Det svarer til en ny klient hvert femte sekund. Denne platform kommer tydeligvis hurtigt.

Med Hostingers egne ord er det visionen at ”sætte millioner af mennesker rundt omkring i verdenen for at låse internetets magt op og give dem magten til at lære, skabe og vokse.”

Hvad tilbyder Hostinger WooCommerce Brugere?

Hostinger tilbyder både hosting og webstedsopbygning. Her skal vi for det meste tale om hosting og delt hosting. Vi viser dog også mulighederne for VPS og cloud hosting, fordi de tilbyder en mere robust løsning. Dette kan være nødvendigt, hvis du kører et større e-handelswebsted.

Hostinger's delte hosting er opdelt i fire kategorier:

  • Delt webhosting for små til mellemstore virksomheder (se vores prisfordeling nedenfor)
  • Cloud-hosting til store projekter
  • Email hosting
  • WordPress hosting

Der er ingen tvivl om, at Hostinger er en af ​​de billigste muligheder på markedet, og den tilbyder 24/7/365 flersproget support, inklusive live chat. Når du er i gang, får du adgang til en grænseflade, der er nem at bruge. Her kan du se alle dine nøglemålinger med et øjeblik, inklusive besøgende på webstedet, antal ordrer, e-mail-tal osv. Hostinger giver virkelig en fremragende brugeroplevelse.

Hostinger WooCommerce Hosting-sikkerhed

Der opstod en elendig dataovertrædelse i 2019, da en af ​​Hostingers servere blev hacket. Dette er siden blevet løst, men 14 mio. Konti blev påvirket. Siden den tid har Hostinger været opsat på at påpege, hvad det er gjort for at afhjælpe denne overtrædelse.

Nogle af de handlede forholdsregler inkluderer:

  • Nulstilling af alle klientadgangskoder
  • Omskrivning af backend-systemkoden
  • Oprettelse af et dedikeret cybersecurity-team
  • Etablering af tofaktorautentisering
  • Flytning af følsomme klientdata (efternavne, e-mails og navne til en separat database), som kun er tilgængelig via en "strengt revideret kanal."

Hostingers omfattende afhjælpende handlinger fortsætter i 2020. Men vi vil gerne påpege - ingen af ​​deres klients websteder eller data blev berørt.

Priser for delt hosting

Først skal vi se på Hostingers delte hostingplaner. I skrivende stund blev disse kraftigt nedsat, men tilbuddet løber ud om fire dage. Så nedenfor har vi anført både de nedsatte og fulde priser.

Du vil også være glad for at høre; du får en 30-dages pengene-tilbage-garanti med alle planerne:

Enkelt delt hostingplan

Den nedsatte pris er $ 0.99 / mo (det fulde beløb er $ 9.99 / mo). Dette er bedst for begyndere. Her er hvad du får:

  • Et websted
  • En e-mail
  • Begrænset båndbredde (100 GB)
  • 24 / 7 bærer
  • En installation med et enkelt klik
  • Ugentlige sikkerhedskopier
  • En garanteret driftstid på 99.9%
Premium delt hostingplan

Den nedsatte pris er $ 2.89 / mo (det fulde beløb er $ 10.99 / mo). Denne pakke er ideel, hvis du lancerer en personlig webside.

Du får alt i Single Shared Hosting Plan, plus:

  • Ubegrænset websteder og e-mail-konti
  • Et gratis domænenavn
  • Ubegrænset båndbredde
  • 2 X processorkraft og hukommelse
Forretningsdelt hostingplan

Den nedsatte pris er $ 3.99 / mo (det fulde beløb er $ 15.99 / mo). Denne pakke er rettet mod små og mellemstore virksomheder.

Du får alt i de foregående to planer, plus:

  • Levetid SSL
  • 4 X processorkraft og hukommelse
  • Webmail-adgang

Cloud Hosting Planer

Opstartplan

I øjeblikket er månedlige priser $ 7.45 / mo i stedet for $ 29 / mo.

