Oberlo-anmeldelse (des 2022): Migrating From the Discontinued Dropshipping app

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra en lenke på denne siden, kan Reeves and Sons Limited tjene en provisjon. Se vår etisk uttalelse.

Oberlo er en fremtredende dropshipping app med planer om å legge ned all drift i juni 2022. Vår forrige Oberlo-anmeldelse snakket godt om Shopify-eksklusiv dropshipping løsning, men Shopify til slutt kjøpte appen og tok beslutningen om å avslutte driften. I likhet med mange oppkjøp i teknologiområdet, Shopify syntes å ha kjøpt Oberlo av flere grunner, men først og fremst for å tilby en fullstendig integrert dropshipping løsning, samtidig som de kombinerte teknologien fra Oberlo med verktøy de fant mer tiltalende.

Etter vurdering, Shopify bestemte seg for å bruke en tredjepartsapp kalt DSers som primær dropshipping løsning. Vi er ikke sikre på hvor mye av Oberlo-teknologien som ble overført for partnerskapet, hvis i det hele tatt, men én ting er sikkert: Oberlo er ikke lenger, og alle tidligere Oberlo-brukere må overføre kontoene sine til DSere, eller alternativt år dropshipping app, for å opprettholde en slags dropshipping funksjonalitet.

Hvordan migrere til andre Dropshipping Apper (mens du beholder beholdningen din)

For alle Oberlo-selgere er målet å beholde hele varelageret ditt, men overføre det til en annen dropshipping app uten problemer. Det er også viktig at din neste dropshipping app har en lovende fremtid, integreres godt med Shopify, og gir verktøy som ligner på det Oberlo hadde i utgangspunktet.

Shopify anbefaler sin tredjepartspartner DSers, som definitivt er en levedyktig løsning, men vi vil også dekke migreringer fra Oberlo til andre populære apper som kan virke mer tiltalende, avhengig av situasjonen din.

Noen av de beste appene å migrere til fra Oberlo inkluderer:

Som et alternativ kan du velge en dropshipping app med egen produktinnkjøp – ikke fra AliExpress – hvor du ikke vil kunne overføre produkter fra Oberlo. I den situasjonen er du mest sannsynlig på utkikk etter en ny start med et annet system, eller du vil prøve print-on-demand sourcing. Noen av disse alternativene inkluderer:

Hvordan migrere fra Oberlo til DSere

Som det anbefalte Oberlo-alternativet fra Shopify, DSere er sannsynligvis det beste alternativet du har for å opprettholde lignende funksjoner og overføre beholdningen din uten problemer.

For å få det til, gå gjennom disse trinnene.

Logg inn på Oberlo-dashbordet og klikk på Hjem.

Oberlo til DSers migrering

Klikk på Legg til app knappen for å installere DSere. Sørg også for at du fortsatt har Oberlo installert på din Shopify konto slik at migreringsverktøyet kan matche de to kontoene.

DSers app flytter fra Oberlo anmeldelse

Fortsett med følgende trinn:

  1. Opprett en DSers-konto (eller logg på DSers-kontoen din hvis du allerede har en).
  2. Se etter Start migrering knappen, og klikk på den.
  3. Vent til du ser en Suksess melding som bekrefter at migreringen er fullført.

Her er hva som skjer etter migreringen:

  • Denne prosessen overfører alle inventar, bestillinger, innstillinger og importer fra Oberlo til DSere.
  • Oberlo-kontoen din blir byttet til Read Only, noe som betyr at du ikke kan justere noe annet på Oberlo-kontoen.
  • Du mottar en gratis abonnementsplan på DSere, med mulighet for å oppgradere til en premiumplan.
  • Du kan få tilgang til alt inventar under DSers-appen i stedet for Oberlo-appen i Shopify dashbordet.

Hvordan migrere fra Oberlo til Ali-bestillinger

Ali Orders by Fireside Apps tilbyr et elegant dashbord, gratis Chrome-utvidelse og rask migrering for å flytte alle Oberlo-produkter til Ali Orders.

For å få det til, installer Ali Orders til Shopify.

legg til app-knapp

Du bør se et varsel om å overføre data fra Oberlo til Ali Orders. Klikk på Synkroniser med Oberlo knapp.

synkronisere med Oberlo-knappen

Du må installer Ali Orders Chrome-utvidelsen før du kjører synkroniseringen.

installer utvidelse

Oberlo skal åpnes i en egen fane, og du vil se en Synkronisering fremdriftsprosent i Ali Orders-dashbordet.

synkronisere med Oberlo Når alt er gjort, bør du se dine Oberlo-produkter og bestillinger på de aktuelle Ali-bestillingssidene. Husk at ingen innstillinger overføres til Ali Orders, så du må kanskje justere disse.

Hvordan migrere fra Oberlo til EPROLO

EPROLO er en dropshipping og print-on-demand-løsning med raske leveringstider, lave kostnader og muligheter for direkte kontakt med produktleverandører. Det tar bare noen få manuelle trinn for å flytte Oberlo-produkter til EPROLO.

Start med å installere EPROLO til din Shopify oppbevare.

EPROLOGå til EPROLO-dashbordet Importer Ali-produkt. Lim inn en AliExpress URL fra Oberlo-kontoen din. Klikk på import knapp.

import-knappen

For å finne dem idividoble AliExpress-URLer, gå til Oberlo og klikk på et hvilket som helst produkt. Bla til lenken under AliExpress Produkter. Dette åpner AliExpress-produktsiden, hvor du kan kopiere URL-en.

få Oberlo URL

Neste, naviger til import Liste i EPROLO. Klikk på Trykk for å lagre knappen for alle produkter du ønsker å synkronisere med EPROLO og din Shopify oppbevare.

trykk for å lagre

Etter det vil du se elementet i Mine produkter liste, og på din Shopify oppbevare.

mine produkter - Oberlo anmeldelse

Hvordan migrere fra Oberlo til Spocket

Spocket gjør kunsten for dropshippere ved å tilby flere lokale leverandører, spesielt til amerikanske og britiske dropshippere. På denne måten får du betydelig raskere frakt, og ofte varer av høyere kvalitet. Spocket synkroniserer også med AliExpress for å kombinere salget ditt fra forskjellige leverandører.

For å flytte Oberlo-produkter til Spocket, start med å installere Spocket app til Shopify.

legge til spocketInstaller AliScraper Chrome-utvidelsen fra Spocket. Sørg også for at begge deler Spocket og Oberlo er installert på samme Shopify store, og at du har de samme språkinnstillingene konfigurert for begge appene.

Med AliScraper-utvidelsen aktiv, gå til Produkter fanen i Oberlo. Du skal nå se en migrere Produkter til Spocket knapp. Klikk på det.

migrere produkter fra Oberlo

AliScraper-utvidelsen tar over for å migrere alle Oberlo-elementene dine, og deretter vil du se dem oppført i Mine produkter side i Spocket.

Aliscraper fra Oberlo anmeldelse

Migrering av Oberlo-bestillingsdata til andre Dropshipping Apps

Noen av tredjepartsappene – som ikke er DSere – begrenser migreringen fra Oberlo til produktdataene dine. Men hvis du også vil migrere ordredata, må du eksportere dem manuelt fra Oberlo.

Bare gå til Oberlo, klikk på Ordrer, velg deretter Eksport knapp. Noen av appene har sine egne måter å importere ordredataene på, eller du kan bli overlatt til å administrere de siste bestillingene i et Excel-regneark.

Oberlo anmeldelse for å eksportere

Vanlige spørsmål om Oberlo Shutdown

Med nedleggelsen av Oberlo i juni 2022, betyr dette at du mister tilgangen til hele kontoen din, og alle dine produkter, eiendeler og kontodetaljer vil bli slettet.

Med en slik pålitelig dropshipping app stenger, selgere har spørsmål som trenger svar. Vi er her for å hjelpe. Se de vanlige spørsmålene nedenfor for å roe nervene dine og sikre at all data fra Oberlo blir overført på riktig måte.

Hva er alternativene mine hvis jeg vil beholde Dropshipping?

Du har flere alternativer å vurdere før Oberlo legger ned driften:

  1. Migrer alle Oberlo-data til den anbefalte DSers-appen for den mest søte opplevelsen.
  2. Migrer alle Oberlo-data til en annen tredjepartsapp med lignende funksjonalitet. Vi foreslår å teste ut flere dropshipping apper for å se hvilke som passer best for driften din. Men du får kanskje ikke en like stor migrasjonsprosess siden Shopify støtter ikke andre apper enn DSere.
  3. Bare la Oberlo-kontoen din utløpe 15. juni 2022. Etter den datoen blir Oberlo avinstallert fra Shopify konto, og alle data går tapt.

Vil jeg miste alt?

Ikke hvis du tar de nødvendige trinnene for å migrere Oberlo-data til en ny dropshipping app før 15. juni 2022.

Alle vil miste Oberlo-kontoene sine på den datoen, men det er mange alternative apper – hvorav mange fungerer på samme måte som Oberlo – å flytte dataene dine til. DSere anbefales av Shopify, men vi har listet opp flere andre i denne artikkelen.

Hvorfor slutter Oberlo?

Det er vanskelig å si. Shopify kjøpte Oberlo i 2017, noe som fikk det til å se ut som e-handelsgiganten hadde planer om å etablere en innebygd integrasjon for en forbedret dropshipping erfaring. Det gikk flere år, og det er liksom det Shopify gjorde. De endret ikke appen så mye, men de fortsatte utviklingen; og de slo et «By Shopify”-etiketten på Oberlo i App Store.

Men akk, Shopify kom til slutt med kunngjøringen om å legge ned Oberlo, og markerte slutten den 15. juni 2022.

Oberlo og Shopify oppgi at nedleggelsen er i kjøpmenns beste interesse, og at de flytter alle dropshipping operasjoner til en mer "optimal" tredjepartsapp kalt DSers. Vi vet at alt er veldig vagt, men her er noen spekulasjoner om potensielt hva som skjedde:

  • Kan være Shopify kjøpte Oberlo for å knekke enhver konkurranse den stilte til sin sanne partner, DSers.
  • Kanskje Shopify kjøpte Oberlo, kjørte tester og fant ut at DSere faktisk var en sterkere dropshipping produkt. Så, Shopify kan ha bestemt seg for å minimere tapene på Oberlo-kjøpet ved ganske enkelt å slå den av og gå til en tredjepartsapp.
  • Kanskje Oberlo var for dyr i drift, eller så var den ikke lønnsom nok. Shopify kan ha sett på dette som en test, og i stedet besluttet å gå tilbake til å la en tredjepartsutvikler administrere kompleksiteten til dropshipping.
  • Kanskje Shopify planla å anskaffe Oberlo for å skaffe visse elementer, som koden for å finne dropshipping produkter, grensesnittet eller til og med folk som jobbet hos Oberlo. I dette tilfellet kan de ha sett det som mer økonomisk å ganske enkelt kjøpe selskapet, ta det de trengte, og deretter stenge resten av appen.