For dette får du:

  • En dedikeret IP-adresse
  • 100 GB SSD
  • Tre GB RAM
  • To CPU-kerner
  • 1-klik installation
  • 24 / 7 bærer
  • 99.9% oppetidsgaranti
Professionel plan

For en rabat på $ 14.95 / mo i stedet for den sædvanlige $ 58 / mo tilbydes du alt i opstartplanen, plus:

  • 140 GB SSD
  • Seks GB RAM
  • Fire CPU-kerner
  • Ubegrænset båndbredde
  • 2 X processorkraft og hukommelse
Global plan

Denne plan koster $ 37 / mo ned fra $ 100 / mo, og til dette tilbydes du alt i de foregående cloud-hostingplaner, plus:

  • 200 SSD GB
  • 16 GB RAM
  • Otte CPU-kerner
  • Gratis levetid SSL
  • 4 x processorkraft og hukommelse
  • Webmail-adgang

VPS Hosting Plans

Disse planer er opdelt i seks priskategorier og er baseret på antallet af virtuelle centrale behandlingsenheder. Jo mere du har brug for, jo større er hukommelsen og lagringsfunktionerne.

1vCPU koster $ 3.95 / mo ned fra $ 9.95 / mo, og for dette får du:

  • 1GB-hukommelse
  • 20 GB opbevaring
  • 1000 GB båndbredde
  • 24 / 7 bærer
  • Ultimate hardware og SSD-plads
  • Dedikeret IP
  • Fuld rodadgang
  • Dedikeret IP med IPv4 og IPv6

2vCPU koster $ 8.95 / mo ned fra $ 19.95 / mo, og for dette får du alt i 1vCPU plus:

  • 2 GB hukommelse
  • 40 GB opbevaring
  • 2000 GB båndbredde

3vCPU koster $ 12.95 / mo rabat fra $ 39.95 / mo og for dette får du alt det ovenstående plus:

  • 3GB-hukommelse
  • 60 GB opbevaring
  • 3000 GB båndbredde

4vCPU opkræver $ 15.95 / mo ned fra $ 59.95 / mo, og for dette får du de samme funktioner, der allerede er nævnt, og:

  • 4 GB hukommelse
  • 80 GB opbevaring
  • 4000 GB båndbredde

6vCPU koster $ 23,95 / mån ned fra $ 79.95; du får de samme funktioner, der allerede er nævnt, og:

  • 6 GB hukommelse
  • 120 GB opbevaring
  • 6000 GB båndbredde

8vCPU koster en nedsat $ 29.95 / mo ned fra $ 129.95 / mo, og du får de samme funktioner ovenfor, og:

  • 8 GB hukommelse
  • 160 GB opbevaring
  • 8000 GB båndbredde

Endelig ...

Der er også separate priser for domænenavne, der starter så lidt som $ 0.99 om året, e-mail-hosting fra $ 0.99 / mo og WordPress-hosting fra $ 2.15 / mo.

Hostinger WooCommerce Hosting oppetid

Hostingers gennemsnitlige oppetid var 99.95% fra februar 2018 til januar 2020. Gennemsnittene faldt let i oktober 2019 til 99.65%, og i juni 2019 steg de til 99.83%, men samlet set ser statistikken godt ud. Hvis du er interesseret, kan du også se hver af Hostingers serverpræstationer måned for måned. Samlet set ser billedet fremragende ud og rammer næsten et gennemsnit på 100% siden januar 2020.

Bedste værdi for pengene

Hostinger

Hostinger er utvivlsomt den billigste løsning, og det er ofte stærkt diskonteret. Det er dog værd at bemærke, at når du fornyer, stiger prisen meget, i nogle tilfælde fordobles de ved fornyelse. Det er også værd at huske på; der er ekstra omkostninger med nogle af pakkerne - for eksempel dit eget webdomæne og din e-mail.

Er du klar til at bruge det bedste WooCommerce Hosting til din virksomhed?

Vi håber, at efter at have læst denne anmeldelse, har du nu en klar idé om, hvilken af ​​disse seks tjenester der tilbyder det bedste WooCommerce hosting for din virksomhed. Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor, hvilken løsning du vælger, eller om du overvejer andre hostingløsninger som f.eks Bluehost eller A2-hosting? Uanset hvad, fortæl os alt om det!

Rosie Greaves

Rosie Greaves er en professionel indholdsstrateg, der har specialiseret sig i alle ting digital marketing, B2B og livsstil. Ud over e-handelsplatforme kan du finde hende offentliggjort på Reader's Digest, G2 og Judicious Inc. Tjek hendes hjemmeside Blog med Rosie for mere information.

Kommentarer 0 Responses

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Rating *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Bliv en e-handelsekspert

Indtast din e-mail for at få festen i gang