Det er mange scenarier som kunne ha spilt ut, men disse er de vanlige mistenkte. Uansett, vi har sett det siste av Oberlo, så bare tiden vil vise om vi legger merke til noen deler av fortiden Oberlo integrert i Shopify, eller om det var mer et strategisk eller lønnsomt spill.

Når er den siste dagen jeg kan komme inn på Oberlo-kontoen min?

Juni 15, 2022 er den viktigste datoen å huske om Oberlo-nedleggelsen. Det er fordi alle data fra kontoen din blir slettet etter den datoen, og det er ingen måte å komme tilbake til kontoen din eller hente tidligere data.

Noen andre datoer å huske:

  • May 11, 2022: Den aller siste dagen har du lov til å opprette en ny konto og sette Oberlo-appen på din Shopify oppbevare.
  • May 12, 2022: Datoen hvor Oberlo-appen blir fjernet fra Shopify App Store, så du vil aldri se den i butikken igjen, og du kan ikke installere den.

Får jeg refusjon for et ubrukt Oberlo-abonnement?

Ja.

Alle premium Oberlo-abonnementer har muligheten til å få refusjon, noen av dem skjer automatisk. Vi oppfordrer deg til å kansellere din Oberlo premium-konto så snart som mulig for å sikre at du får størst mulig refusjon, siden de ser ut til å refundere selgere basert på når du blir fakturert.

Husk at refusjonene avhenger av hvor du ble fakturert for Oberlo i utgangspunktet:

  • Fakturering på Oberlo: Du får en direkte refusjon etter at du har avsluttet kontoen din, i form av den opprinnelige betalingsmåten.
  • Fakturering på Shopify: Shopify refunderer deg i form av Shopify App Store-kreditter, ikke den opprinnelige betalingsmåten.

Igjen, vi oppfordrer deg til å kansellere din nåværende Oberlo-plan for å garantere refusjon. For å få det til, må du faktisk nedgradere fra premiumplanen til gratis Explorer-planen.

Dette er hvordan:

  1. Gå til Oberlo-dashbordet. Klikk på kontonavnet ditt øverst til høyre. Klikk Kontoinnstillinger > Din plan.
  2. Velg Bytt plan knapp.
  3. Velg Explorer plan.
  4. Velg alternativet til Start plan.

Er det mulig å eksportere produktene, innstillingene og importlisten mine fra Oberlo?

Ja, men det avhenger av hvilken app du planlegger å bruke i fremtiden for dropshipping:

  • For DSere: Bruk migreringsprosessen dekket ovenfor for å flytte alt, som produkter, importer og innstillinger, til DSere.
  • For enhver annen tredjepart dropshipping app: Du må eksportere bestillinger fra Oberlo manuelt ved å bruke en XLSX-fil eller CSV. De fleste av dem har også automatiserte produktmigreringsmetoder som er beskrevet i veiledningene våre tidligere i denne artikkelen.

Er det en måte å få mine Oberlo-fakturaer etter at appen er borte?

Ja.

Men det kommer an på hvordan du blir fakturert. Noen selgere blir fakturert for Oberlo-appen Shopify, mens andre betaler via Obero-dashbordet.

Hvis du blir fakturert gjennom Oberlo, er alle fakturaer tilgjengelige ved å sende en e-post til denne adressen: [e-postbeskyttet] Bare be om dine tidligere Oberlo-fakturaer, så sender de dem til deg.

Hvis du blir fakturert gjennom Shopify, finner du fakturaene dine i Shopify dashbord. For å finne dem, gå til Innstillinger > Fakturering.

Hjelp! Migrasjonen min fungerer ikke!

For å begynne, sørg for at du har installert både Oberlo- og DSers-apper på Shopify dashbord. Hvis du allerede hadde DSere installert før denne kunngjøringen, kan kontoen din ha problemer med å matche DSere med Oberlo. I så fall bør du kunne velge hvilken app du vil bruke som datareferanse. Dette er viktig for å flytte over ting som prisregler.

Hvis du fortsatt har problemer med å migrere fra Oberlo til DSere, ta kontakt med Oberlo-støtteteamet på [e-postbeskyttet] Det er også en live chat-modul i Oberlo-dashbordet hvor du kan finne hjelp.

Dessverre, Shopify og Oberlo vil ikke gi mye kundestøtte hvis du planlegger å migrere data fra Oberlo til en app i tillegg til DSere. Men avhengig av dropshipping app, kan du kanskje kontakte den aktuelle apputvikleren for å få hjelp til hvordan du manuelt flytter data fra Oberlo til appen deres.

Hvilke elementer blir overført hvis jeg bestemmer meg for å migrere til DSere?

Nesten alle data fra Oberlo-kontoen din blir flyttet over til DSers-appen, inkludert:

  • Varelager
  • Importen
  • Bestillinger (tidligere og nåværende)
  • innstillinger

Viktig: Forsendelsessporingsdata forblir i Shopify dashbord. Så du kan ikke finne noen av fraktsporingskodene dine i DSere slik du ville gjort med Oberlo. Den er imidlertid fortsatt tilgjengelig ved å logge på din AliExpress eller Shopify kontoer.

Får jeg de samme funksjonene med DSere som jeg hadde i Oberlo?

Ikke akkurat, men det er nærme.

Til å begynne med støtter DSers et bredt spekter av språk, lik hvordan Oberlo tilbød oversettelser. Noen av språkene inkluderer engelsk, italiensk, spansk, fransk og tysk. Det som er flott er at språkpreferansene dine fra Oberlo automatisk overføres til DSere.

Videre kan du forvente at disse funksjonene er ganske like i DSere som det var i Oberlo:

  • automations
  • Individoble bestillinger
  • Masseordrer
  • Direkte AliExpress-plukking
  • Direkte import fra AliExpress
  • Synkroniserer med din Shopify oppbevare
  • Kostnadseffektive fraktmetoder
  • Lagerstyring
  • varianter
  • Bilprising
  • Sporingsnummer
  • Bestillingsstatusoppdateringer
  • En Chrome-utvidelse
  • Importer lister
  • Trendende leverandører

Er det gratis å registrere seg for DSere?

Ja.

DSers tilbyr en gratis Basic-konto. Faktisk blir alle Oberlo-brukere automatisk plassert på Basic-planen, hvoretter du kan oppgradere til en av de mange premium-planene for flere funksjoner.

Planene inkluderer:

  • Avansert: $ 19.90 per måned
  • Pro: $ 49.90 per måned
  • Bedrift: $ 499 per måned

Hvorfor gjorde Shopify Velg DSere som ny Dropshipping App i første omgang?

Sammen med Shopifysin beslutning om å legge ned Oberlo, er svaret på dette spørsmålet ren spekulasjon. Forklaringene av Shopify og Oberlo er ganske vage, men DSere har en strikingly lignende grensesnitt og funksjon satt til Oberlo. Så det er mulig det Shopify fant det mer økonomisk å samarbeide med en tredjepartsapp enn å gå videre med sitt eget oppkjøp av Oberlo. Eller kanskje de følte at DSere slo Oberlo i noen områder. Det er ikke helt klart.

Er det nødvendig å velge DSere? Eller kan jeg gå med en annen app?

Nei, faktisk er dette en fantastisk tid å utforske andre dropshipping apper som kan ha funksjoner du manglet fra før. Det er også mulig å finne billigere løsninger, eller de som gir sterkere produkter for din nisje.

Imidlertid Shopify anbefaler på det sterkeste DSere som sin offisielle dropshipping samboer. De har en direkte migrering for alle Oberlo-data, og sier til og med at det ikke er fullt mulig å eksportere alle dataene dine manuelt, så du må kanskje lage nye produkter eller starte fra bunnen av når det gjelder innstillingene dine hvis du velger en dropshipping app utenfor DSere.

Vår gamle Oberlo-anmeldelse

Hvis du er interessert i vår gamle Oberlo-anmeldelse – for sammenligning eller arkivering – kan du se den nedenfor. Husk at Oberlo avsluttet driften i juni 2022, etter kjøpet fra Shopify, som bestemte seg for å avvikle Oberlo til fordel for en tredjepartsapp med høyere ytelse for dropshipping, kalt DSere.

En fargerik megafonillustrasjon

Gratis webinar: Slik starter du raskt en lønnsom Dropshipping butikk

Lær hvordan du finner produkter med høy margin, importer dem til butikken din og begynn å selge - raskt.

Oberlo er ikke en full e-handelsplattform, men snarere en utvidelse du kan installere på nettsteder bygget på Shopify og andre steder.

Oberlo er laget for å hjelpe folk med å få tilgang til e-handelsmiljøet så raskt og kostnadseffektivt som mulig dropshipping rom. Hvis du ikke har hørt om det dropshipping før, innebærer det i det vesentlige å fjerne lager- og oppfyllingsproblemene fra salgsprosessen.

I stedet for å kjøpe varer, lagre dem og sende dem til kunder når de kjøper, legger du bare en bestilling hos en leverandør når en kunde kjøper et produkt som er oppført på nettstedet ditt. Med Oberlo kan du eksportere produkter fra AliExpress, og lignende nettsteder, direkte til din Shopify oppbevare.

Oberlo ble grunnlagt i 2015, men det har fått mye popularitet de siste årene. I dag er det en av de mest populære applikasjonene i Shopify markedet.

Målet med verktøyet er å raskt importere produkter til dropship mens du lene deg tilbake og ha Oberlo-pakke og sende produktene til kundene dine.

En fordel for Shopify kunder er at Oberlo kommer forhåndsinstallert for nye Shopify brukere slik at selgere kan søke og legge til produkter raskt fra når de registrerer seg Shopify.

Oberlo anmeldelse - shopify app store

Selv om Oberlo er tilgjengelig over hele verden, er det verdt å merke seg at det utelukkende fungerer med Shopify butikker. Hvis du vil kjøre en dropshipping virksomhet med et WordPress-nettsted eller noe annet, så må du prøve et annet program.

Likevel er det faktum at Oberlo bare jobber med Shopify kommer ikke til å være for mye av problemet for folk flest. Shopify er en av de mest populære og funksjonsrike plattformene for dagens shoppere. Det er langt foran mange konkurrenter, og det er ganske rimelig også.

Hvis du er nybegynner i e-handelsverdenen, tar det bare noen minutter å starte en butikk med Shopify og tilsett Oberlo til blandingen.

Når du har opprettet en konto på Shopify, kan du søke etter Oberlo i app store og installere det med et klikk på en knapp. Med Oberlo trenger du ikke å fullføre alle ordrene dine på egen hånd. Alt salget ditt fortsetter Shopify synkroniser umiddelbart med Oberlo. Når du har funnet produktet du vil selge og publisere det i butikken din, er alt du trenger å gjøre å sjekke ordrene dine i Oberlo med ordreknappen.

Når du klikker på ordreknappen, åpner Oberlo AliExpress, viser kjøpshistorikken og legger til produktene du trenger i handlekurven. Derfra fyller du bare ut leveringsdetaljene, og du er på vei til en fornøyd kunde.

Etter at bestillingen er sendt, oppdaterer Oberlo automatisk statusen på din online forretning, og varsler kjøperen. Det er en av de mest attraktive dropshipping appalternativer rundt fordi det er så enkelt å bruke!

Høres ganske bra ut, ikke sant? La oss se om det er verdt pengene dine.

Btw, her er en video gjennomgang av Shopify opprettet av min kollega Joe.

YouTube-video

Orbelo Review: Fordeler og ulemper

Alle produktene har sine positive og negative forhold å ta i betraktning, og det samme gjelder Oberlo. For mange er dette verktøyet en av de beste måtene å begynne å selge på nettet. Imidlertid er det noen ulemper med Oberlo også.

Oberlo -fordeler 👍

  • Samtidig integrasjon med Shopify
  • Rask og sikker produktimport fra AliExpress
  • Brukervennlig grensesnitt med et vennlig grensesnitt
  • Automatisert oppfyllelse av produktordre
  • Daglig produktsynkronisering
  • Inventar og pris automatisering
  • Ekstra skalerbarhet for voksende virksomheter
  • Gratis Chrome-utvidelse
  • Alternativer for salg og forsendelse
  • Evne til å bytte leverandører når du vil
  • Prisfastsettelsesalternativer
  • ePacket innebygd filter

Oberlo Ulemper 👎

  • Jobber bare med Shopify
  • Ingen muligheter til å jobbe som en frittstående tjeneste
  • Ingen av produktene er redigert i Oberlo
  • Bare AliExpress støttes

Oberlo Review: Funksjoner

oberlo anmeldelse - oberlo hjemmeside

Målet med Oberlo er å koble din nettbutikk med tusenvis av leverandører og produsenter. På denne måten kan du velge noen produkter og synkronisere dem med butikken din. Innholdet (for produktsider) er stort sett gjort for deg, og du trenger ikke å ringe rundt for å finne de rette leverandørene.

Det er også den ekstra fordelen ved ikke å måtte lagre, pakke eller sende produktene dine. Du mister kontrollen over produktet på denne måten, men funksjonene fra Oberlo ser ut til å gjøre det enkelt for selgeren. Du trenger ikke mye kapital for å komme i gang, og integrasjonen er omtrent like smidig som de kommer.

La oss snakke om noen av de spesifikke Oberlo-funksjonene:

Imponerende import fra leverandører

Oberlo anmeldelse - import produkt

Den primære funksjonen du får fra Oberlo er importen fra AliExpress. Siden så mange dropshippers bruker AliExpress for å finne og selge produkter, er det et rart hvorfor et verktøy som dette ikke har kommet tidligere. Ikke bare får du tilgang til tusenvis av leverandører på AliExpress, men produktbildene, detaljene og prisene ligger rett der for deg.

Alle som har brukt AliExpress vet at det er ganske enkelt å prøve å søke etter et nøkkelord og finne et produkt som kan passe godt i butikken din. Og Oberlo-systemet gjør det så mye enklere. I utgangspunktet kan du fullføre din vanlige surfing, men denne gangen får du en Oberlo-knapp som automatisk importerer ønsket produkt til din nettbutikk. Det er ingenting mer til det.

Det er mer

Oberlo pleide bare å tilby en forbindelse til AliExpress. Den eneste uheldige delen med det er at de fleste leverandører kom fra Kina. Så selskaper andre steder vil bli sittende fast med veldig lange leveringstider. Imidlertid har Oberlo nå lagt til to andre typer leverandører: Oberlo Verified Leverandører og Oberlo Leverandører. De vanlige Oberlo-leverandørene er selskaper som har blitt kontrollert og overvåket på Oberlo-markedet. Mange av dem er lokalisert over hele verden og har bedre leveringstid enn AliExpress. Oberlo Verified leverandører er de beste utøverne som har blitt plukket ut av Oberlo som de beste av de beste.

Et vakkert grensesnitt for å administrere produkter

Oberlo anmeldelse - administrer produkter

I likhet med WordPress-konfigurasjonen, er Oberlo dashbordet har en ren meny på venstre side for å fullføre en rekke oppgaver. Du kan for eksempel søke etter produkter, angi fremhevede produkter, importere lister eller se produktene dine. Alle varene i butikken din er organisert på en rimelig måte, med innformation om salg og inntekter for hver enkelt.

Oberlo anmeldelse - legg til / rediger produkt

Redigerer et produkt på Shopify kan gjøres med ett klikk, så egentlig har du to dashbord i denne situasjonen. Ingen av produktdetaljene administreres virkelig på Oberlo-instrumentbordet. Snarere vil du gå til din Shopify nettsted og fullfør det.

Prøv Oberlo gratis

Automatisert ordreoppfyllelse

Oberlo anmeldelse - ordre oppfylle

Dette er min favorittdel av Oberlo plattform fordi det lager dropshipping hva det skal være: Super Easy. Når en bestilling kommer inn via nettbutikken din, er alt du trenger å gjøre å finne det produktet i varelageret ditt og trykke på knappen Bestill produkt. Du kan legge til noen få produkter i din egen handlevogn, selv om varene kommer fra forskjellige leverandører.

Den beste delen er at når du trykker på knappen, blir alt annet automatisk håndtert av Oberlo. De pakker og sender varene slik at kundene dine ikke vet at du er dropshipping, og du trenger ikke å bekymre deg for lagring, pakking eller forsendelse av produktene dine.

Auto-oppdateringer av lager og priser

Inventory administreres kontinuerlig slik at du aldri selger en vare som er utsolgt. Det samme gjelder priser. Så hvis en pris synker fra leverandørens slutt, vil du bli varslet i tilfelle du ønsker å justere prisene på ditt eget nettsted.

Hurtige leverandørendringer

Oberlo anmeldelse - lagerstyring

Med OBerlo, får du tilgang til millioner av AliExpress og Oberlo Verified produkter. De tester for tiden et bredt spekter av sertifiserte leverandører. Dette er praktiske leverandører, og du kan sjekke rangeringer for å se hvilke typer produkter de leverer. Det er heller ikke nødvendig å holde fast hos en leverandør. Hvis du merker at en annen leverandør har en bedre pris, kan et enkelt klikk på knappen bytte deg til den bedre.

Oberlo anmeldelse: Forsyning

Millioner av produkter er tilgjengelige for deg å velge i Oberlo. Du kan bla gjennom de forskjellige kategoriene som skjønnhet, hjem og smykker, mens du også søker fra søkefeltet.

Oberlo anmeldelse - søk etter produkter

Unødvendig å si vil forsyningen ikke være noe problem med Oberlo. Det er uten tvil den beste dropshipping løsning når det gjelder antall produkter. I tillegg kan du se på hvert produkt for å se ting som priser, farge, mengde og frakt.

Oberlo anmeldelse - aliexpress

Oberlo prisanmeldelse

Hver plan fra Oberlo starter med en 30-dagers gratis prøveperiode, som gir deg en smakebit på hva du kan forvente hvis du begynner å betale. Du kan også når som helst avslutte kontoen din og gå over planbegrensningene uten å påvirke bestillingsprosessen. Imidlertid er en ting å huske på at å gå over en plangrense fjerner dropshipping komponent av tjenesten, så du må behandle ordrene manuelt.

Prismessig er det ganske rimelig, og du har tre planer å velge mellom, avhengig av størrelsen på butikken din.

  • Våre modulpriser består fleksibelt av dine ønskede moduler og antall brukere. Så du betaler kun for de modulene du faktisk bruker. Prisene er månedlige leiekostnader. - For $0 du mottar et oppsett for 500 produkter, 50 ordrer per måned, daglig produktsynkronisering, automatisk ordreoppfyllelse, prissetting av automatisering, en gratis Chrome-utvidelse og salgsrapportering.
  • grunn~~POS=TRUNC - For $ 29.90 per måned du mottar et oppsett for 10,000 produkter, 500 ordrer per måned, alt fra forrige plan, forsendelsessporing og overvåking av ordreoppfyllelse.
  • pro - For $ 79.90 per måned du mottar et oppsett for 30,000 XNUMX produkter, ubegrensede bestillinger per måned, alt fra forrige plan og flere brukere.

Totalt sett liker jeg Startplan, vurderer støtte for 500 produkter er ganske mye. Grunnplanen er den mest populære, og mange bedrifter vil trenge forsendelsessporing og overvåking av ordreoppfyllelse.

Den gratis startplanen fra Oberlo vil sikkert appellere til mange mennesker som ikke har mye av et budsjett å bruke på dropshipping strategi. Du trenger bare å betale ekstra når bedriften din begynner å skalere og trenger noen nye funksjoner.

Med Starter-planen fra Oberlo trenger du ikke mye i veien for opprinnelige midler for å starte din dropshipping virksomhet. Du kjøper bare fra leverandøren din når en kunde kjøper fra deg, noe som betyr at du holder inngående og utgående kontanter flytende.

Du kan tjene ditt første salg så snart du vil med Oberlo, og når virksomheten din begynner å skalere, vil du fortsatt kunne ta ordrer som normalt. Imidlertid vil den automatiske oppfyllingsprosessen deaktivere seg selv hvis du går over plangrensene. Dette betyr at du må håndtere frakt selv, eller oppgradere til en dyrere plan.

En annen bonus med Oberlo er at du ikke trenger å følge planen din hvis du bestemmer deg for at du vil prøve en annen tjeneste. Du kan avbryte planen og avinstallere søknaden din fra Shopify butikk. Det er ingen forpliktelser for å hindre deg i å prøve noe nytt.

Prøv Oberlo gratis

Oberlo anmeldelse: Støtte

For ikke å være en fullstendig netthandelsplattform, Oberlo-selskapet behandler støtten sin ganske seriøst. For eksempel gir en full blogg innformation om oppdateringer, strategier og inspirasjon. Du kan abonnere på nyhetsbrevet på e-post for nyheter, eller sjekke utformation på de sosiale medieplattformene. Vi opplever ofte at det å få rask støtte ofte kommer når du sender en melding til en bedrift på Facebook.

Oberlo anmeldelse - hjelpesenter

Når det gjelder det virkelige kjøttet fra supportteamet, Oberlo har et stort forum for å snakke med andre mennesker som bruker plattformen. Forumet administreres pent med svar fra Oberlo, og det inkluderer emner som hvor mye du kan forvente når det gjelder inntekt og hvordan du bygger din egen dropshipping merkevare.

Endelig tilbys en full kunnskapsbase for deg som liker å søke etter og finne populære spørsmål om Oberlo. Hvis du ikke kan finne en situasjon som skjedde i fortiden, er en billettinnleveringsknapp også tilgjengelig. Når det gjelder støtte, synes Oberlo å ha alle baser dekket.

Hva er Dropshipping?

A dropshipping virksomhet er en rask og enkel måte å begynne å tjene penger på nettet. Med denne typen virksomhet eier du faktisk ikke produktene du selger. Du kjøper ikke varer og lagrer dem på et lager for å sende direkte til kundene dine. I stedet velger du produkter du vil legge til i butikken din fra en tredjepartsleverandør som AliExpress.

Med dropshipping, er produsenten ansvarlig for å lage varene, føre varelager og sende produkter til kunder over hele verden. På den annen side er du som forhandler ansvarlig for å vise frem produkter til potensielle kunder, markedsføre virksomheten din og bygge et merke som kundene dine kan komme bak. Du må også sørge for at ordrene kommer til din dropshipping leverandører fra kundene dine.

Som en forretningsmodell, Dropshipping lar deg eliminere mye stress fra oppfyllelsesprosessen. Du kan utvikle din egen e-handelsbutikk, uten å bare måtte bruke Amazon eller eBay. I tillegg kan du velge din egen Prisguide for Oberlo, med markeringer som du kontrollerer, slik at du kan øke sjansene dine for å tjene penger.

Mens du er ansvarlig for å håndtere Shopify app med Dropshipping, og sørge for at bedriften din blir funnet på Google, i det minste trenger du ikke å bekymre deg for ordreoppfyllelse og frakt.

Selv om Oberlo ikke er den eneste måten å komme i gang med dropshipping, er det et av de mest populære valgene for en e-handelsvirksomhet. Dette gjelder spesielt for organisasjoner som allerede har en butikk Shopify.

En annen ting å huske på hvis du bestemmer deg for å ta dropshipping rute, er at du kan være ansvarlig for å levere din egen kundesupport. Hvis det er tilfelle, er det viktig å sørge for at du samarbeider med en leverandør du kan kontakte for å spørre om ting som forsinkelser i frakt.

Hva er AliExpress Dropshipping?

Oberlo dropshipping blir noen ganger referert til som AliExpress dropshipping, fordi Oberlo-appen lar deg velge varer fra AliExpress-leverandører som du vil legge til i butikken din. Med verktøy som Oberlo Chrome-utvidelsen, kan du til og med legge til nye produkter til din Shopify listen i sekunder.

Oberlo er imidlertid ikke den eneste måten å få tilgang til dropshipping gjennom AliExpress. Bedrifter kan også kjøpe bulkprodukter direkte fra AliExpress og sende dem til kundene selv. Derimot, Oberlo er den enkleste måten å få tilgang til AliExpress dropshipping, der du ikke trenger å bekymre deg for ting som å lagre produkter og oppfylle bestillinger.

Med Oberlo plugin og AliExpress, kan du enkelt legge til produkter, komplett med bilder og beskrivelser til din dropshipping lagre i løpet av sekunder. For nybegynnere i e-handelsverdenen er bruk av Oberlo.com ofte en mye enklere måte å tjene penger på enn å bygge hele virksomheten din fra bunnen av. Det er til og med en gratis plan tilgjengelig fra Oberlo for å komme i gang med det grunnleggende.

Når du har lært hvordan du mestrer Oberlo, kan du begynne å jobbe med andre trinn for å få mest mulig ut av e-handelsvirksomheten. Dette kan bety oppgradering til proplanen på Shopify slik at du får tilgang til flere funksjoner, eller bare forbedrer SEO-strategien din. Uansett hva du velger å gjøre videre, vil Oberlo forsyningsmarked holde deg på lager dropshipping produkter.

En trinnvis guide til å sette opp Oberlo med Shopify

Shopify og Oberlo er en kamp laget i himmelen for nybegynnere som ønsker å begynne å selge online så raskt som mulig. Shopify gir småbedriftseiere alle verktøyene de trenger for å begynne å skille seg ut på nettet. Den praktiske teknologien for nettstedbygging gjør veksten rask og enkel, pluss at det er en markedsplass hvor du kan få tilgang til tilleggsverktøy og plugins for mer funksjonalitet også.

De Shopify Marketplace er der du finner Oberlo-appen. Oberlo er det beste verktøyet for dropshipping med Shopify. Hvis du vil bygge en Shopify butikk der du ikke er ansvarlig for ordreoppfyllelse alene, så er Oberlo appen for deg.

Spørsmålet er, hvordan kommer du i gang med å koble Oberlo og Shopify?

Trinn 1: Få din Shopify Konto

oppsett oberlo med shopify - melde seg på shopify

Det første trinnet er å lage din Shopify regnskap. Gå til Shopify og klikk på "Start gratis prøveversjon" hvis du vil få en smakebit av tjenestene du kan forvente før du signerer på den stiplede linjen. Når den fjorten dagers gratis prøveperioden er over, må du velge hvilken Shopify prispakken er riktig for deg.

Kostnader for basic Shopify start på $29 per måned. Hvis du vil ha flere funksjoner, kan du oppgradere til Advanced Shopify for $ 299, eller bare standard midtnivå Shopify nivå for $ 79 per måned. Det er mulighet for tilgang Shopify Plus for bedrifter, men dette er egentlig bare verdt å vurdere når bedriften din vokser i astronomisk skala.

Trinn 2: Registrer deg med Oberlo

oberlo påmelding - oberlo anmeldelser

Når du har fått din Shopify konto, må du også opprette en konto hos Oberlo. Dette vil tillate deg å utforske de forskjellige produktene som er tilgjengelige for deg å selge på nettstedet ditt. Ta en titt på Oberlo-miljøet, og gå deretter til ShopifyApp Store slik at du kan koble din Shopify og Oberlo-kontoer.

Husk at når du kobler en Oberlo-konto til en Shopify profil, kan du ikke fjerne tilknytningen til dem og koble den samme butikken til en egen Oberlo-konto. Du må starte et helt nytt Shopify ta hensyn til dette, så det er viktig å ta dette trinnet på alvor. Hvis du har noen problemer, kan du ta kontakt med Shopify team for råd om hva du skal gjøre videre.

For å koble Oberlo og Shopify kontoer, besøk Oberlo-siden i Shopify app store og klikk på Legg til app. Du må være pålogget Shopify å gjøre dette.

oberlo legge til app - oberlo anmeldelse

Oberlo vil be om tillatelse til å administrere dataene dine, produktene og bestillingen dinformation. Du må godta å gi Oberlo alle disse funksjonene ved å klikke Installer app. 

Trinn 3: Koble Oberlo til butikken din

Når du har installert Oberlo, er det på tide å koble appen til butikken din. Besøk nettstedet og klikk på legg Oberlo til Shopify for å registrere deg for en konto. Velg på dashbordet Koble til en butikk, På dette punktet, hvis du ikke er logget inn Shopify, må du skrive inn nettstedet dittformation.

Oberlo ber deg om tillatelse til å administrere produktene, bestillingene og annen data. Klikk på for å gi Oberlo tillatelse til alle funksjoner Installer app. Fra din Shopify administratorseksjonen, klikk på Apps deretter Oberlo for å åpne tjenesten.

For å fullføre oppsettet, må du bestemme hvilke fraktinnstillinger du skal bruke i Shopify. på Shopify administratorseksjonen, klikk på Innstillinger, deretter Frakt og levering. Du trenger bare å fokusere på fraktavsnittet her. Dette inneholder generell og tilpasset frakt du kan bruke til kundene dine.

Trinn 4: Fullfør fraktprofilen

Fraktprofiler i Oberlo lar deg justere fraktinnstillingene dine for å dekke bedriftens behov, enten du oppfyller bestillinger, dropshipping med Oberlo, eller frakte produkter hjemmefra. Du kan til og med få tilgang til forskjellige priser for å sende bestemte produkter til bestemte steder.

Bedriftens behov vil hjelpe deg med å bestemme hvor mange fraktprofiler som passer for deg. Hvis du vil ha de samme reglene for frakt av alle produktene dine, trenger du bare å bruke profilen for generelle fraktpriser. Denne profilen starter på hver Shopify nettstedet du kobler til Oberlo automatisk. Det som er bra med dette generelle alternativet for fraktpriser, er at det umiddelbart inkluderer alle produktene dine, slik at du ikke trenger å tildeledividobbelt.

Hvis du leter etter forskjellige fraktregler for forskjellige steder eller produkter, må du bruke tilpassede fraktpriser funksjon for å lage tilpassede fraktprofiler. Disse profilene må opprettes manuelt, og du kan få tilgang til opptil 100 av dem, noe som betyr at du har mye fleksibilitet for forskjellige typer produkter.

Når du er ferdig med å administrere fraktprofilene, er du klar til å begynne å selge produkter med Oberlo. Det er så enkelt!

Hvem bør bruke Oberlo som nettbutikk?

Dette spørsmålet er ganske enkelt fordi enhver butikk som har dropshipping bør vurdere å implementere Oberlo. Det tar bare noen få minutter, og systemet kutter tiden brukt med dropshipping. Du kan også finne kvalitetsleverandører til rimelige priser. Kort fortalt er det hvordan dropshipping bør være.

Alle kan registrere seg for en Oberlo-konto og begynne å legge til produkter i butikken sin. Gjennom årene har utallige butikkeiere delt sine suksesshistorier. Bare husk at Oberlo ikke kan gjøre alt. Det kan gjøre det enkelt å unngå å lagre egne produkter, men det fungerer ikke med alle butikker WooCommerce butikker.

I tillegg kan det hende du må bruke litt tid på å undersøke leverandører for å sikre at du får den beste kvaliteten på produktene, engasjerende produktbeskrivelsesløsninger og en rekke raske leveringsalternativer. Vær oppmerksom på at noen AliExpress-leverandører ikke er raskest med å levere produkter til kunder.

Hvis du har spørsmål om dette Oberlo anmeldelse, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Oberlo
Vurdering: 5.0 - Gjennomgang av

Rebekka Carter

Rebekah Carter er en erfaren innholdsskaper, nyhetsreporter og blogger som spesialiserer seg på markedsføring, forretningsutvikling og teknologi. Hennes ekspertise dekker alt fra kunstig intelligens til programvare for markedsføring via e-post og utvidede virkelighetsenheter. Når hun ikke skriver, bruker Rebekka mesteparten av tiden på å lese, utforske naturen og spille.

kommentarer 45 Responses

shopify popup nytt
shopify første en dollar promo 3 måneder